Sisustaminen

Kanervankukat ilahduttavat kassikalenteria syyskuussa

Kanervankukat ilahduttavat kassikalenteria syyskuussa

 


Syyskuu on täällä, lemäpeänä ja kosteana. Sadekaan ei tunnu pahalta, mikäli lämpötila on kohtuullisen mukava, nyt se on suorastaan lämmin. Syyskuun kunniaksi päätin ilahduttaa kassikalenteriani kanervankukilla ja saada hiukan väriä työhuoneeseeni.

 Ihan alkuun olin kyllä suunnitellut koristavani kassikalenterin loistavan punaisilla pihlajanmarjoilla, mutta kesän kuivuus näkyy nyt. Löysin vain  surkeita, pieniä ja pilaantuneita marjoja, joten päädyin kauniisiin kanervankukkiin. Ei toiminut se idea, kuinka ne olisivat kauniisti koristaneet kassikalenterin reunoilla. Harmi.

Tämä kanerva on minulla kukkaruukussa, mutta pahvilaatikon päällä tuolla kassissa, jotta se näkyy sieltä sopivasti. Tässä on vain se vaara, että kanerva ei viihdy sisällä, sillä se tarvitsee kosteampaa ilmaa, kuin sisäilma ja minä en halua, että se varistaa työpöydälle. Pyörittelin ideaa hetken ja tulin siihen tulokseen, että käytän kanervasta vain osan kalenteriin ja loppuosa saa koristaa oven edustaa. 


Narulla muutama oksa kiinni ja kiinnitin ne kassikalenteriin nuppineulalla. Helppo toteuttaa, mutta näinkin pieni oksa, tuo kuitenkin tuo väriä kalenteriin. Mutta mikäli saat kanervan kukoistamaan sisälläkin, niin silloin se kannattaa kokonaisena asettaa kalenterin sisälle.

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *