Paradise-extatic-mascara-kevatjuhlameikkiin
Kosmetiikka

Kevätjuhliin hehkuva meikki

Oi voi, ihan parin päivän päästä on se aika vuodesta, jolloin kaikuu kouluissa ihanasti: ”Jo joutui armas aika”, niin, no jos kaikuu. Joissakin kouluissa ei enää tätä suvivirttä kuulla, mutta minusta tämä kuuluu niin suomalaisen kouluvuoden päätökseen, joten liitän sen aina mielessäni siihen.

 Moni nuori saa koulunsa päätökseen ja juhlitaan valmistumisjuhlia, ylioppilasjuhlia ja peruskoulun päättäjäisiä. Silloin voi olla monella silmäkulma kyyneleistä kostea. Minä ainakin tunnustaudun tuohon kastiin, joten otin selvää millaisella ripsivärillä kannattaa lähteä kouluille kyynelehtimään. 

L`Oréal Paris ripsiväri Paradise Extatic on nyt vedenkestävänä ja toimii, juuri niinkuin pitää. Minulla usein vuotaa silmät ja myös silmien mallin takia, ripset pääsevät hankaamaan luomia ja silloin ripsivärin kestävyys joutuu koville. Tämä ei levinnyt, joten uskallan suositella. 

Silmämeikkien uutuuksilla kannattaa lähteä leikkimään ja vaikka värisävyt näissä minipaleteissa ovat aika rohkean värisiä, niin näillä saa silti maltillisen meikin.  Olenkin jo pitkään etsinyt punertavan luumun ja oranssin hehkua luomiväreistä ja näistä minipaleteista niitä löytyy. Tämän L`Oreal Paris La Petite Palette on nimeltään Nudist, joka hehkuu vaaleaa keltaista, kultaa ja murrettua punaruskeaa sekä kuparia.  

Tämän paletin nimi on Optimist, jossa ensimmäisenä silmille hyppää tuo vihertävä sävy, mutta sillä saa ovelasti katseeseen syvyyttä, kun rajaa tällä sävyllä vain alaluomen. Rauhoitusta tuo myös kauniit punakulta ja ruskean eri vivahteet.

Tässä Maximalist, jossa kulta, okran oranssi, tumma liila sekä ripaus kultaa ja vielä viimeisessä paletissa valkoisen, mustan ja hopean säväyjä, nimeltä Fetishist.

Kaunis hehku ja kimallus on nyt hyvin suositeltava meikissä, joka ei sitä vielä tiedä. Jokaisessa sarjassa on jonkin sortin kultaa ja kimallusta hehkutuotteina ja sehän sopii. Hehkulla kannattaa korostaa meikkiä, muttei sitä saa olla liikaa ja sen laittamista täyty hieman harjoitella. 

Wake up and go


Wake up and glow on heleä uutuusmeikkisarja, jolla saa juuri tuollaisen kevyesti hehkuvan kesämeikin, joka sopii hienosti kevätjuhliin.  Sävyttävä päivävoide L`Oréal Paris Bonjour Nudista on aprikoosiöljyä sisältävä sävyttävä kasvovoide. Tällä saa luonnollisen kevyesti sävyä kasvoille ja varsinkin iho, jossa ei ole paljoa peitettävää, varmasti rakastaa tätä.

Bronzerilla joka tyttö sutii kasvoilleen sen ruskettuneen sävyn ja moni rakastaa aurinkopuuteria niin, että käyttääkin sitä läpi vuoden. Kesän juhlissa tätä Back to Bronze aurinkopuuteria voi myös sipaista ohimoille, poskiluun alapuolelle ja leukaperiin. Tuoksussa ainesosia kookoksesta ja mangosta. Mainio idea on tuo rasian kerroksellisuus, jossa löytyy alimmasta kerroksesta sivellin aurinkopuuterin levittämiseen peilin kera.

Persikka on ollut aina minun ja tyttäreni lemipisävy poskipunia valitessa ja Life`s a peach kyllä saa kauniin, jokaiselle sopivan sävyn poskille. Tässäkin rasiassa on peili ja sivellin mukana.

Korostustipoilla, Glow Mon Amour, saat vielä kauniin kimalluksen ja luonnollisen heleyden poskipäillesi, kulmaluulle ja amorinkaarelle. Kahdesta sävystä voi valita, kulta tai kupari.

Sävyttävän kasvovoiteen sävyt keskellä ja laidoilla korostustipat.

Jos et halua hehkua liikaa, niin luonnollisempaa hehkua saat korostuspuuterilla La Vie En Glow. Tämä on maltillinen ja puuterimainen hehkutuote ja tätä suosittelen, jos hehkutuotteet ovat uusi asia.

Mahtavaa kimallusta  huulilta, ei sovi unohtaa, siitä pitää huolen L`Oréal Paris Color Riche Shine uutuudet. Kauniit hehkuvat ja kimaltelevat sävyt ovat kuin tehty kevätjuhliin, niin tyttärille kuin äideillekin.

Tyttärellä on myös lauantaina omat koulun kevätjuhlat ja meikkirasioiden taustalla olevasta kankaasta olen ompelemassa hänelle hametta juhliin. Meikkisävyt sopivat aivan täydellisesti hameen kukkakankaaseen, kuin olisi tehty nämä meikit tätä kangasta varten. Hamosesta on tulossa piakkoin postausta.

Tytär innostui myös kokeilemaan näitä L`Oréalin uutuuksia ja meikkaili itsellensä harjoitusmielessä kevätjuhliin mekin. Silmien alaluomen rajauksessa on käytetty nyt niin muodikasta turkoonsivihreää ja luomilla hehkuvia kullan ja kuparin sävyjä tuosta Optimist paletista.

Meikkiin hän käytti myös noita korostustippoja ja hehkua antavaa päivävoidetta. Kevyt rajaus ja ripsiväri, kiiltoa huuliin ja juhlameikki koulun juhliin on valmis.

Meillä ei ole tänä vuonna yksiäkään valmistujaisjuhlia tiedossa. Harmi, kun ne tahtovat aina tulla sitten monikossa. Onko teillä tulossa ylioppilasjuhlia tai muita valmistumisjuhlia tulevana lauantaina?

tuotteet saatu

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *