Kaunis+Turun+saaristo
Muoti

Kauniissa merimaisemissa ja rennon tyylikkäässä asussa

Merimaisemat viime viikonlopun Baltic Princess risteilyltä, olivat todella huikean kauniit ja mikä parasta, niin aurinko paistoi todella kirkkaasti iltaan asti. Välillä jopa haastavan kirkkaasti, kun yritimme saada otetuksi kuvia, mutta ei toki voi valittaa. 

Kirjoittelinkin aiemmin siitä,  kuinka matkustaminen, vaikkapa laivalla, sujuu mukavasti juuri housuissa ja paidassa. Housut saavat olla mielellään joustavaa materiaalia kuten nämä tanskalaisen valmistajan Cro housut ovat. Mukavaa, kun näissä farkuissa on tämmöinen pilkutuskuviointi, niin ne näyttävät hieman elävemmältä. Printti elää vielä vähän käytön ja pesujen mukaan. 

Vaaleansinisessä värissä ette minua ole nähneetkään, joten tämä ehkä oli hiukan oman mukavuusalueen ulkopuolelle astumista. Farkut kylläkin ovat kauniit juuri näin vaaleina, joten nämä varmasti ovat kesällä kovastikin käytössä. Merimaisemiin tämä sävy sopi todella hyvin.

Lahkeet olivat minulle ehkä hivenen pitkät, joten päädyin käärimään ne rennosti, sillä käytin laivalla päivisin citylenkkareita. Usein farkut kuitenkin kutistuvat pesussa, joten odotan nyt sen ensimmäisen pesun verran, että kuinka käy. Farkuissa on superstrech, joten päällä ovat todella mukavat ja pysyvät myös käytössäkin hyvin kuosissaan. Mikä parasta, näissä farkuissa on korkea vyötärö, joten luojalle kiitos.


Paita on espanjasta ja kuinka kiva onkaan löytää juuri pienille, siroille naisille sopivia vaatteita. Useissa vaatteissa on kyllä pieniä kokoja, mutta ne mitoitukset ovat sitten sellaisia, että pituudesta saa ottaa metrin verran pois ja mallihan siinä kärsii. Tämä paita oli juuri sopiva, joten löytyyhän niitä. Aina ei tarvitse itse ommella. Helpotus sekin, vaikka rakastankin tehdä vaattteita itse.

Tässä Cayro merkkisessä paidassa on kivat bullhihat sekä rusetti niskassa. Taas pieniä juttuja, mutta sellaisia, että niihin kiinnittää huomiota ja ne tuovat paitaan persoonallisuutta. 

Pienet ja sirot naiset vinkki varsinkin teille

 

Paita ja farkut ovat Susanne  kivijalkaliikkeestä Fredrikinkatu 45  (auki 10-19 ja lauantaisin 10-15). Tämä liike on siitä mielenkiintoinen, että sieltä saa henkilökohtaisen palvelun lisäksi, myös korjausompelua, joten itse ei tarvitse osata ommella tai jättää jotakin vaatetta ostamatta, mikäli se ei ole sopiva. Kauniita, naisellisia ja persoonallisia naisten vaatteita löytyy 32-46 koossa ja nämä ovat myös kohtuuhintaisia. Joten kannattaa pistäytyä ja varsinkin nuoret naiset, kun haette rippimekkoja tai ylioppilasmekkoja, niin täältä varmasti löytyy kauniita luomuksia jokaiselle. Verkkokauppa kannattaa myös katsastaa täältä Susanne 

Merimaisema vaihtui huikeaan auringonlaskuun ja kyllä me sitä kuvasimmekin. 

Housut ja paita saatu bloginäkyvyyttä vastaan

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *