93Essien-kesalakat-ja-viikolla-tapahtunutta
Kosmetiikka

Essien kesälakat ja viikon tapahtuma

Essien ihastuttavat kesälakat ovat innoittaneet minua, niin meikissä kuin pukeutumisessa ja hassuinta tässä on, että nämä lakat ovat sattumalta sointuneet täydellisesti omiin asuihini. Essien lakoissa on myös upean peittävä pigmentti ja pienet kynnessä olevat virheetkään, eivät onneksi erotu näillä lakatessa.

Kynnet saa nopeasti kuivatettua, kun sipaisee lopuksi päälle myös pika-kuivattajaa. Se pelasti päiväni viikolla, kun riensin töiden jälkeen kaupunkiin, Kello viiden viini- tapahtumaan,  Vaakuna-hotellin kattoterassille. Siellä tuo ihanan hempeä hattarapinkki, oli esillä niin juomissa, kukkasissa kuin somisteissakin.


Uutuusviinit olivat tietysti pääosassa ja meille tarjoiltiin ihastuttavan hattarakoristelun kera kuohuviiniä tervetulojuomana. Miten hauska ja kaunis idea tuo hattara ja miten kauniisti sopivat myös Essien kesälakkakynnet tähän teemaan. Olin kuin olisin vartavasten pukeutunut teeman mukaisesti, vaikkei minulla tietysti ollut asiasta ennalta värikoodin suhteen mitään hajua.


Tämän hempeän pinkin haalarin ompelin viime kesänä, kun olimme lähdössä reissuun Kroatiaan ja siitä löytyykin postaus täällä. Onneksi otin mukaani neuletakin, joka  lämmitti ja pelasti hiukan viileän illan täydelliseltä jäätymiseltä, sillä osan ajasta yritimme oleskella ulkona terassilla, Helsingin kattojen yllä. Mutta koska säät ovat oikukkaat, niin se kylmä ilma sattui tietysti juuri tuolle illalle.


Herkulliset viinit toivat ruokiin omaa pehmeyttään tai antoivat oman pikantin makunsa.  Varsinkin Hardy`s Stamp Shiraz Rose yllätti ja se, että ei ole enää niin tarkasti rajattua minkälaisen juoman kanssa haluat ruokasi nauttia. Kaikki on sallittua ja hyvin voi noudattaa omia mieltymyksiä, oli ruoka sitten lihaa tai kalaa, viini roseeta, punaista tai valkoista. Vanhat säännöt eivät enää päde.

Mutta palataan takaisin kynsilakkojen pariin. Essien kesälakoissa löytyy hurmaava kultakupari, jonka ajattelin pyhittää tämän mekkokankaan kaveriksi, kunhan mekko valmistuu. Toki noista lakkakokoelmista olisi sopinut tämän kankaan pariksi melkein mikä vain. Kiire taitaa tulla tämän mekon kanssa, sillä vielä on helma kääntämättä ja vetoketju ompelematta. Suunnittelin mekkoa sunnuntain blogimatkalle Riigaan, mutta onhan tässä vielä hetki aikaa. 

tuotteet saatu essieltä

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *