mekko-kesan-juhliin
kesämekko

Mekko kesän juhliin

Kaupallinen yhteistyö Dress Like Marie kanssa

Mekko kesän juhliin

Nyt on se aika, jolloin kuumeisesti etsitään kesän juhliin mekkoja. On lakkiaisia, rippijuhlia, valmistumisia ja tietysti ihania häitäkin.  Sen sopivan ja persoonallisen mekon löytäminen ei ole aina niin helppoa. 

 
Moni runsaat muodot omaava nainen, tuskittelee oikean tyylisen mekon löytämisen kanssa, mutta onneksi reheville naisille on tullutkin kivasti tarjontaa, niin vaateliikkeissä kuin myös verkkokaupoissakin.

Entäs sitten me pienet naiset, joilla on kuitenkin hiukan muotoja ja jotka eivät mahdu muottiin xxs? Täytyy sanoa, että kyllä se on hankalaa meillekin. Usein malli kärsii, kun vaikkapa mekkoa joutuu lyhentämään ja kaikkien mallien kanssa se ei ole edes mahdollista, sillä koko mekon idea voi mennä pilalle.

 
Onneksi nykyisin on jo useassa vaatemallistoissa huomattu se, että ihmiset ovat muuttuneet kokojen suhteen. Nykyisin löytyy liikkeitä ja verkkokauppoja, joissa saattaa olla kokoja aina S-4XL .
 

Olin ilahtunut, kun Dress Like Marielta otettiin yhteyttä ja ehdotettiin yhteistyötä. Muoti ja kauniit sekä käytännölliset vaatteet ovat minulle tärkeä asia ja varsinkin, kun sain mahdollisuuden esitellä mekkoja, jotka sopivat myös pienille naisille.

DRESS LIKE MARIE


Dress like Marie on perheyritys Ahvenanmaalta. Marie Backman-Thors pyörittää liikettä yhdessä tyttäriensä Lisan ja Emelien kanssa. Muodokkaat yli 30-vuotiaat naiset ovat heidän kohderyhmäänsä ja  ideana on, että vaatteet näyttävät ja tuntuvat hyvältä. Sitähän me varmasti kaikki toivomme vaatteiden suhteen ja vielä oikean kokoisina eli täältä löytyy koot S (36/38) – 4XL (52/54).  Dress Like Mariella on useita jälleenmyyjiä suomessa ja verkkokauppa on ollut 2013 vuodesta lähtien toiminnassa. Nyt on myös avattu ruotsalainen verkkokauppa.

 

2016 perustettiin Dress Like Marie Design ja keväällä on lanseerattu Fair Trade Dress like Marie mallisto. Marie ja Emelie ovat yhdessä suunnitelleet malliston, joka on valmistettu reiluissa olosuhteissa. Istuvia, värikkäitä ja hyvälaatuisia vaatteita ja jopa pienet ja sirotkin naiset voivat löytää hurmaavia mekkoja, vaikkapa sinne kesän juhlatilaisuuksiin. Kaiken kokoiset, malliset ja ikäiset naiset voivat näyttää kauniilta, oikeissa vaatteissa.

Monella on omasta vartalosta vääristynyt kuva, oli sitten runsas tai pienempi kooltaan, niin epätoivo voi iskeä vaateostoksilla, kun sopivia vaatteita ei vain tunnu löytyvän. Dress Like Marie haluaa auttaa naisia löytämään itselle sopivimman asun, jotta he voivat oppia näkemään itsensä uusin silmin.  
 

Oikein istuvat vaatteet imartelevat vartaloa ja upea ulkoasu tuo hyvän mielen ja parantaa itsetuntoa. Vaatteilla voi korostaa hyviä puolia ja  häivyttää niitä huonompia. Myös henkilön persoonallisuus pääsee oikein valituissa asuissa sädehtimään.

Meidän ei tarvitse tyytyä olemaan kaikki samasta muotista valettuja, vaan meillä on oikeus olla sellaisia kuin olemme. Joten pienenä naisena tuntui hyvältä, kun löysin itselleni valmisvaatteet, jotka toimivat juuri tuon koon suhteen. Eipä tarvinnut ottaa edes ompelukonetta esille. 

Tämä tyylikäs musta pitsimekko Anja, sopii hyvin moneen tilaisuuten. Malliltaan se on suora, mutta halusin laittaa siihen vyön. Leggingsit kauniilla pitsikuvioilla tuovat hiukan persoonallisuutta ja nämä ovat mukavan joustavat vyötäröltä. 

Kaulassani on tyylikäs metallinen sudenkorento , joka hiukan piristää mustaa mekkoa ja tekee asusta viimeistellyn.

Tämä asu kokonaisuudessaan eli mekko, leggingsit ja koru, on  Dress Like Marie -verkkokaupassa tarjouksessa 3.6.18. saakka. 

 

 

Lämpimät kelit houkuttelevat käyttämään vilpoisia hihattomia tunikamekkoja.  Tämä tunikamekko on nimeltään Anna. Kaunis ja yksinkertainen A-linjainen malli oli kuin tehty minulle. Päälle voi laittaa vaikka hartiahuivin tai boleron, mikäli kaipaa tähän jotakin peittävää, mutta minusta tuo koru ja koristeelliset leggingsit riittävät. 

Thoka, ystäväni Casa Mimi-blogin Sarin hevonen, sai olla kuvauksissa avustajana ja kaunis avustaja minulla olikin idyllisessä Sipoon maisemissa. Thoka on islanninhevonen ja ihanan rauhallinen kaveri. Kovin hän oli innoissaan tuosta vihreästä ja vehreästä luonnosta ja olisi mielellään vain syönyt ja syönyt.

 
Dress Like Marie halusi haastaa minut kokeilemaan jotain uutta ja erilaista. He kyselivät minun mieltymyksistäni ja millaisista vaatteista tai asuista pidän. Tuli siinä esille väritoiveet ja myös värit joista en niin pidä. Villiksi kortiksi he sitä nimittivät.
 
Ajatuksena tässä oli siis asiakkaan stailaus. Joskus  jäädään jumiin tiettyihin asuihin ja pukeudutaan samalla tavalla ja aina se tapa pukeutua ei välttämättä olekaan se paras. Asiakasta voidaan auttaa löytämään se oma juttu, kun uskaltaa astua  mukavuusalueen ulkopuolelle.
Dress Like Marien stailauksesta voit lukea lisää tästä.

 

Minä siis uskalsin, yllytyshullu kun olen. Uskalsin nousta hevosen selkään, vaikka siitä on hirmuisesti vuosia, kun viimeksi olen niin tehnyt. Lisäksi olin rohkea ja sain ylläripaketista vihreän tunikan pilkkuineen ja raitoineen päälleni puettavaksi.

 

Onko sinulla tarpeeksi rohkeutta haastaa itsesi pukeutumisen suhteen ja antaa muiden päättää vaatteistasi, vaikka vain leikilläsi?

 
Mitä tykkäät? Mikä näistä asuista on minulle se sopivin? 
Innostuitko jostakin vaatteesta Dress Like Marie – verkkokaupassa?

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *