Kosmetiikka

Reissussa mukana


Reissussa ollessa rähjääntyy ja usein iho reagoi uusiin tilanteisiin, mahdollisesti veteen, aurinkoon, ravintoon ja stressiin, saaden aikaan näppylöitä ja punoitusta. Reissussa mukana voi olla liian erilaisia tuotteita ja kaikki uutuudet eivät vain toimi heti, jos iho on hiukankin herkkä.
Keywordin Jonna aiemmin kirjoitteli juuri tästä, miten iho reagoi reissussa ja syykin saattaa löytyä vaikkapa näytepussien käytöstä. Usein sitä innoissaan keräilee näytteitä ajatellen, että on sitten kevyempi varustus matkalla. Mutta kannattaako se?

 Itse olen muutaman matkan taistellut ihoni kanssa ja todennut, että jos jotakin testaa, niin ei ainakaan montaa tuotetta samalla reissulla. Mielellään vanhat tutut tuotteet mukaan, jotta iho saa totuttautua kaikkiin muihin uusiin juttuihin, vaikkapa aurinkoon, rauhassa. Mutta kaikilla ei tietysti iho reagoi, joten onnekkaitakin löytyy. 

Reissuja tein yllättävän monta, tämän kesän aikana ja kaikista jäi kyllä hyvä mieli. Mukana useimmilla reissuilla minulla oli seuraavia tuotteita, joita teille esittelen:

Lumenen puhdistava ja kirkastava naamio Nordic-C Glow Reveal Peeling Mask. Tuote on paksuhko creemi, mikä levitetään iholle ja annetaan olla kymmenen minuuttia. Se poistetaan kosteaan pyyhkeeseen pyyhkimällä ja huuhdellaan kasvot lopuksi.Tuote auttaa väsynyttä ja sameaa ihoa. Nordic-yhdisteeseen on lisätty C-vitamiinia ja pohjoisen lakan marjauutetta. Kuorinta poistaa kuolleet ihosolut ja iho näyttää virkistyneemmältä ja tasaisemmalta. 

Välillä reissussa ei jaksa innostua meikkaamaan, mutta ihoa voi virkistää pitkin päivää, oli sitten meikkiä tai ei. Itse suihkuttelin etelässä ollessa, aika usein tätä Lumenen Glow Refresh Hydrating Mist, heleyttävää kasvosuihketta, jossa on myös C-vitamiinia ja lakkaa. Huomasin suihkuttelun jäävän tavaksi, joten kyllä sitä hyvin täällä kotonakin voi suihkuttaa. Iho näyttää heti virkeämmältä.

Mikäli halusin kuitenkin hiukan meikata, niin meikin alle käy hyvin Lumenen Instant Glow UV Primer. Tässä kun on 30 spf suoja, niin etelän auringossa se on aina plussaa. Helmiäispigmentit luovat kasvoille kauniin hehkun ja meikkivoidekin pysyy kauniina pitempään.

Matkalla testikaveriksi ilmoittautui tytär, kun oli kyse kauniista kirsikankukka-paperinaamiolapuista. Korealaisen Kocostarin naamiot ovat kyllä hauskoja ja tämä Cherry Blossom Mask Sheet kosteutti hyvin auringossa kuivanutta ihoa.

Prinsessa nukkuu kirsikankukkien ympäröimänä ja näkee unta prinssistään. 

Reissussa tulee syötyä ja valvottua sekä elettyä erilaista elämää, kuin arjessa ja se on myös matkoilla olemisen tarkoitus.  Useimmin juuri silmienympärys reagoi ja hyvinkin helposti saa silmäpussit.  Nämä Kocostar Princess eye patch laput kun asettelee kymmeneksi minuutiksi silmien alle, niin kummasti tulee virkeämmäksi katse. Kaiken lisäksi nämä ovat niin kauniissa rasiassa, että sitä ilolla esittelee. 

Huulet vaativat myös omat naamionsa, joten Kocostarilla on huulille oma hauska naamio. Lip mask eli Huulinaamio vain huulille ja yritäppä olla puhumatta. Aina oli meidän porukalla minulle asiaa ja kysyttävää, kun asettelin tämän huulille. Kosteuttava naamio auttaa myös huulienympärysryppyihin ja kosteuttava tunne on ihana. Eikä muuten tullut auringossa huuliherpestä, joten saattoi tämänkin ahkera käyttäminen auttaa ennaltaehkäisevästi, kun huulet saivat kosteutusta.

Loppuun vielä mökillä testaamani hiustenhoitosarja. Nimittäin Rich kertoo jo nimellään, että kyseessä on varmasti ravintorikas hiustuote ja tästä sarjasta olen ennenkin testannut tuotteita ja hyväksi todennut.  


Tämä Miracle Renew CC- shampoo lupaa palauttaa hiuksille elinvoimaisuutta ja nuorekkuutta, tehden niistä runsaat, kiiltävät ja silkinpehmeät.

Tuote oli ihanan kermainen ja pesi hiukset hyvin, mutta koska minulla ei ollut tämän sarjan hoitoainetta, niin jouduin käyttämään toisen sarjan tuotetta. En osaa pestä hiuksiani niin, että laittaisin hoitoaineen vasta hiusten pesun jälkeen, kun olen ne jo pyyhekuivannut.  Yleensä selvittelen kiharoitani juuri märkänä, hoitoaineen avulla. 

Lopuksi sivelin pienehkön määrän Miracle Renew CC- cream hoitovoidetta kosteisiin hiuksiin, ennen kuivaamista. Pelkäsin, että hiukset latistuvat liiallisesta hoitamisesta, mutta ei se haitannut lainkaan.  Cream on todella tehokas antamaan kiiltoa  ja suojaa hiuksia, tehden niistä pehmoiset. Sarjan tuotteet sisältävät väri- , UV ja lämpösuojan.

Nämä tuotteet totesin hyväksi reissussa ja uskon, että melko samat purkit pakkaan mukaan, taas seuraavalle reissulle lähtiessäni.

tuotteet saatu ja ovat pr-tuotteita

No Comments

  • Mia / Beauty Highlights

    Onpa hauskan näköinen toi huulinaamio! 😀 Itsekään en uskalla reissua riskeerata sillä, että ottaisin mukaan hirveästi uusia tuotteita, koska jos iho alkaisikin reagoimaan, niin olisihan se kurjaa kesken reissun. Mutta jotain uutta nappaan aina mukaan. Yleensä sellaista, missä ei ole niin suurta "riskiä", eli suihkugeeliä, vartalovoidetta ja sen sellaista 😀

  • Mysterious M

    Eikö ole söpö tuo purkki! Käteviä ovat tosiaan matkalla:)
    Kyllä tässä on oikeasti tullut joskus liikaakin testattua matkalla ihoa ja mulla se on päättynyt aina näppyihin:( Mutta oppia ikä kaikki. Jotkut tuotteet toimii heti, toisiin menee aikaa ihon totutella ja sitten ne ovatkin parasta, mitä iholle voi tarjota. Mutta matkat ovat aina stressi iholle, sen olen oppinut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *