Kierrättäminen

Rantapussi muovia kierrättäen ja aurinkotuotteita ihoa suojelemaan

 

Rantapussi muovia kierrättäen ja aurinkotuotteita ihoa suojelemaan

 

Etelän lämmössä reissatessa ja myös täällä kotimaassa, on muistettava hoitaa ihoa ja suojata sitä aurinkotuottein. Aurinkotuotteita kannattaa myös kuljettaa mukana rannalla, jotta niitä voi päivän aikana lisätä  ja itse aloin tässä ennen matkalle lähtöä pohtimaan, että millaisessa rantapussissa niitä mukavasti kuljettaisi.

 Rantapussi saisi olla tietysti myös sellainen, että tuotteet pysyisivät suhteellisen normaalilämpöisinä. Usein aurinkotuoteputkilot saattavat tahrata kassia, mikäli putkilon pinnalle sattuu jäämään voidetta ja näinhän usein, ainakin minulle käy, joten ei haittaisi, jos sisus olisi rantapussissa sellainen, että sen voisi vaikka pyyhkiä kostealla liinalla. Mikä olisi vielä parasta, niin tähän saisi vielä yhdistettyä kierrättämisen. Onnistuisikohan? Kyllä se onnistuu ja kaikki tuotteet tähän rantapussiin löytyivät omista varastoistani.

OHJE RANTAPUSSIN TEKEMISEEN


Olen joskus ostanut kesäkuumalla jäätelöä ja muita pakastetuotteita ja sulamisen estämiseksi olen ostanut mukaan kuljetusta varten termopussin, siitä pakastealtaan viereltä. Ajatus on ollut kuljettaa sitä pussia mukana, tulevia jäätelöostoksia ajatellen, mutta enhän minä ole muistanut sitä koskaan mukaan ottaa ja nyt löysin tämän pussin, roskapussien joukosta. Tästä tuli rantapussin tärkein osuus eli sen sisäpuoli.

 • Termopussi leikataan varovasti sen suuruiseksi kuin haluaa, voihan sen jättää omaan kokoonsakin, mutta en halua kuljettaa niin isoa pussia mukanani, joten leikkasin sen sellaiseksi, että pussiin mahtuu muutama aurinkotuote. Termokassista saa ainakin kaksi rantapussia, kun tarkasti leikkaa.
 • Huomaa pussin suljinsysteemi, se kannattaa hyödyntää ja saat pussin mukavasti suljettua minigrip-tyyliin.
 • Reuna ja pohja ommellaan siksakilla.
 • Leikkaa hieman isompi pussi kankaasta, josta tulee päällinen pussille. 
 • Ota leikatessa huomioon, että reunat ommellaan taittaen kiinni muovipussin sulkijaan ja näin kiinnitetään pussit yhteen.
 • Kangas on minulla sohvan päällystämisestä jäänyt alcantara-tilkku, mutta mikä vain kangas käy
 • Ompele pussi ja käännä reunat sekä kiinnitä kantonaru tikaten pussin kulmaan

Valkoinen on arka väri, vaikka kangasta voikin pyyhkiä, niin varmasti siihen jossakin vaiheessa tulee tahroja, joten en ihan valkoista suosittele. Halusin myös koristella pussin, joten siksi valitsin valkoisen kankaan varastoistani. Jos pussin koristelee, kannattaa hahmotella ensin lyijykynällä kankaalle suunnitelmat ja sitten vain koristelemaan. 

Sano se kristallein! 

 

Löysin varastoistani näitä glitterisiä liimattavia kristallisia koristeita ja näillä nopeasti sai kuviot koristeltua pussin pintaan. Suosittelen kuitenkin käyttämään tämän lisäksi näihin koristeisiin tekstiililiimaa, jotta tarttuvat kunnolla kiinni. 

Acolla on uusia aurinkotuotteita, joita minäkin tulevalle matkalle pakkaan mukaan ja rannalle otan niitä mukaan tähän uuteen rantakassiin. 

 Acon Sun Spray on vedenkestävä, ei tahraa ja on näkymätön. Suojakertoimet 30 ( UVA, UVB ).  Ihanan ohut ja helposti levittyvä ja suihkutettava on rannalla ihan must- tuote. Kasvojen herkälle iholle löytyy oma 30 suojakertoimin varustettu  anti-age suojavoide, joka estää myös ikäviä pigmenttihäiriötä ilmestymään kasvoillesi. Todella kosteuttava tuote ja tämäkin on pakattu pumppuputkiloon, mikä on aina plussaa ja pöpöt eivät pääse  sormista muhimaan itse tuotteisiin. 

Mikäli suikutettava, öljymäinen tuote ei innosta, niin Acolta löytyy myös perinteinen Sun Lotion, jossa myös 30 suojakertoimet ja vedenkestävänä sallii vesileikitkin. 

Auringossa oleilun jälkeen kannattaa suihkun jälkeen vielä hoitaa ja kosteuttaa ihoa After sun maidolla, joka auttaa rusketusta kestämään iholla pitempään. 


Huulet ovat itsellä aina erikois-teho-valvonnassa, kun menen aurinkoon, sillä muuten iskee heti kirottu huuliherpes. Suojakertoimet ovat tärkeässä roolissa ja tässäkin Sun Lips balmissa se on onneksi 30. Mutta huulia toki kannattaa suojata muutenkin, kuin vain auringossa, joten Stay Soft Lips on ihana hoitava ja kosteuttava tuote pitkin päivää ja yöksi. Auttaa myös noihin huuliryppyihin, sisältäen E-vitamiinia ja voiteessa on kevyt kiilto ja mieto vaniljan tuoksu.

Muovin kierrättäminen on hoidettu taas pienin askelin, mutta on sillä varmasti jonkin aikaa nyt vielä käyttöikää tässä pussissa. Tänne voi muuten sujauttaa ne kosteat bikinitkin, kun päivä on rannalla on lopussa. Kosteus pysyy pussissa ja itse rantakassi ei kastu. 

Missä sinä kuljetat aurinkotuotteesi?

Aurinkotuotteet pr-näytteitä

No Comments

 • Mysterious M

  No kiitos Outi:) Tämä oli tämmöinen pika-apu-kierrätys-tuunausidea, kun oikeasti ärsyttää, kun ei löydy sellaista pussia, joka saa vaikka sisältä sotkeentua ja aurinkorasvat eivät ala kiehumaan siellä:) Acolla on tasokkaat aurinkotuotteet!

 • Lumo Lifestyle

  Onpa hauska ja käytännöllinen idea!

  Aurinkosuoja on kyllä tärkeä muistaa. Olen lähdössä parin vikon kaupunkilomalle, kaupungissakin tulee muistaa suojautua auringolta. Tuo Acon Stay Soft Lips lähtee minullakin mukaan, ihana kepeä ja hoitava tuote.

 • Mysterious M

  Kiitos:) Joskus lamppu syttyy ja eiku hommiin!:D
  Aurinkosuoja on niin tärkeä ja kauhistuttaa, kun kuulee näitä juttuja, ettei tarvitse mitään suojaa, koska ei pala! Yleensä ne ihmiset on niitä, joilla iho kirkuu punaista:)
  Mukavaa reissua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *