Omenapuiden+kukkaset+ja+herkuttelua+terassilla
Lifestyle

Omenapuut kukkivat ja terassilla herkutellaan

Miten ihanaa oli viettää rentoa sunnuntaita niin kauniissa säässä. Näistä on pakko ottaa kaikki irti ja oleskella ulkona mahdollisimman paljon, kun säät kerran suosivat. Terassilla herkutteleminen kuuluu tietysti asiaan.

Toisaalta tuo siitepöly vielä kiusaa ja tulee kiusaamaan, mutta olo on hieman helpottanut, kun on ollut kaikki mahdolliset lääkkeet ja suihkeet käytössä. Siitepölyn takia oli pakko suihkuttaa terassi ja kaikki terassihuonekalut, koska ne olivat aivan vihreinä. En ihmettele, että ihmiset oirehtii, kun näkee, miten paljon sitä siitepölyä onkaan ilmassa ja joka paikassa.Laittelin muutamia yrttejä yrttilaatikkoon ja toivon, että laventeli siellä keskellä, häätäisi kaikki tuoholaiset matkoihinsa. Intoa siis vielä riittää näihin puutarhahommiin, toivon, että sitä nyt vielä kestäisi ja satoa saataisiin nauttia läpi kesän.

Kauniilla ilmoilla on  tärkeää tietysti syöminen ulkona terassilla. Koska lauantaina tuli grillattua possua, niin sunnuntairuokana oli kevyttä kanaa ja iltasella lämpimiä leipiä ja salaattia. Herkuttelua kerrakseen.

Eva Solon kauniit Myflavour öljypullo ja salaattikastikekaadin antavat hieman mahdollisuutta leikkiä kokkia. Niinpä minäkin testailin, että kuinka se toimii ja miten kiva olikaan viritellä omia mieltymyksiä tämän pullon vartaaseen. En nyt mitään ihmeitä keksinyt, vaan perusmausteita yrttien muodossa, jotta sopii kaikille.


Pienempään pulloon voikin sitten laittaa oman salaattikastikkeen ja minä tein balsamiviinietikan, pippurin ja suolan sekoitusta. Pullon musta silikoninen korkki kiinni ja ravistus ja kun kaadat pullosta, niin otat vain korkin pois. 

Silikoninen korkki sulkee pullon tiiviisti.  Pullon kaatonokka on 100% tipaton, joten ei huolta, että öljyt tai salaattikastike leviää perintöpöytäliinoille. Korkki on ruostumatonta terästä ja silikonia ja lasi kuumuutta kestävää borosilikaattilasia ja kestää konepesun.

Kyllä tämä toukokuu on näyttänyt vain hyvät puolensa. Hiukan jännityksellä odotan kesää, voiko tätä lämpöä riittää? Omenapuut ovat aivan täynnä kukkia ja kyllä ne ovat niin kauniita, että kuvatessa ihan menee höperöksi. Mehiläiset pörräävät niissä innokkaasti, joten toivottavasti syksyllä ne notkuu sitten omenoita.


Mies oli työmatkalla Amsterdamissa ja toi sieltä veikeän laitteen, millä toivon mukaan linnut saadaan pysymään poissa terassilta ja sotkemasta sitä. Aiemmin hän on tuonut sieltä vastaavia perhosia ja voin kuvitella, että sieltä löytyisi puutarhaan ja pihalle vaikka mitä kivaa.

Tämä kolibri menee niin huikeaa vauhtia, ettei oikein tarkkaa kuvaa saatu. Lisäksi virittelin cd-levyjä välkehtimään ja toivon, että linnut nyt ymmärtäisivät meidän viestin.

Miten siellä, syöttekö aina ulkona, kun säät sen sallivat? Vai kuuluuko se vain mökille? 

Eva Solon tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaanNo Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *