Nivean+cellular+anti-age+ihonhoito+
Kosmetiikka

Nuorekkaan ihon salaisuus – ihonhoito

Kaupallinen yhteistyö: Nivea Cellular & 40+

Nuorekkaan ihon salaisuus – ihonhoito 

 
Naisena tulee katseltua hyvinkin tarkasti omaa peilikuvaansa ja kieltämättä uusien ryppyjen löytäminen ei aina ilahduta. Kun sain Nivean Cellular Anti-Age tuotteita testattavaksi, kävin pohtimaan tätä nykyajan naiseutta ja naisena olemisen riemuja ja haasteita. Pyri näyttämään hyvältä ja tee kaikkesi, jotta näyttäisit  nuoremmalta! -tuntuu olevan motto. Osa päätyy  kokeilemaan dramaattisiakin hoitoja, melkein keinoja kaihtamatta ja joskus jopa terveyden uhalla, sillä nuoruus on niin ihannoitua.
 

En todellakaan usko, että mistään purkista nyt suoranaisesti saisi iholle nuoruutta takaisin ja rypyttömyyttä, mutta nuorekkaampaa ja väriltään tasaisempaa ihoa, lähdin tavoittelemaan, kun avasin Nivean Cellular Anti-Age ihonhoitotuotteet aikuiselle naiselle. Tuotteet ovat tulleet markkinoille jo muutama vuosi sitten, mutta keväällä 2018 uudistuneissa tuotteissa korostetaan hyaluronihapon ryppyjä tasoittavaa merkitystä ja sen korjaavaa vaikutusta ihoon.

 

Kaikesta huolimatta, olen aina pitänyt ihonhoitoa tärkeänä, mutta usein olen matkallani myös tehnyt vääriä valintoja ja hoitanut ihoani ehkä liiankin tehokkaasti. Nyt niitä jälkiä sitten yritetään häivyttää valitsemalla omalle iholle sopivia tuotteita.

Ihon puhdistaminen joka ilta meikistä, on sellainen asia, josta en ole koskaan laistanut. Aamulla se ei ole ollut niin tärkeää minusta, mutta nyt tämä Nivea MicellAIR Skin Breathe Cleansing Water, on mullistanut ihonhoitorutiinini. Sillä on helppoa puhdistaa illalla meikki, jopa silmämeikki ja pyyhkiä pois myös yön jäljet aamulla, samalla virkistäen ihoa. Se poistaa meikin, puhdistaa ja kosteuttaa yhdellä kertaa. 

 

Viikon parin jälkeen olen jo niin tottunut miselliveden käyttöön, että siihen on jopa jäänyt vähän koukkuun. Ihoni on myös tykästynyt tähän uuteen tapaan hoitaa kasvojani.  Aikaisemmin pesin kasvoni vain vedellä aamuisin ja siitähän minulla oli hieman hankalaa luopua, mutta nyt  olen oppinut uusille tavoille. 
 
Kasvot näyttävät tämän uuden tavan opittuani, myös vähemmän punoittavilta, vaikka iltaisin olen meikkiä joutunut pyyhkimään misellivedellä pariinkin kertaan, koska käytän peittävää meikkiä couperosan takia. Mekaaninen hankaaminen ei tietenkään ole iholleni hyväksi, mutta tästä huolimatta ihoni on ollut rauhallinen väriltään.

 

 
Nivean Cellular Anti-Age Volume Filling Pearls Serum näyttää mielenkiintoiselta tuotteelta. Helmet erottuvat kauniisti seerumipurkista, aivan kuin sinne olisi kerätty vain rikki menneen helminauhan minihelmet. 

Volume Filling Pearls seerumi sisältää paljon hyaluronihappoa, joka kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa.  Nivea ei ole lähtenyt turhaan pröystäilemään purnukoiden ulkomuodossa, vaan mennään hillityllä linjalla. Turhaan ei käydä asiakkaiden kukkarolle, vaan tässä maksetaan vain tuotteesta itsestään, noin 18 e tuote.

 

 Seerumi on ravitseva ja aluksi testailinkin tätä, ilman muita tuotteita. Halusin päästä tähän vähän sisälle, että mitä se tekee ja tarvitseeko muuta ihonhoitotuotetta, tämän tehotuotteen rinnalle tai oikeammin päälle.
 
Voidemainen helmiseerumi teki ihosta pehmoisen ja meikkivoiteen alla se oli todella toimiva. Meikkivoide ei rullaantunut, mitä usein tapahtuu, jos on kyseessä ravitseva tehotuote. Kosteutti ihoa hyvin ja ihmeellistä, jopa minun nirppanokka-ihoni taisi ihastua tähän heti. Aivan pieni näppy yritti mieltään osoittaa, mutta sain sen heti torpattua. Ei hassumpaa Nivealta. Tuoksuton, ihon  pehmeäksi tekevä tuote, maltillisen hintaan, kyllä kelpaa jatkossakin tätä käyttää. Tätä voi toki käyttää myös kuurina, joten aion käyttää purkin loppuun saakka. 

Seerumi oikeasti tekee täyteläisemmän ihosta ja ihastelen ihoni rauhallisuutta. Jopa pari viikkoa sitten eräs meikkaaja, joka tekee työtään Lontoossa, kehuskeli hyvältä näyttävää ihoani, sitä meikatessaan. Arvatkaa vaan olinko ihmeissäni? Yritin siihen selitellä, että tuota punaisuutta en saa kunnolla peitettyä, johon hän naurahti, että ei sitä oikeasti näy. Uskottava se oli.
 

 

 
Seerumin päälle yleensä levitetään vielä päivävoide ja siitä pelkäsin reaktiota, koska nyt tulisi tuhteja voiteita päällekkäin ja olisiko se jo iholleni liikaa. Nivean Cellular Anti-Age Cell Renewal Day Care/ SPF 15  päivävoiteessa on hyaluronihapon lisäksi  kreatiinia ja mangoliauutetta, jotka aktivoivat ja nopeuttavat ihon uusiutumista.
 

 

Ihon kosteutus tuntui olevan oikeanlainen tällä yhdistelmällä, olihan ihoni hieman janoinen, koska sitä tämä allergia-aika myös tekee. Mahtavaa, että löytyy Nivealta jopa minulle, herkkänahkaiselle, sopiva ihonhoitosetti. Plussaa vielä tuosta aurinkosuojasta, vaikka onkin vain SPF 15, niin yhdistettynä meikkivoiteen suojakertoimiin, se toimii näin kaupunkioloissa. Rannalle ja kunnon paahtavina aurinkoisina päivinä, se ei toki yksin riitä.

Harmittaa, kun muistaa, kuinka tärkeää se oli nuorena ruskettaa itseään palamisen uhalla ja siitä välittämättä. No, ei silloin aurinkovoiteissa lukenut mistään UV, UVA  jutuista. Suojakertoimet oli mitä oli ja kyllähän niitä Nivean aurinkotuotteita jo silloin käytettiin, mutta aika pienet niissä oli ne kertoimet. Olinko olosuhteiden ja muodin uhri? Tiedä häntä.
 
Kun iho hilseili ja punoitti, niin sehän oli vain hienoa, kun se punainen iho, taisi merkitä sitä, että etelän lämmössä ollaan oltu. Mutta aurinkolasit minulla on ollut jo pikkutytöstä lähtien. Sentään jotain olen ymmärtänyt ja suojannut silmiäni. Mutta ruskettaminen sai kyllä varmasti buustia tuohon herkistymiseen ja ihon ohenemiseen. 

 
Vielä oli yövoiteen, Nivea Cellular Anti-Age Night Care, lisääminen hoitorituaaleihin. Yövoide, on yleensä se ravintorikkain ja täyteläisin näistä hoitotuotteissa, joten tämän imeytyminen seerumin kanssa ottaa aikansa. Huomasin  joskus iltaisin posken ihon tarttuvan tyynynliinaan, joten taisin hiukan yliannostella voidetta. Tuntui kuitenkin siltä, että ihoni kuitenkin nautti tästä voitelusta, koska se oli pehmoinen ja kimmoisa sekä väriltään normaali. Se on jo paljon se. Myös Heli ja Tuuli ovat testanneet Nivean Cellular tuotteita ja tykänneet, että voide ja varsinkin seerumi saa ihon napakamman tuntuiseksi.
Toki rypyt ovat merkkejä iloista ja suruista, eletystä elämästä, mutta itse ajattelen joskus, hiukan huumorilla, että kohtuus olisi siinäkin ollut poikaa. Oliko pakko elää niin täysillä? Vastaus kuuluu, hetken mietittyäni, että tottakai, jotta on mummona keinutuolissa jotain muisteltavaa.
 
Ihon voi saada kauniimmaksi ja terveen näköiseksi puhdistaen ja kosteuttaen sitä toimivilla ihonhoitotuotteilla. Kun iho on kunnossa, hehkuva ja kaunis, kukaan ei näe niitä ryppyjäkään enää. 

12 Comments

 • Tiia K

  Koska näitä privaatisti kehuitkin mulle, niin oikeasti nyt olen itsekin avoimemmin mielin Nivean kasvojenhoitotuotteidenkin kanssa. Nivea aurinkovoide ja Cremehän ovat tuttuja klassikoita, mutta ei niinkään kasvojenhoitotuotteet. Mies kyllä vannoo Nivean nimeen monessa. Sait kiinnostumaan.

  Aivan ihana upea kuva susta <3 Oot kaunis <3

 • Mysterious M

  Voi kiitos kauniista kommentista <3
  Niveasta kieltämättä tulee ensiksi mieleen aurinkovoide ja matkat, mikä on ihana mielleyhtymä, mutta on se paljon muutakin. Oli kyllä kiva huomata, että Nivealta löytyy todella hyvät kasvojenhoitotuotteet näin meikäläisen ikäisellekin:)

 • Mysterious M

  Kiitos <3
  En ollut minäkään aiemmin perustanut noista vesistä, mutta tämä oli jotenkin helppo ja toimiva, joten jää käyttöön:) Seerumi minulla jo loppui, joten siitä voi päätellä, että hyvää oli:)

 • Tuula / Oman katon alla

  Minä hehkutan myös tuota kasvoseerumia, loistotuote pikkurahalla! Omani löysin Cittarin alelaarista joulukuussa 13 euron hintaan ja just äsken tiristelin viimeiset pisarat. Ehdottomasti hankin uuden purnukan.
  Sen sijaan Nivean kasvovoiteet yleensä on mun nenääni liian voimakastuoksuisia enkä siksi tykkää käyttää. Juurikin tuota päivävoidetta taisin ostaa ihan just, mutta se haisee mun makuun liikaa aurinkovoiteelle.

  Ja totta, ihon uurteet ovat merkki eletystä elämästä kaikkine iloineen ja suruineen 🙂

 • Heli-Hannele /Beach house kitchen

  Onpa muuten virkistävää löytää joskus se edullisempi kasvojenhoitotuotelinja, kun on tullut läträttyä satoja euroja lyhyessäkin ajassa iholle. Oman testikäytön perusteella voisi jopa lahjaksi antaa vaikkapa pyöreiden täyttäjille, toimii & näyttävätkin vielä hyviltä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *