Kosmetiikka

Guerlain, tyylikästä ja naisellista


Guerlain, tyylikästä ja naisellista


Upeat Guerlain huulet ja huulipunat olivat pääosassa Didrichen taidemuseossa järjestetyssä Guerlain pr-taphtumassa.  Guerlain huulet olivat meitä vastaanottamassa ulkona olevassa taidemuseon  uima-altaassa. Huikean kauniit maisemat ja tietysti taidemuseon aarteet, loivat tyylikkäät puitteet tapahtumalle, johon jokainen kutsuttu oli panostanut myös tyylikkäästi ja naisellisesti pukeutumalla.  Kyllä oli kiva seurata Guerlain-tapaan pukeutuneita naisia. Naisellisuus ja Nainen isolla N- kirjaimella tulee mieleen tästä merkistä ja tietysti ylellisyys.

Kyllä tästä valikoimasta luulisi oman huulipunan sävyn löytyvän, mutta helppoa se ei tietysti ole. Itse huomaa aina hakeutuvansa niihin omiin sävyihin, jotka sopivat omalle iholle ja hiuksiin. Siis joko todella punaista ja lämpimässä sävyssä tai oranssin hehkua ja himpun verran korallia. Usein sitä päätyy samoihin sävyihin ja kotiin tullessa huomaa sitten, että no sama sävyä täällä laatikossa taitaa olla jo muutama.

Tapahtuma oli kauniisti järjestetty ja lopuksi saimme vielä valita mieleisen huulipunarasian peilillä, johon kaiverrettiin haluamasi nimi tai mitä nyt halusit huulipunarasiassasi lukevan. Saimme myös valita mieleisen sävyn huulipunaa. No, aikani pyöritin punaista ja oranssia ja tein valintani.

Väriksi valitsin siis oranssin, sävy 43, kuinkas muuten, kun kesää kohti mennään. 

Kiitos kutsusta ja tapahtumasta.

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *