5lady-million-lucky-matkalla-mukana
Matkustaminen

Vinkit matkalle mukaan pakattavista kosmetiikkatuotteista

 

Vinkit matkalle mukaan pakattavista kosmetiikkatuotteista

 
 

Näin juhannuksen alla moni on jo matkalla tai tekee viime hetken pakkaamisia, ennen suuntaamistaan mökille. Juhannus voi olla erilaista viettää myös kaupungissa tai lähteä pois suomesta ja viettää se jossakin kaukana perinteisestä keskikesän vietosta. Itselle käy kumpi vaan vaihtoehto, mutta tärkeintä on osata valita oikeat kosmetiikkatuotteet mukaan. 

Palaan hieman yli viikon takaiselle Riian matkalle, mihin pakkasin mukaan hiukan liikaakin kosmetiikkaa. Mutta hei, koskaan ei voi tietää, jos sattuisi tarvitsemaan jotakin tärkeää, jota ei ole älynnyt pakata mukaan. Hieman tietysti harmitti laukun paino, mutta onneksi laukussa oli pyörät. 

Kaupunkimatkalla

 

Esittelen tässä nyt kuitenkin ne tärkeimmät tuotteet, joita käytin Riian matkalla ja ensimmäisenä on tietysti tuoksu, joka on uutuus Paco Rabanne Lady Million Lucky, eau de parfym. Tuoksu on itsevarman, riskejä kaihtamattoman ihmisen tuoksu, jossa santelipuu yhdistyy viettelevään jasmiiniin. Tuoksu aukeaa vadelmalla. Sydäntuoksussa on ruusua, jasmiinia ja hasselpähkinää. Pohjatuoksu on samettisen pehmeä hunajan, santelipuun, seetrin ja kasmir-puun yhdistelmä. 

Tuoksupullon koko on myös ratkaiseva, kun lähtee matkalle ja kurjaa on raahata, kaiken muun lisäksi, laukussa isoa ja painavaa lasipulloa. Lycky on näppärän kokoinen ja sopisi hyvin myös lennolle mukaan. Tuoksu on hurmaava ja kesäinen, kukkasia tulvillaan ja  himpun verran puisia mausteita pirskoteltuna mukaan.

Puhdistuspyyhkeitä on hyvä pakata mukaan, sillä niillä saa myös meikin puhdistuksen lisäksi, virkistettyä nuhjuista oloa matkalla. Tällä kertaa Lumenen puhdistuspyyhkeet pääsivät matkalle ja toimittivat hyvin asiansa.  

Reissussa ollessa,  ei aina tule  levättyä riittävästi tai ei saa unta, vaikka voisikin nukkua, joten silmien alla saattaa aamulla olla tummuutta, jonka haluaa peittää. Suosittelen tätä Maybellinen anti-age Eraser puikkoa, jolla kivasti peitti tummat silmänaluset ja sai hyvin kiinnitettyä myös luomivärin. Nimittäin luomiväri oli helppoa levittää luomelle, koska tämä toimii myös pohjustajana ja luomiväri pysyi tunteja siistinä. 


Pienet Lorealin meikkipaletit olivat toimivat koonsa puolesta ja näissä on kyllä huippuhyvä pigmentti. Värisävyjä vaihtelemalla sai tehtyä erilaisia silmämeikkejä, joten nämä reissaa varmasti mukana kaikilla kesän reissuilla. 

Kesän suloista hehkua meikissä ei sovi unohtaa ja hehkutuotteet kannattaa pakata tietysti mukaan. Pelkästään bronzer saa aikaan terveemmän ja freesimmän lookin, vaikka ei jaksaisi aina meikata. Lisäksi kun sipaisee hohtavaa kultaa tai pronssia kulmaluulle ja poskipäihin, olet valmis. No jos vielä huulipunaa ja ripsiväriä, niin sitten ainakin. Ne ovat aina mukana käsilaukussa, vaikka menisi vain kaupungille.

Pieni hopeinen putkilo onkin uusi ripsiseerumini, Maxeylash, jonka ostin laivalta toukokuun alussa ja minulle luvattiin kuukaudessa tuloksia, ripsien kasvamisen suhteen. En pystynyt sitä heti käyttämään, sillä silloin oli juuri pahin siitepölyaika ja silmät kutisivat ja oireilivat riittävästi ilman kosmetiikkatestailuja.

 Mutta nyt olen päässyt tätä testaaamaan ja lupaavaa on ainakin se, että ripset taipuvat kauniisti aina aamulla, ripsiväriä laittaessa, kun olen seerumin yöksi laittanut. Aine tuntuu aika voimakkaalta, sillä hieman silmien ympäriltä alussa kirvelsi ja pelkäsin jo, että menikö tässä rahat hukkaan. Mutta kyllä minä nyt sitä olen pystynyt käyttämään, ilman kirvelyjä. Katsotaan kasvaako ne ripset yhtään, kun kuukausi on kulunut.

Mökkilomalla


Mökkimatkalle mukaan ei tarvitse varmaankaan niin isoa määrää kosmetiikkaa, mikäli viettää mökkilomaa hiukan syrjässä. Kyllä se ihonhoito on sen verran tärkeää myös mökkeillessä, että ainakin puhdistustuotteet on syytä varata mukaan. 

Cattier Paris Soothing Micellar gel poistaa meikin, saasteet ja hien, joten aamulla ja illalla tällä kevyellä geelillä puhdistaminen, on helppo tapa tehdä iho pehmoiseksi ja puhtaaksi. Ei kuivata ja tytär on vallan ihastunut tähän. Raskaampaa meikkiä en itse saa tällä puhdistettua, mutta aamuputsarina on loistava tuote, eli juuri sinne mökille.

Jos mökkiolosuhteet ovat haastavat ja ei ole mahdollista tai halua läträtä veden kanssa, niin silloin Benecosin puhdistuspyyhkeet ovat paras apu ihon puhdistamisessa.


Mökillä tai vaikka siellä kaupunkimatkalla, on ehkä mahdollista nipistää aikaa ihonhoidolle ja tehdä vaikka ihon kuorinta savinaamioilla. Näistäkin tytär on hehkuttanut, että iho tulee aivan sametin pehmoiseksi ja testattuani tätä Pink Clay naamiota, olen kyllä samaa mieltä. Tämä savinaamio kyllä kuivattaa ihoa sen verran, että sitten onkin parasta laittaa kosteuttavia tuotteita jälkeenpäin iholle. 

Naamiossa on sekä valkoista, että punaista savea, joten siinä saa parhaat hyödyt molemmista. Pink Clay on suunnattu juuri herkälle iholle ja iho oli kyllä ihanan rauhoittunut ja näppylätkin katosivat jonnekin. Naamio rauhoittaa punaisuuteen taipuvaa ihoa, supistaa ihohuokosia ja virkistää väsynyttä ja elotonta ihoa.

Näillä tuotteilla varmasti tulee pienen matkan tai mökkiloman toimeen. Toivottelen mukavaa matkaa kaikille reissuun ja juhannuksen viettoon lähtijöille. Itse hehkuttelen loman alkua ja vietän juhannuksen kaupungissa, sillä ensi viikolla on taas pienen reissun aika. 

tuotteet pr-näytteitä, paitsi ripsiseerumi on ostettu itse

No Comments

  • Mysterious M

    Tuoksu yllätti ja on kiva kesällä varsinkin. Miesten tuoksu vaikuttaa myös kivalta:) Lorealin luomivärit on kyllä todella hyviä, kun minullakin kestävät!
    Cattier on minullekin aika uusi ja tytär tosiaan on ihastunut siis kovasti:)
    Mukavaa juhannusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *