Matkustaminen

Lomalaisen elämää -Rhodoksella


Lomalaisen elämää -Rhodoksella


Niin se vaan kuulkaas lomalaisen elämää vietetään perheen kesken Rhodoksen kaupungissa ja hotellin parvekkeelta näköalat on mitä parhaimmat. Hotellin parvekkeelta on muutenkin kiva katsella menoa ja meininkiä kadulla ja tietysti rannan suunnalla, silloin kun siihen parvekkeen tuoliin istahtaa. 

Me kyllä olemme viettäneet nyt pari päivää ihan tuolla rannalla ja miten kiva onkaan löhötä rannalla, kun tuuli puhaltaa vilvoittavasti ja kuumus ei tunnu lainkaan niin tukahduttavalta, kuin voisi.

Parin päivän aikana olemme hiukan kartoittaneet tyttärien toivomuksesta ostoskatujen antia. Kyllä sen muutoksen huomaa, kun vertaa aikaa omaan nuoruuteen, jolloin olen täällä viikon bilettänyt. Eipä silloin pahemmin vaatteita täältä tullut ostettua, sillä ei täällä silloin muodikkaita asusteita löytynyt. Nyt on taso noussut ja ketjuliikkeet sekä kaikki kivat nuorten vaatepuodit ovat täällä tarjoamassa edulliseen kesäsesonki aikaan muotijuttuja. 

Ruoka on maukasta ja itse arvostan sitä, ettei tarvitse stressata kovin noista vatsataudeista, sillä vesijohtovesikin on juotavaa. No, me olemme kyllä varmuuden vuoksi ostaneet pullovettä, mutta kaikkea ruokaa on hyvin voinut syödä miettimättä ja hyvin on toiminut. 

Netti toimii pätkittäin, joten aikaa kuvien lataamiseen meni ikuisuus. Mutta terkkuja täältä ja me jatkamme lomaa. Ihanasti kuulemma suomessakin aurinko ja helle hellii, joten nautitaan.
Instaa päivitän ahkerammin, jos haluat seurata matkaamme siellä.

16 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *