Kosmetiikka

Essence – syksyn uutuudet


Essence – syksyn uutuudet


Essence tuotemerkki on siitä mielenkiintoinen, että vaikka kyseessä  onkin hyvin huokeita tuotteita ja kaikille kuluttajien kukkaroille sopivia, niin tuotteet ovat ällistyttävän toimivia. Joskus luxustuoteet saattavat jäädä jopa kakkoseksi, näiden kanssa kilpaillessa. 

Myös tuotteiden ripeä uusiutuminen on huikeaa. Tuotteita ei kannata jäädä liian pitkäksi aikaa pohtimaan, jos mielii saada jonkin mieleisen tuotteen, vaan se kannattaa ostaa heti. Usein suosikkituotteet loppuvat kättelyssä, joten olehan kuulolla, jos mielit itsellesi joitakin uutuuksia. Syksyn uutuudet löytyvät nyt kaupoista.


Pääsin kurkistamaan uutuuksia Essencen pr-tapahtumassa, missä oli esillä ihastuttavia tuotteita ja osan sain myös itselleni. Paikalla oli myös Meikkipäät-blogin Riia ja Laura, jotka tekivät meille meikkejä ja  Riia, kukkiensidonnan taidoillaan, oli vastuussa ihanista kukkasomisteista.

Glitterinen kynsilakka, josta glitterilakan saa irrotettua peel off-tekniikalla, eli repäisten, tuo helpostusta kimalluksesta pitävälle. Jokainen tietää, joka on glitterilakkaa käyttänyt, että niin kaunis, kuin se onkin kynsillä, se ei ole helpoimmasta päästä, kun sitä alkaa poistamaan. Mutta tämä lakka vain repäistään pois, mikä helpotus!


Todella hyvä peitevoide toimii myös silmäluomilla. Essence Concealer  käy hyvin haastaviin silmäluomiini ja näin saan luomiväriin hiukan enemmän pitoa.


Meikkivoiteen alle laitettava pohjustusvoide sisältää savea ja imee talia sekä pienentää myös ihohuokosia. Toimi mahtavasti, kun sitä testasin. Meikkivoide pysyi hyvänä aamusta iltaan. Toki hiukan sipaisin puuteria kevyesti loppuillasta, mutta muuta ei tarvinnutkaan tehdä.

Kynsipuuterilla saa aikaiseksi kauniit kynnet helposti, sillä lakattuun kynteen hierotaan puuteria ja päälle laitetaan päällyslakka. Näin helposti saa upean metallinhohtoisen lakkauksen kynsiin. Tästä pidän, sillä on kiva saada hiukan erilaisia lakkauksia kynsiin ja varsinkin, jos mielii juhlissa säväyttää.


Nämä meikkipaletit ovat kyllä todella hauskoja teksteineen ja vaikka kotelo onkin pahvia, ei se tee tuotteesta lainkaan hassumpaa tai huonompaa. Tässä varmaankin syy, miten Essence voi pitää hinnat niin alhaisena.


Poskipuna on huikean pinkki, mutta kun Laura sitä minulle laittoi, olin myyty. Ihastuin myös upean metallinhohtoiseen ja hiukan ruusukultaan vivahtavaan luomiväriin. Tätä Laura myös laittoi silmiini ja kyllähän se sopi, tuoden silmiini lisää sinisyyttä.


Mielenkiintoiset olivat myös magneettiripset. Näitä olen odottanut, mutta en ole vielä kokeilemaan ennättänyt. Eivät ehkä ole helpoimmat laittaa. Mutta kyllä sen kuulemma oppii.Kylläpä oli haastavaa saada itsestään kameralla kuva peilin kautta ja niin, että sain siihen itsenikin mahdutettua. Useimmissa kuvissa minusta näkyi vain puolet naamasta.  Mutta tässä meikki, jonka Laura minulle omaan meikkiäni hyväksi käyttäen paranteli Essence-tuotteilla.


Tilaisuus oli kyllä mukavan rento. Kiitos Nora, Riia, Laura mukavasta tapahtumasta ja seurasta blogikaverit Tiia ja Maiju.

pr tuotteet

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *