Saunamatkalle vartalotuotteet
Kosmetiikka

Saunamatkalla vartaloa hellien

Moni suomalainen varmasti rientää viikonloppua viettämään mökille, kun on niin kaunista säätä luvattu. Tätä ei kyllä tahdo uskoa todeksi, sillä tämä vain jatkuu ja jatkuu. Meidän tulee siis vain  nauttia tästä ja koko rahan edestä. 

Mökillähän suomalaiset saunoo ja saunaan tarvitaan sellaisia perustuotteita eli pesuaineita, joita useimmat perheenjäsenistä voi käyttää.  Vinkkasinkin kuiville hiuksille sopivista tuotteista, vähän aikaan sitten kirjoittamassani jutussa, mutta nyt hellitään vartaloa. 

Kicksin omasta sarjasta löytyykin mukava setti, mistä annan suositukseni. Minä himosaunojana tykästyin tähän Skin Threat Pure Natural Oils suihkuöljyyn. Nyt kyllä huomaa, kuinka nämä kaikki öljyt ovat ponnahtaneet pinnalle ja niitä kyllä käytetään nykyisin vaikka missä tuotteessa, mutta hyvä niin, sillä öljyt ovat hyväksi.  
Suihkuöljy sisältää:

  • oliiviöljyä
  • ruskeaa sokeria
  • kookosuutetta
  • vaniljaa
 
Hyvin mieto ja rauhoittava tuoksu, vaahtoaa hieman kostealla iholla ja on riittoisaa. Iho on suihkuöljyn jälkeen miellyttävän pehmeä ja ei välttämättä kaipaa edes kosteuttavaa tuotetta päälle, mutta mikäli se tuntuu tarpeelliselta, niin sarjasta löytyy  kyllä vartalovoide, Skin Treat Pure Natural Oils Body Lotion. Tässä on myös hento miellyttävä tuoksu ja hyvä imeytyvyys.
Tuote sisältää:
  • macadamiaöljyä
  • aprikoosinsiemenöljyä
  • karitevoita
  • oliiviöljyä
Iho on kyllä niin pehmeä ja ravittu saunan ja näiden tuotteiden jälkeen. 

Mikäli oikein innostut vartalon ihoa hoitamaan, kannattaa siihen panostaa kunnon kuorinnalla. Vedä käteesi Elite models spa kuorintahanskat saunan jälkeen ja hiero niillä vartaloasi suihkussa pyörivin liikkein ylöspäin. Ihon pintaverenkierto vilkastuu ja kuolleet ihosolut saadaan näin pois ihon pinnalta ja öljyt ja kosteuttavat tuotteet pääsevät vaikuttamaan ihollasi paremmin. Tällä saat myös hiukan kyytiä selluliitille ja vaikkei se nyt lähtisi pois, niin iho taatusti pehmenee ja ihon väri paranee. Tämä kannattaa ottaa rutiiniksi.


Mikäli haluat hehkua vartalolle, jos vaikka suuntaat saunan jälkeen illanviettoon, mutta et ole niin kovasti kiillon perään, suosittelen kokeilemaan Dermosil Shimmer & Glow body lotionia. Se antaa hiukan kimaltavia hippuja iholle, mutta ei tarvitse pelätä, että loistat liikaa. Kaunista decoltee-alue, sipaise sääriisi ja käsivarsiisi hiukan tätä hohtoa, niin saat itsellesi tervettä hehkua. 

Saunassa puhdistuu niin mieli kuin ruumis, nauti ja helli itseäsi ja saunomalla rauhassa ja rentoutuen. Lapsena meillä piti mennä saunaan pätkä pientä kinttupolkua, pellon laitaa ja sitten oltiin perillä. Siksi kirjoitan saunamatkasta, kun tuota muistelen. Voihan se tarkoittaa muutakin, puhdistautumisrituaalia, joka on meille suomalaisille niin rakas. 

Mukavaa saunamatkaa!

Tuotteet saatu

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *