Kirsikankukat
Muoti

Kirsikkapuun alla asukuvia

Kevät on ihanaa aikaa, vaikka kirjoittelinkin äskettäin myös siitä viheliäisestä puolesta, eli siitepölyallergioista, niin sen kyllä kestää, kun saa kokea näitä muita luonnon ihanuuksia. Miten upean kirsikkapuun löysimmekään ohi ajellessa ja pakkohan se alle oli tulla kuvaamaan, niin kukkia, kuin väreihin sopivaa asua. 

Olin ommellut venyvästä ohuesta kankaasta paidan tai oikeammin tunikan, jonka voi joko kiepauttaa lantiolle, kuten kuvassa tai pitää tunikamekkona vaikka rannalla, bikinien päällä.

 Tein kuminauhakujan pääntielle ja sovittelin siihen myös nuo ohuet olkaimet, hiukan varmistajaksi. Tämän alle hyvin luontevasti värisävyn ja mallin suhteen sopi toppi, josta olenkin tehnyt postauksen täällä, sillä muuten tuntisin tässä paidassa oloni hiukan alastomaksi. 

Tunikan malli on hyvin suora ja  myös hihat ovat suorat, mutta kuminauha muotoilee ne kivasti näyttämään siltä, että olisin leventänyt niitä ranteita kohden.

Jalassa minulla on kauniit suorat housut, jotka ovat hiukan hiihtohousuja muistuttavaa mallia. Nämä Mac Jeansin Anna -merkkiset farkut ovat strechiä ja tuntuvat päällä kyllä ihanan kevyiltä ja todellakin joustavilta.  Värisävy on kauniin vaalean puuterinen ja mukana on hiukan vinoneliö- printtiäkin. Printti antaa ilmettä ja eloisuutta vaaleisiin housuihin. Nämä housut ovat juhlavat sopivan paidan kanssa, kuten vaikka tämän ohuen ompelemani paidan ja muuttuvat arkisemmaksi vaikka yksinkertaisen t-paidan kanssa. Monikäyttöiset kesähousut, joissa on plussa vielä vetoketjulliset taskut edessä.


Meillä tuli miehen kanssa hieman kirsikkapuukuume, sillä mikäs olisikaan ihanampaa, kuin istuskella katselemassa oman pihan kukkivaa kaunotarta. Itse olen allerginen kirsikoille, joten syömättä ne valitettavasti  minulta jäisi, mutta viis siitä, pääasia ovat nämä kukat, edes sen pienen hetken. Omenapuun kukkasia tässä nyt jännitetään, että tuleeko mitään, sillä vuosi sitten ei tullut yhtäkään.

Näiden kirsikankukkien myötä toivotan oikein aurinkoista ja ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!

Housut saatu bloginäkyvyyttä vastaan

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *