Hohtoa+kasvoille+ja+koko+vartalolle
Kosmetiikka

Kesä hehkuu kasvoilla ja vartalolla

Hehkuvasta ja hieman kimaltelevasta ihosta on tullut trendi, jonka suosion uskon vielä jatkuvan. Eniten tämä trendi tietysti suosii hieman päivettynyttä ihoa, mutta toki ihan vaalean ihon omaavalle löytyy omat hillitymmät sävynsä, jolla luodaan kaunis kuulas ja hehkuva iho. 

Mikä siinä hehkussa niin viehättää? Pitääkö kaikkien kasvoilla olla kiiltohippusia tai kimallusta ja pitääkö kasvot sutia bronzerilla täysin ruskeaksi, jotta on trendissä mukana? Eikö pelkkä meikkivoide ja poskipuna riitäkään? 

No ei se enää riitä. Ennen käytettiin meikkivoidetta ja päälle laitettiin rutkasti puuteria ja varjelkoon, jos iho hieman kiilsi, niin siihen tuprauteltiin vielä aimo annos lisää ja aika pakkelikasvoilta kyllä näytettiin. Poskipunaa sudittiin poskille ja useampi meikkasi niin, ettei siinä värissä säästelty ja tämä sai toiset taas kammoksumaan ja välttämään koko poskipunan laittoa. Taisi myös olla sitä nuoruuden intoa, mitä vieläkin saattaa nuorilla joskus nähdä.

Alkukesästä ei kannata rynnätä heti sutimaan liian tummaa meikkivoidetta, vaan on syytä malttaa hieman, jotta iho saa väriä ja sitten vasta siirtyä tummempaan meikkivoiteeseen. Aina sävy nimeltään Ivory, ei olekaan tällaiselle suomalaisen kalpealle iholle se paras sävy. Mutta parin päivän auringossa olemisen jälkeen, tämä sävy alkaa varmasti sopeutua ihan hyvin omiin kasvoihin ja mikä parasta, tässä on aurinkosuoja spf 20. Kyseessä siis Max Factorin uusi Facefinity Compact Foundation ja peittää hyvin, myös punaiset kohdat kasvoilla.

Kicksin Correction concealer anti dark circles auttaaa häivyttämään tummia silmänympäryksiä ja tuo näin pirteämpää ilmettä. Samoin freesimpää ilmettä ja ryppyjen ja juonteiden häivytykseen sopii aina ikoninen YSL Touche Eclat radiant touch.
Nykyisin tavoitellaan tietysti hieman auringon suutelemaa ihoa ja siksi meikkivoiteen päälle suditaan bronzeria tätä tehostamaan. Bronzerissa voi olla hieman mukana kimallusta, joka luo sellaista yleistä mietoa hehkua iholle. Bronzeria sipaistaan pehmoisella sudilla numero kolmosen mukaan ohimolta leuankärkeen, ei kuitenkaan ihan koko kasvoille. Tämä Isadoran uusi Face Glow Bronzing wheel antaa bronzerin käyttöön monia mahdollisuuksia ja siinä on mukana on myös hehkua antavaa hihghlighteria. Bronzeria voi levittää myös vartalon iholle ja se tekee jo ruskettuneesta ihosta tasaisemman sävyisen.
Auringon suuteleman lisäksi, halutaan kasvoja tietysti muotoilla ja siihen sopivat parhaiten nämä contour värit, joita löytyy nykyisin vaikka kuinka ihanissa sävyissä. Contour on hieman kiinteämmässä muodossa oleva voidemainen muotoilutuote, joka levitetään siveltimellä esimerkiksi ohimoille, leukaluulle ja poskiluun alle, joten kasvoja ja nenää saa kavennettua tai poskipäitä korotettua, eli muotoiltua. Sävyjä voi hyvin sekoitella keskenään ja tämä pitää taidokkaasti ja hyvin työstää iholle, jotta se sulautuu kasvoihin eikä jää vain tummiksi viivoiksi. Harjoitusta vain kaipaa ja yleensä lopputulos kannattaa tarkistaa luonnonvalossa.

Max Factor X 3-2-1 contouring paletissa onkin ohjeet käyttöön, eli muotoile tummalla sävyllä piirtämällä numero kolmonen ja häivytä. Mikäli haluat kohottaa/korostaa kulman alla olevaa kulmaluuta ja poskipäitä piirrä numero kakkkonen, alkaen kulmaluusta. Lopuksi piirretään vaaleimmalla hehkua ja valoa kasvoille numeroksi ykkönen, aloittamalla otsalta ja siirtymällä nenänvartta alaspäin. 

Näillä hehkutuotteilla tavoitellaan terveellisen näköistä hehkuvaa ihoa ja hehku korostaa sitä. Parasta on tietysti, että iho on jo muutenkin terveen näköinen, mutta myös harmaata ja elotonta, väsynyttä ihoa, voi saada feikattua freesimmäksi ja terveemmän näköiseksi. Enää ei mattapuutereita mainosteta, mutta translutive powder on suosittu, juuri tuon contourin levittämisessä ja häivyttämisessä. Meikkivoiteen kiinnittämisessä toki käytetään puuteria, mutta sellaista, joka ei vie iholta tuota hehkua pois.

Max Factorin Miracle Glow Duo Pro Illuminator on voidemainen hehkutuote, jossa mattapuolen tuotteella saat tasoitettua ihoa, punoitusta tai pieniä näppyjä meikkivoiteen alla. Sipaise kiiltelevämpää puolta silmien ympärille, nenän varteen ja amorinkaarelle ja huomaat heti eron. Sinähän säteilet.

Lisää ihanaa kiiltoa ja kimallusta saa myös Jennifer Lopezin ja Iglotin yhteistyönä syntyneestä meikkisarjasta, Livin’ The Highlight, josta ei kimallusta puutu. Tuotetta voi käyttää iholle, vartalolle ja myös vaikka silmämeikkiin. 

Isadoran Sunset Glow kesäsarjassa kimallus ylettyy nyt myös huulille metallinhohtoisena. Olen joskus aikoinaan käyttänyt kuparinruskeaa huulipunaa, joten tähän ihastuin välittömästi. Tämä kyllä on aika pysyvää, mutta hieman kuivattaa huuliani, joten päälle kannattaa lisätä hieman huulivoidetta. Tähän sopii hyvin tuo Clarinsin Instant Light Natural Lip Perfector.

Bronzing highlighter stick Isadoralta, on juuri sopiva mukaan otettava puikko, jolla loihdit sitä kesän hehkua ihollesi. Voidemainen tuote levittyy helposti ja on aloittelijallekin mukava käyttää.

Kyllä sitä hohtoa voi tietysti levitellä ihan koko kasvoille ja vartalollekin. Tämä Isadoran Glo Drops Face and Body mahdollistaa sen. Levitä tätä muutama tippa meikkivoiteen sekaan tai taputtele iholle meikkivoiteen alle, tai highlighteriksi poskipäille. Muuta et tarvitsekaan ja kaunis säteilevä ja hehkuva iho huomataan.

Myös vartalolla on kiva käyttää hohtavia tuotteita ja saada ihon näin kauniiksi. Juhliin ja miksei ihan arkeenkin, itseä piristämään. Mutta kaikissa näissä tulee muistaa tarkistaa lopputulos luonnonvalossa, jotta ei näytä hassulta.

Aiemmin jo mainisinkin tuon Clarinsin hoitovoiteen huulille ja toinen mainitsemisen arvoinen tuote on Clarinsin Water Lip Stain, suutelunkin kestävää.  Tämä kyllä kestää muuten mukavasti, mutta hieman piti lisätä ruokailun jälkeen. Sävy on hiukan läpikuultavan oranssi ja tuote on todella vesimäistä ja piti olla tarkkana, ettei tämän kanssa sotke ja tipauttele punaa päälleen.

Isadoralla on myös kirkas kimalteinen huulihohde, jota voi käyttää vaikka yksinään.

Olin parisen viikkoa sitten YSL kutsuilla ja onni suosi minua, sillä sain itselleni onnenpyörästä kauniin korallinsävyisen huulipunan ja sehän sopii mainiosti myös kesään ja kaikkeen tähän hehkutteluun.Olen aina ollut hieman skeptinen itseruskettavien suhteen, sillä niillä on usein tullut aika karmeaa jälkeä. Tytär halusi testata näitä Vita Liberata Luxury tan Self Tanning Gradual Lotionia  ja Self tanning Tinted Moussea. Ennen wanhaintansseja hän testailikin, mikä toimisi hänellä parhaiten. Voiteen kanssa tulee olla todella tarkkana levityksen suhteen ja varsinkin kädet pitää muistaa pestä hyvin jälkeenpäin, kuten yleensä aina. 

Vaahto oli hänen mielestään helpompi laittaa ja sillä hän saikin kauniin ja  terveen sävyisen ihon. Mutta wanhaintansseihin hän ei uskaltanut laittaa tuotetta riittävästi, joten silloin lopputulos jäi hieman valjuksi. Vasta tanssiaisten jälkeen hän on saanut ideasta kiinni ja uskaltanut levitellä tuotetta reippaammin ja pullo on uhkaavasti nyt tyhjentynyt, joten tätä voi siis suositella. Tuoksu on kuulemma miellyttävä, joten se usein on tärkeällä sijalla, kun valitaan itseruskettavaa.

Ennen hehkuttelua voi siis tarttua itseruskettaviin ja saada sen luonnollisen päivetyksen iholleen ja vasta sitten tarttua hehkua antaviin tuotteisiin.

Loppuun vielä vinkki suloisesta pikkupullosta YSL Opium Black tuoksusta, joka on hurmannut minut täysin ja ajattelin ottaa sen kokonsa vuoksi mukaan kesämatkalle. Tuoksu on juuri sopiva ja moderni, nuorekas kesätuoksu, kahvia, appelsiinikukkaa ja vaniljan aromeita. 

tuotteet pr-tuotteita

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *