Käsityöt

Virkattu ympyräkassi ja mitä löytyy kassin sisältä


Virkattu ympyräkassi ja mitä löytyy kassin sisältäOlin koko kesän ihaillut virkattuja kasseja, jotka oli punottuja tai juuttinarusta tehtyjä. Meni hiukan kalkkiviivoille, ennen kuin sain tämän ympyräkassini virkattua ja tänne blogiin esille. Minulla oli ehkä liian monta projektia käsillä ja uusia tipahteli esiin, tyttären ideoidessa ja minun toteuttaessa. Mutta kesäkassin sain valmiiksi, juuri ennen lumen tuloa, mutta onhan se seuraavakin kesä tulossa, joskus, ja ei se lumi nyt ihan heti kuitenkaan tule. Joten kyllä tätä vielä voi kädessään heilutella.

Mikäli innostuit kassista, niin tässä tulee helppo ohje:

  • juuttinarua ja virkkuukoukku numero 4
  • puuhelmiä
  • 4 metallista rengasta
  • vahvaa rautalankaa  
Virkkaa kaksi samankokoista ympyrää. Omassani on 21 kerrosta ja ympyrän halkaisija on 30 cm. Virkkaa 5 cm levyistä kaistaletta noin 75 cm ja kiinnitä se sitten ympyröiden väliin nurjalla puolella virkaten, ensin toinen reuna ja sitten toinen. 

Mietin tovin, millaiset kantohihnat kassiini haluan. Kun löysin laatikon pohjalta, hiukan vinksalleen menneen, helmistä punotun sydämen, ajattelin sen olevan oiva mahdollisuus kierrättämiseen. Napsin helmet talteen ja päätin tehdä niistä kantohihnat.

Minulla on 14 helmeä yhdessä hihnassa ja pujotin ne rautalankaan  ja väänsin sitten metallilenkin läpi ja työnsin ylimääräisen rautalanganpätkän takaisin viimeisen helmen sisään. Lopuksi ompelin metallirenkaat juuttinarulla kiinni kassiin ja hihnat ovat valmiit.

Mutta mitä tuollaisen kassin sisältä löytyy? Periaatteessa mitä vain, mutta, tällä kertaa syksyn kosmetiikkauutuuksia.

Meikkivoide on minulle tärkeässä roolissa päivittäin, sillä haaveilen virheettömästä, kauniista ihosta. En kuitenkaan halua näyttää kovin raskaasti meikatulta, mutta valitettavasti useat meikkivoiteet vain saavat sen aikaan.

Clarinsin ihanan kermainen ja sopivan peittävä  Skin Illusion on seerumimainen meikkivoide. Se jättää iholle ihanan värihunnun ja iho näyttää virheettömältä, muttei liian meikatulta. 

Meikkivoiteeseen on sekoitettu rasvattomilta tuntuvia, iholta eri aikaan haihtuvia öljyjä.Tämän takia meikkivoide levittyy hyvin iholle. HD Light-Optimizing-yhdisteen sisältävät helmiäiset, sitovat valoa ja heijastavat sitä eri suuntiin ja tehostavat valon heijastumista iholta, saaden ihon näyttämään hyvältä. Kirkastavat sitä ja luovat sille kauniin hehkun. 

Clarinsin Skin Illusion myös hoitaa ihoa kosteuttaen, suojaten ulkoisia ärsytetekijöitä vastaan, kuten ilman epäpuhtauksien ja UV-säteiden vaikutuksilta.

Pullo on kierrätettävää lasia ja pullossa on pipettiannostelija, joka annostelee meikkivoidetta oikean määrän.

Tulossa kauppoihin syyskuussa ja hinta on 46 e.

Kun iholla on meikkivoidetta, on hyvä aina sipaista hieman poskipunaa antamaan hiukan tervettä väriä kasvoille. Sensain Blooming Blush-poskipunassa on valkoinen väri yhdistetty poskipunaan niin, että saat lisättyä sillä haluamasi määrän hohdetta.  Japanilaisessa silkin värjäystekniikassa  Shironerissa, silkkilangasta poistetaan sen luonnollinen keltaisuus, valkaisemalla se ennen värjäystä. Juuri tämä menetelmä on innostanut lisämään tuota valkoista väriä poskipunaan. Puuteri, joka on yhtä valkoinen kuin Koishimaru-silkki, tuo poskipunan sävyt kauniisti esille.

Sävyinä minulla on tässä blooming peach ja blooming coral, jotka tulevat myyntiin syyskuussa ja hinta on 47 e.

Isadoran oma syksyn ”Find your perfect look” -kokoelma tuo esille poskipunan, jonka toisessa päässä on puikkomainen voideposkipuna ja toisessa päässä harja, jolla sen voi levittää. Älä hätäile, sillä Blush stick`n blush on helppo levittää myös sormin. Minä en vain onnistunut tuon harjan kanssa, joten lopputulos on tärkeintä ja se taituroi harjan kanssa, kenelle se on luontaista.
Hinta 15.50 e

Isadoralla on myös ihastuttava luomiväri kvartetti, joka viehättää kauniin punertavilla sävyillään. Olen jotenkin täysin näissä viininpunaisen sävyjen lumoissa ja ostin kesällä Rhodoksen Sephorasta viininpunaisen liplinerin, jota käytän kylläkin silmien rajaukseen ja se toimii. Nämä sävyt sopivat kyllä aika hyvin silmille kuin silmille, saaden niiden sävyt syvenemään ja erottumaan edukseen.
Isadoran Boho Browns 16.90 e. 

Clainsilta syksyn silmiin waterproof eyeliner gel, joka antaa katseelle syvyyttä. Minä en yleensä saa näitä eyelinereita psymään muutamaa tuntia kauemapaa, ongelmallisten silmien kanssa, mutta tällä onnistuin melkein koko työpäivän. Tätä on kyllä helppo laittaa pienellä mukana tulevalla siveltimellä.
Hinta 31,50.

Sensain uudistunutta mascaraa olen odottanut kuin kuuta nousevaa ja vihdoin se on täällä. Montaa olen testannut, joihinkin toisiin myös ihastunut, mutta tämä on kyllä se takuuvarma minulle. Ei petä tai tuhri silmiäni. Lähtee lämpimällä 38 asteen vedellä ja uudistunut mascara saa ripset näyttämään pitkiltä ja tuuheuttakin tulee lisää.
Hinta 39,70 e.

Clarinsin huulipunat ovat kyllä mielenkiintoisia ja leikkisiä vauhtiviiruillaan. Tässä ideana on se, että punan  keskellä oleva vaaleampi raita, maalaa huulet keskeltä vaalemmaksi ja näin huulet näyttävät pulleammalle. Tummemepi sävy punassa, rajaa huulet. Hauska idea ja se oikeasti toimii, kunhan malttaa vetää punan rauhallisesti huulten pintaa pitkin, jotta saa huuliin kauniin muodon kerralla.
Sävyt ovat  Joli Rouge gradation punissa; coral cradation, plum gradation ja red gradation. Hinta 29,90 e.

Huulimeikki on Isadoran syksyn valikoimassa tummaa, niin huulilla kuin kynsillä. Liquid Lip cream mocha,  hinta 13,90 e ja Lip Desire Ginger Brown, hinta 15,90 e. Kynislakka Bohemian 404, hinta 8,90 e.


Kassiin lisäsin vielä tupsut, jotka irrotin valkoisesta hartiahuivista, sillä siinä ne näyttivät minusta typeriltä. Tähän ympyräkassiin ne ovat kuin tehdyt, joten pieni kierrätys tämäkin.

Yhden vinkin heitän vielä tähän loppuun, sillä näin idean, että kahdesta ympyränmuotoisesta pöytätabletista oli tehty vastaavanlainen laukku, joten jos ei halua virkata, niin tämä vinkki nopeuttaa kyllä hommia. Mielikuvitusta vain kehiin ja siitä se lähtee.

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *