Matkustaminen

Rhodoksen kaupungissa ja pari vinkkiä ostospaikoista


Rhodoksen kaupungissa ja pari vinkkiä ostospaikoista


Lomamme Rhodoksella alkaa olla lopuillaan ja huomenna illalla palaamme jo kotiin. Aika on mennyt kuin siivillä, kuten aina kun on mukavaa. Aurinko, meri, mukava hotelli ja maukas ruoka on pitänyt meidät tyytyväisinä ja harmittaa, että loma on loppumassa. Tänne varmasti palaamme uudelleen. 

Olen nautiskellut lomasta ja pitänyt blogijutut minimissä, sillä välillä on kyllä hyvä ladata akkuja myös bloggaamisen suhteen. Kuvia olen tietysti ottanut ja niiden kautta varmasti juttuja tulee taas kerrottua.  Rhodokselta löytyykin mukavasti kuvattavaa ja tässä on hiukan kuvia kaupungilta ja muutama asukuvakin sinne pääsi. 


Asukuvien ottamisessa meinasi kyllä konstit loppua, sillä täällä tuulee todella reippaasti. Kuumuuden suhteen se on ihana asia, mutta kuvien ottamisessa siitä on vain haittaa. Hiukset on pystyssä tai lennähtävät huulille ja ovat sitten huulipunassa ja mekot nousevat korviin, joten ihan ei onnistuttu kaikissa kuvauksissa. 

Helleasuja on kuitenkin mukava pukea päälle ja nyt niille mekoille on käyttöä. Illalliselle mennessä varsinkin, on kiva laittaa niitä mekkoja, jos päivisin kuljetaankin bikineissä ja rantatunikoissa. Laidasta laitaan löytyy pukeutumista, sillä toiset pukeutuvat hyvinkin rennosti ja toisilla on hieman enemmän mietitty millaisessa asussa syömään mennään. Kaikki kuitenkin sulassa sovussa ja liikaa nipottamista ei ole vaatetusten suhteen.

Kaunpungissa juoksentelee yllättävän paljon kulkukissoja ja me innokkaana kuvasimme niitä. Tämä pikkuinen oli löytänyt hyvän tarkkailupaikan Starbucksin vierestä, ovessa olevan ikkunaristikon edestä.

Vanhankaupungin laidalla on alue, jossa noita kissoja on oikein lauma ja portilla on pieni avustusrasia, jonne voi pudottaa kolikoita kissojen ruuan hankintaa varten. Siellä me olemme jo muutaman kerran käyneet kirstua täyttämässä ja ihailemassa pikkukisuja.


Mikäli olet matkalla innostunut shoppailemaan, niin muutamia kivoja liikkeitä minulla on vinkata, jotka osuivat kohdallemme tuolla Rhodoksen kaupungin keskustassa. Lähellä bussiasemaa löytyi yllättävän monta suosikkiliikettä, varsinkin tyttärille. Zara, jossa oli nyt hyvät alennusmyynnit, Superdry, josta myös mies löysi ostettavaa.

Pull&Bear ja Berska, no aina sieltä jotakin löytyy ja pikkurahalla.

Stradivarius, josta löysin itselleni sandaalit, alennuksella tietysti.

Tietysti tyttärien ja vähän äidinkin ilo oli suuri, kun löysimme Sephoran. Täällä piti käydä useaan kertaan ja kivoja ostoksia löytyi, joita ei suomesta siis saa.

Nyt on viisasta laittaa kone kiinni ja lähteä pukeutumaan viimeistä iltaa varten. 
Helleaalto on ilmeisesti hiipumassa, kun palaamme kotiin, joten sadettako liene siellä odotettavissa?!

No Comments

 • Tiia Koivusalo

  Kävimme kerran tuolla keskustankin liikkeissä pyörähtämässä, mutta emme tainneet hankkia mitään. Hih meikä shoppaili niitä huiveja ja koruja vanhasta kaupungista ja lapset jotain vaatteita sun muuta, silloin ei ollut muuten ale aikakaan. Sephorassa kyllä kävin ja pidin pään kylmänä.

  Vitsi teillä on vika ilta, toivottavasti on ollut aivan ihanaa, on ollut ihana lukea näitä postauksia ja palata omaan viime kesän reissuun.

 • Mysterious M

  Kiitos! Wau, se Osaka taitaakin olla aika eksoottinen verrattuna Rhodokseen:D Kiva nähdä sitten kuvia ja juttua sieltä:)
  Kylläpä siellä on ollut kuuma, mutta onni on aina ilmastointi matkoilla. Kotona kun ei ole!!!

 • Mysterious M

  No hyvänen aika, eikö mitään tarttunut mukaan?? 🙂
  No, ei se aina nappaa ja tärkeintä siellä on meri ja ruoka ja lämpö, mutta nuoriso innostuu aina, kun löytyy jotain shoppailemista.
  Joo, nyt sitä ollaan jo kotona ja yöllä tulimme:) Juttua tulee blogiin kyllä, ihania kuvia siellä sai otettua, silloin kun ei tarvinnut välittää tuulesta:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *