Kosmetiikka

Nutturakampauksia tyttärellä ja äidillä hiukset Rich hiustuotteiden helliminä

 

Nutturakampauksia tyttärellä ja äidillä, hiukset Rich hiustuotteiden helliminä

 

Hiuksiakin pitää muistaa helliä, sillä ne joutuvat välillä aika koville, yrittäessään taipua vaikka mihin. Ylellisillä Rich hiustuotteilla saa kyllä hiukset pehmeiksi ja taipumaan esimerkiksi nutturakampauksille.

Nutturakampaukset ovat kauniita juhlakampauksina, täältä löytyy postaus sellaisesta klik, vaikkakin tämä oli tehty letitellen. Kauniit kiehkurat poskilla pehmentävät kokonaisuutta ja tekevät siitä luonnollisemman ja herkemmän.

Kun haluaa hiukan leikitellä kampauksilla, niin kivat pienet sykeröt toimivat hyvin arjessa ja mikä ettei myös rennoissa juhlissakin. Tytär on taitava laittamaan noita hiuksiaan ja keksii erilaisia tyylejä huksiinsa.

 Tässä on vinkki kampaukseen, jonka pyöräyttää nopeasti

 

Hiukset on pesty Rich Pure Luxury Intense Moisture shampoolla. Shampoo tuoksuu todella ihanalle, sellaiselle upealle tuoksulle, jota mielellään nuuhkisi pitempäänkin. Kermamaisen paksua, runsasta ja ylellistä sahampoota uskaltaa käyttää vaikka päivittäin, sillä se on hellävarainen. Itse en tosin joka päivä halua hiuksiani pestä, se on kuitenkin aika turhaa, koska hiukseni eivät rasvoitu. Mutta sellaisille, joilla se on tarpeen annan lämpimät suositukset Rich tuotteille.
 
Tyttären täytyy pestä hiuksiaan tietysti useimmin ja tällä se onnistuu, eikä hiukset niin rasitu, sillä shampoo ravitsee ja kosteuttaa hiuksia, sekä vahvistaa ja uudistaa vahingoittuneita hiuksia. Vaalennus on aina kovaa rääkkiä hiukselle, joten kiiltoa ja kimmoisuutta tarvitaan ja Rich shampoo tuntuu sitä antavan. 
 

Rich Pure Luxury Intense Moisture Conditioner antaa taas puolestaan viimeistelyn tälle ylelliselle hiusten hemmottelulle ja näin voi oikeasti sanoa. Kun hiuksia on värjätty, niin hoitoaine tuo lisäkiiltoa ja  kammattavuutta, sillä vaalennetut hiukset helposti takkuuntuvat. Hoitoaine tukee heikkoa ja haurasta hiusta ja tekee hiuksen pehmeämmäksi. Myös UV suoja on plussaa.

Tee osaponnarit korkealle päälaelle kummallekin puolelle ja kieputa hiukset ponnarin ympärille, pyörittäen hiuksia tavallaan punoen. Näin saat hiukset pysymään tukevammin nutturalla. Kiinnitä pinnillä. Kiepauta kihartimella sivulle muutama kiehkura, sekä latvoihin ja kampaus on valmis.


Muistin juuri, että kun täytin kolmekymmentä, niin minulle tehtiin vähän samantapainen kampaus. Kampauksessa kiharrettiin lämpörullilla tukka ja vedettiin kahdelle osaponnarille ylös ja kiharat pyöräytettiin sormikiharoille ja pinnelillä kiinni. Takana olevat hiukset sykerrettiin tuonne taakse kahden mikkihiirenkorvan väliin. 

Kampaus oli kujeileva ja tykkäsin siitä kovasti. Hauskaa, miten tytär teki melkein saman kampauksen idealtaan ja tietämättä tästä kuvasta. Minulla toki oli silloin huomattavasti lyhemmät hiukset kuin hänellä nyt. Kuvassa myös kissani Samiira.

Mitä mieltä olet nutturakampauksista? 

Hiustuotteet pr-näytteitä


No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *