Lifestyle

Kauneusniksi -nauti Beauty Shotteja päivittäin


Kauneusniksi -nauti Beauty Shotteja päivittäin 


Muistan tämän kesäpäivän hyvin, kun palasin tyttärien kanssa Tallinnan matkalta ja kotona minua odotti kori täynnä sisäisesti nautittavaa kauneutta, eli Silicea Beauty Shots-annospusseja. Mukana korissa oli vielä tuoreita aprikooseja. Tämä tuli niin tarpeeseen, sillä takana oli mukava reissu, mutta ainahan reissut väsyttävät ja kaikki kauneusniksit tuntuivat sillä hetkellä loistavalta ajatukselta.

 Mikään ei tosin toimi heti ja siksi minunkin piti näitä shotteja hieman testata. Nyt olen pari kuukautta, joka päivä tunnollisesti yhden shotin napannut ja nämä ovat todella hyvänmakuisia ja mielellään näitä nauttii.

 
Mikä on Silicea Beauty Shot?


  • se on tehty aprikoosista ja maku tulee aidosta aprikoosisoseesta ja sille se oikeasti maistuukin
  • siinä on puhdasta piitä, biotiinia ja seleeniä
  • annospussin voi sekoittaa juomaan tai nauttia sellaisenaan
  • sopii myös vegaaneille
  • valmistettu ympäristöystävällisesti

Kokeilin tätä beauty shottia ensin veteen laimennettuna, sillä usein juuri nämä tehoaineet ovat aina turkasen pahoja, mutta tämä oli aivan turha pelko. Maistuu todella aprikoosilta ja suosittelen nauttimaan sen suoraan annospussista. Voihan tämän smoothien sekaan laittaa, mutta jos haluat muistaa ottaa tämän päivittäin, niin sen nauttiminen on helppoa ja nopeaa, suoraan pussista. Matkoillekin tämä on kätevä ottaa mukaan.

Iloitsin myös siitä, että löytyy tuote, johon ei ole tungettu sitä kalaa tai kalarasvoja, sillä allergisena en niitä voi nauttia. Toinen, jota usein laitetaan joka paikkaan, tuntuu olevan porkkana ja vielä pahin eli pähkinät, mutta tässä ei ole mitään niistä! Jes, tämä on niin minun tuote.

Millaisia vaikutuksia Silicea Beauty Shoteilla on?


Itselläni oli suurin toive kynsien vahvistumiseen, sillä olen huomannut niiden kunnon vain heikkenevän iän myötä ja harmittaa tuo liuskottuminen. Nyt voin sanoa, että tilanne on hiukan parempi, mutta ongelmaa ei ole vielä täysin selätetty, mutta toivoa on.

Kynnet kasvavat nopeammin ja liuskottuminen on keskittynyt lähinnä noihin oikean käden etu- ja keskisormen kynteen ja ne sormet ovat varmasti eniten käytössä. Vielä minulla on kolmas paketti käytettävänä, joten uskon tämän tuotteen auttavan ja jatkan shottien nauttimista jatkossakin. Säännöllisyys on tärkeää ja mitään ei saavuteta hetkessä. 

Ihon kunto on pysynyt samana, tasaisena ja ainakaan punoitus tai näppylät eivät ole olleet pahimmin riesana. Hiukset ovat tietysti kuivat latvoista, sillä värjääminen ja kiharat varmasti rasittavat hiusta, mutta vahvat ne ovat edelleen ja kyllä ne ihan kiiltävätkin. 


Jos sinulla on piin puutosoireita, niin ne näkyvät seuraavasti: hauraat kynnet ja hiukset, väsynyt iho, heikko sidekudos, selluliitti, suonikohjut, haavojen ja vammojen hidas paraneminen sekä nivelsiteiden toistuvat revähdykset.

Jestas, aika moni kohta tärppasi, mutta säännöllisellä piihappogeelin nauttimisella voi auttaa asiaa. Eli tätä kuuria tosiaan jatketaan. 

Annospusseja on 30 kpl laatikossa ja tämä maksaa 23 e. Näitä myy päivittäistavarakaupat, tavaratalot ja apteekit


tuotteet pr-näytteitä

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *