Hiusjuttuja
Kosmetiikka

Vahvuutta käsitellyille hiuksille

 

Vahvuutta käsitellyille hiuksille


Kyllä hiukset joutuvat nykyaikana todella koville. On saasteita, kuumaa aurinkoa, kuivattavaa sisäilmaa ja hiuksia kuluttavia kampauksia ja värjäyksiä. Toisaalta kun miettii, niin oli mikä aikakausi vain, vuosia vuosia taaksepäin, niin aina on hiuksia rääkätty ja yritetty taivuttaa niitä oman mielen mukaan sopiviksi. Mikä siis on muuttunut?


Hoitavat hiustuotteet rientävät apuun

 

Onneksi nykysin hiuksille saa erilaisia hoitavia tuotteita, joten hiuksia voi paremmalla omallatunnolla värjätä, suoristaa ja kihartaa. Jokaisen hiukset ovat joskus kuivan tuntuiset, varsinkin, kun hiuksia on vaalennettu tai permiksellä kiharrettu. Ne saattavat olla elottomat ja tarvitsevat apua, jotta saisivat  takaisin kiiltonsa ja vahvuutensa. Gliss Sensational Strength tuotteissa on kolminkertainen koostumus jossa kolme erilaista proteiinia kohdistuvat hiusrakenteen erityisiin osiin. Hiuksista saattaa tulla jopa 20 x vahvemmat. Shampoota säännöllisesti käytettynä, se auttaa jopa ehkäisemään tulevia vaurioita.


Intense strenghtening maskia on hyvä käyttää tehotuotteena shampoopesujen jälkeen, 2-3 kertaa viikossa, tai riippuen hiustenpesukerroista. Itse suosittelen kyllä harventamaan hiustenpesua, jotta ne saavat välillä hengähtää. Huomasin suuren eron, kun opetin itseni siihen ja tuntuu, että hiuksetkin ovat nyt yhteistyökykyisemmät.

Mutta nuoret pesevät tietysti enemmän hiuksia ja tätä sanomaa en ole vielä saanut menemään täysin perille. Ymmärrän, että kun on menoja, niin on kiva lähteä puhtailla hiuksilla liikenteeseen, mutta joskus kiva lettikampaus tai ponnari on myös mukavaa vaihtelua ja sillä voi siirtää sitä hiusten pesua päivällä.

  
Toisaalta on hassua, että liian hyväkuntoiset suomalaishiukset eivät  taivu kampauksiin, vaan ovat lasimaiset ja turhan liukkaat, joten kampaus ei pysy. On hyvä käydä kampaajalla, jos hiuksien liukkauteen kyllästyy ja pyytää ammattilaista tekemään hiuksiin karhentava käsittely. Näin kampaukset eivät heti latistu ja hiukset ovat kuitenkin käsiteltävissä, eivätkä lennähdä joka suuntaan.  No näitä ongelmia harvalla aikuisella onkaan, mikäli yhtään on hiuksiinsa ottanut käsittelyjä. Mutta enemmän tämä ongelma on nuorilla, joilla ei vielä ole hiuksiin mitään käsittelyä tehty. 

Omat hiukset eivät taipuneet nuorena lainkaan permiksen kiharoille ja usein hiukset menivätkin huonokuntoiseksi toisen käsittelyn jälkeen, joten tuntui, ettei voi voittaa. Nykyisin on kyllä kaikenlaisia juttuja tarjolla, joten kaikki tuntuu mahdolliselta ja hiukset saa laitettua haluamallaan tavalla. Mutta niitä kyllä pitää muistaa myös muistaa hoitaa, oikeilla shampoilla ja hoitoaineilla.

Tytär halusi kokeilla näitä Gliss- hiustuotteita pitkiin vaalennettuihin hiuksiinsa ja huomasi saavansa hiukan lisää kiiltoa ja joustavuutta kuluneisiin latvoihin. Hiusmaski oli useasti käytössä ja nämä maskit eivät todellakaan tee hiuksia liian hoidetuksi ja veltoiksi, mitä joku saattaa pelätä. Itse olen myös niin tottunut käyttämään varsinkin saunan jälkeen hiusnaamioita, että näihin on tullut hiukan jo riippuvuus. Pehmeys ja tuoksu sekä kammattavuus lisääntyy, kun alkaa käyttämään maskeja säännöllisesti.

Gliss-sarjan tuotteet ovat edullinen ja toimiva vaihtoehto hiusten hoidossa ja nämä löytyvät helposti marketeista.

tuotteet pr-näytteitä

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *