94Miehen-tuoksu
Kosmetiikka

Miehen tuoksu ja millä tuotteilla mies hoitaa hiuksiaan

Millaisesta miehen tuoksusta sinä pidät?  Käyttääkö miehesi jotakin tiettyä ja samaa tuoksua vai innostuuko hän  uusista tuoksuista? Kiinnitätkö koskaan huomiota siihen, mille muut miehet tuoksuvat? Oletko joskus kiinnittänyt huomiota tyylikkään miehen tuoksuun ja jopa kysynytkin mieheltä, että mitä tuoksua hän käyttää?

No en minä ole kysynyt, mutta hyvä tuoksu saa kyllä kääntämään pään ja pohtimaan, mitä tuoksua mies on mahtanut ylleen suihkauttaa. Tuoksuasiat ovat kuitenkin aika henkilökohtaisia, joten turhaan ei kannata markkinoida tuoksua, josta mies ei itse innostu. Muutamat tuoksut olen ostanut ja kaapissa seisovat varmaan vieläkin. Käyttämättöminä.

Aikoinaan olimme mieheni kanssa baarissa ja olimme vasta vähän aikaa seurustelleet ja baaritiskillä eräs nuori nainen kurottautui mieheni vierestä tilaamaan omaa drinkkiään. Mieheni kohteliaasti teki tilaa ja antoi naisen tilata. 

Drinkkiä tilatessaan, tämä nainen totesi, että onpa sinulla hyvä tuoksu! Mikä se mahtaa olla? Minä seurasin huvittuneena vierestä, kun mies siinä muisteli tuoksun nimeä ja vasta silloin nainen tajusi minun siinä seisovan ja että olimme pari. Nainen hämmentyi ja ilmoitti minulle, ettei hän mitään yritä, että kysyy vain tuoksua. Ei se minua haitannut ja sanoinkin sen hänelle ystävällisesti. 

Näimme sitten jonkin ajan päästä vessan jonossa, jossa hän huolissaan tuli vielä kertomaan, ettei hänellä ollut mitään taka-ajatuksia ja uskon sen vilpittömästi. Mietin kyllä, että kyllähän tuo voisi olla ihan hyvä aloituslause, naiselta miehelle. Mutta siis rauhoittelin naista, että uskon häntä ja toivotin hyvää iltaa. 

Kun sain miehelleni tämän Bleu de Chanel parfyymipullon testiin, niin heti heräsi mielessäni muisto tästä tuoksusta ja tästä pikku jutusta. Tuoksu ei ollut kylläkään tämä samainen tuoksu, mutta hyvin samanlainen. Bleu de Chanel on puisen aromaattinen, itämaisempi ja aistillisempi, yhdistellen jalopuun aromeja ja  ambraa. Mausteisesta ja itämäisesta tuoksuista pidän itsellänikin, joten miehelleni tämä tuoksu on nappivalinta ja parasta tässä on se, että hän itsekin tähän ihastui.


Mitenkäs on sitten miesten hiusten laita? Katsotteko tyylikkäiden miesten kampaustyyliä ajatellen saavanne vinkkiä myös omalle miehelle vai annatteko miehen pitää päänsä sellaisena, kuin haluaa?

No, en itse käy neuvomaan miehen hiusten suuntaa enkä tyyliä, mutta hiustuotteita ajoittain tuputan. Mieheni perussuomalainen hento hius tarvitsee tukea ja tuuheutusta, joten tässä mielessä ehdotan ajoittain hiustuotteita testattavaksi. Miehet eivät näistä testailuista rehelleisesti sanoen oikein innostu, ainakaan, kun tulee aika antaa palautetta. ” No en minä tiedä, sellainen ihan perus-shampoo.” on yleisin kommentti, mutta kun lypsän aikani, niin on kuulemma ihan hyvä ja ei tee hiuksia sähköisiksi ja toimii hyvin nuo suihkeetkin. Eli yhteenvetona sanoisin, että tykkää.

M ROOM Man Basics Everyday Shampoo puhdistaa hiukset ja hiuspohjan tehokkaasti ja viilentää päänahkaa, koska se sisältää eukalyptusta ja mentholia. Shampoo sopii jokapäiväiseen käyttöön ja siinä on myös glyserolia kosteuttamaan päänahkaa.

Man Basics Leave-in thickening hoitosuihke ja suolasuihke pitää todella tuon sähköisyyden poissa ja kosteuttaa hiusta ja antaa sille keskivahvan pidon. Vehnäproteiini vahvistaa hiuksen rakennetta. Suolasuihke tekee ohuesta hiuksesta vahvemman oloisen.


Man Basics Everyday Paste – vaha antaa hiuksille keskivahvan ja mattapintaisen pidon, mutta kuitenkin luonnollisen lopputuloksen. Toimii muotoilutuotteena ja se laitetaan kosteaan hiuksiin.

tuotteet pr-näytteitä

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *