Kosmetiikka

Kaunis meikkipohja

Kaunis meikkipohja

Toimivat siveltimet ovat kaiken a ja o, kun meikkipohjaa ja meikkiä ylipäätään tehdään. Olen tottunut usein käyttämään sormia esimerkiksi meikkivoidetta levitettäessä, sillä minua hirvittää se määrä meikivoidetta, joka menee hukkaan, kun se tuntuu kaikki imeytyvän siveltimeen. Joskus on kuitenkin testattava uusia menetelmiä, joten sormia ei nyt käytetty.

 Sain testiin erilaisia Kicksin siveltimiä, joten halusin testata, toimiiko ne. Samalla halusin nähdä saadaanko siveltimillä paremman näköisemmän meikkipohjan vai onko se vain huuhaata. 

Aloitin ihoni kosteuttamisella ja primerin levittämisellä, jonka jälkeen taputtelin kasvoilleni punaisuutta peittävää vihertävää peitevoidetta, Isadoran color correcting concealer wheelistä. 


Peitevoidetta töpöttelin tummien silmien alle ja peittelin muutamia pieniä virheitä käyttämällä Isadoran Cover Up  Long-wear Cushion Concealer tuotetta. Tuotteessa on pallomainen pehmeä annostelia ja sillä voi taputella tuotetta iholle,  mutta kyllä sitä hiukan piti sormilla tasoitella.

Seuraavaksi otin käyttöön Kicksin Stippling-siveltimen, jolla levitetään meikkivoide ihoon kevyesti pyörivin liikkein. Päälle sivellään kevyesti irtopuuteria meikin kiinnittäjäksi.


Nestemäinen contour saa minut hieman epäilevälle kannalle, sillä koen, että se vanhentaa minua. Tytär kuitenkin vakuutti sen tekevän päinvastaisen tuloksen, joten kukapa ei siihen tietoon tarttuisi. 

Muutama pisara nestemäistä contouria poskiluun alle, vain muutaman sentin päähän korvasta ja tähän otetaan siveltimeksi Flat Top Buffing-sivellin. Tällä sivellään tuote ihoon, häivyttäen aika reippaastikin, jotta se sulautuu ja sopeutuu meikkiin ja ei näy sieltä viivana, kuten olen niin monella nähnyt ja siksi sitä kammoksunut.

Seuraavana vuorossa oli Guerlainin Bronzer Terracotta light aurinkopuuteri, jolla saadaan aikaan lämmin auringonsuutelema hehku iholle. Puuteri sivellään kabuki-siveltimellä kevyesti iholle ohimolta posken päälle ja siitä leuanrajaan, aivan kuin piirtäisit numero kolmosen.  

Poskille poskipunaa seuraavaksi Angeled cheek-siveltimen avulla ja kevyesti highlighteria poskipunan yläpuolelle ja nenän päähän sekä ylähuuleen sipaisu.

Lopuksi, kun irtoripset oli kiinnitetty ja hiukan luomiväriä sivelty pikkusiveltimellä Soft Eyeshadow, sain suihkia iholleni setting sprayta eli kicksin Perfect Finish Face Mist. Tämä ei ole aivan sama tuote, kuin varsinainen Setting spray, sillä se ei kiinnitä meikkiä, mutta se kosteuttaa ihoa ja tasoittaa myös meikkiä luonnollisemman näköiseksi.

Luonnollinen meikkipohja on valmis ja olen lopputulokseen tyytyväinen, huolimatta siitä, että meikkivoidetta kului reippaasti yli normaalin annoksen. 

Suosittelen lämpimästi kokeilemaan tekoripsiä, jos mielit näyttävämpää silmälookkia, muttet pysty tai halua ottaa ripsien pidennyksiä.  Ostin nämä Huda Beauty ripset Tukholman Sephorasta. 

Kicksin kapein sivellin tästä minun kokoelmasta, Crease liner, on hyvä silloin, kun haluat silmiin rajauksen ja nämä tekoripset hiukan kaipaavatkin silmiin sitä rajaamista.

Pese siveltimet usein ja kuivata lappeellaan. Huomasin juuri, että vaikka kaiken tekeekin oikein, ne silti saattavat homehtua ja roskiin lensi minultakin pari sivellintä, joten tarpeeseen nämä uudet siveltimet tulivatkin.

kaikki muut tuotteet pr-tuotteita, paitsi ripset itse ostettu

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *