Lifestyle

Viikolla tapahtunutta ja arvonnan voittaja

Viikolla tapahtunutta ja arvonnan voittaja

 

Kevät on totisesti tullut, sillä kevään perinteiset parsaviikot ovat jälleen täällä. Sain kutsun Kappeliin parsalounaalle ja herkulliset maut ja hienot viinit hivelivät makuhermojamme, auringon paistaessa kirkkaasti ulkona. 

 
Todellakin tuli keväinen fiilis. Mietin aamulla, että uskaltaisiko oikeasti luopua talvisesta pukeutumisesta? Otin riskin ja vedin ylleni kirahvitakin, jonka syksyllä ompelin. Kyllä sillä jo oikeasti tarkeni, mikä oli ihme, kun aamulla oli vielä pakkasta.

 

Kappelin kauniisti katetuissa pöydissä oli kukkien joukossa, parsaa, mikä oli hauska idea ja muistuttaja parsaviikoista.  Alkuruokana oli shamppanjalla maustettua kuohkeaa parsakeittoa, lisänä paistettua kampasimpukkaa.
 

Toisille tarjoiltiin kuhaa, minulle allergisena oli hirven ulkofilettä. Mehukas ja kaunis annos oli myös silmänruokaa.

Jälkiruokana oli mahtava yhdistelmä salmiakkilakritsi-jäätelöpallo ja vadelmajäätelöä. Tästä tuli heti minun makuuni sopiva herkku tulevalle kesälle, niin suloisesti maut soljuivat yhteen. Uskon, että tästä tulee kyllä menestys.

Loppuillan kruunasi Mionetto Prosecco tapahtuma, jossa maisteltiin kevään raikkaita kuplivia juomia. Hieman oli jo vappufiilistä ilmassa. Kyllä kevät on parasta aikaa.

 
Nyt pitää vielä jaksaa vielä hetki, jotta oikeasti päästään vappua viettämään. Erään onnekkaan iltaa piristää varmasti tieto siitä, että Swiss Diamond pannusta on arvonta suoritettu ja voittaja on sieltä löytynyt. Hän on Peippo. Onnea kovasti. Sinuun ollaan pian yhteydessä.
Lämpimät kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille ja varsinkin Mastermarkbrandille, joka mahdollisti tämän  arvonnan.

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *