97Kassikalenteri-kesakuu
Sisustaminen

Kesäkuu kassikalenterissa

Miten mahtava olikaan toukokuu ja ja haikeana sen hyvästelemme,  sillä olit niin hyvä meille. Tätä mennyttä toukokuuta on voinut hyvillä mielin suitsuttaa, sillä eihän tätä herkkua ole koskaan ennen meillä nautittu. Nyt vain käännämme katseen kesäkuuhun ja toivomme, että sama jatkuisi. Kassikalenterissa ainakin on kesän merkkeinä ihanat pionit.Olen aina haaveillut pionipenkistä, mutta en ole uskaltanut sellaisen kasvatukseen ryhtyä. Jotkut sanovat, että pioni on vaativa, mutta toiset eivät kuulemma pahemmin pioneita hoida ja ne silti kukoistavat. No, minä en kuulu tuohon jälkimmäiseen kastiin, en usko, että ne minulla nyt noin vain kukkisivat.  Sen takia onkin kiva, että sisustuskaupoista löytyy tyylikkäitä ja aidon näköisiä tekokukkia.

 


Ihanat tekokukat piristävät ja kukkivat koko vuoden ja ikuisesti. Hoitaminenkaan ei ole vaativaa, jos nyt vähän pölyjä muistaa pöllyttää ajoittain.

 

Tämän puskan nappasin kierrätyskäyttöön tähän kassikalenteriin, sillä kukat ovat nyt pari vuotta jo olleet vessassa esillä. Sinua voi kiinnostaa näihin kukkiin liittyvä postaus ja mistä näitä voi vaikka hankkia ja sen voit lukea täältä

Tykkään kyllä tästä kalenterikassista, sillä tänne voi huoletta myös sisään ujuttaa koristeita, hieman kassin suulta näkymään, kuukaudesta muistuttamaan. 

Jos et halua muuten ostaa tekokukkia, niin aina voit askarrella vaikka pompomeja ja nehän muistuttavat paljon juuri näitä pioneita. Olen tehnyt niiden valmistamisesta postauksen pari vuotta sitten ja sen voit lukea täältä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *