Kosmetiikka

Kuinka hellit ja hoidat kauneuttasi sairauden jälkeen


Kuinka hellit ja hoidat kauneuttasi sairauden jälkeen


Välillä elämä kohtelee kaltoin ja riepottaa hiukan liiankin rivakalla otteella. Mielessään sitä kiittelee, että onneksi suhteellisen helpolla on viime aikoina selvinnyt, ainakin sairauksien suhteen, mutta nyt sain tuta, oikein kunnolla. 

Edellisessä postauksessa kerroinkin, että olen kuumeillut useamman viikon ja mitään järkevää syytä ei tahtonut löytyä. Lääkekuurinkin sain, tuhdisti antibiootteja, mutta mikään ei tautia nujertanut. Aloin olla jo aika heikossa kunnossa ja huomasin sen myös perheeni huolestuneista ilmeistä. 

Jouduin lopulta jäämään Malmille sairaalahoitoon pariksi vuorokaudeksi ja sain kahdeksan tunnin välein antibiotteja suoraan suoneen. Olin itkeskellyt lääkärille, että en vain jaksa enää, että pitäähän tähän joku syy löytyä. 

Sairaalaan sisälle pääseminen helpotti suunnattomasti. Nyt minun ei tarvinnut enää todistella, että jokin on pahasti pielessä ja vakuutella, mitä kokeita minusta kannattaisi ottaa. Sain jättäytyä hoidettavaksi ja vaikka pelkäsin diagnoosia, niin tiesin olevani hyvässä hoidossa. Tärkeää oli kuitenkin löytää se sairauteni aiheuttaja ja vaikka se olisikin vakavaa, niin parempi olisi kuitenkin tietää kuin olla epätietoisuudessa.

Minulta otettiin massiiviset verikokeet ja sairauksia piti siis vähitellen sulkea pois, jotta oikea syy selviäisi. Tästä hoitajat aina huomauttivat, kun tulivat piikittämään minua useamman kerran päivässä. Kuumeilin sairaalassa edelleen ja tietysti pelkäsin, että mitä sieltä oikein löytyy. Onko minulla joku todella vakava sairaus, jota vaikka ei saada parannettua ja sitä pohtivat myös muut perheenjäsenet huolissaan.

Lopulta todettiin, että vaivani oli hoidettavissa viikkojen kortisonihoidolla ja kun sain ensimmäiset pillerit, niin kuumeesta en ole enää kärsinyt. Nyt vain yritän saada itseni kuntoutettua ja päästä takaisin töihin. Joitakin testauksia vielä tutkitaan mutta suurella todennäköisyydellä, niistä ei tarvitse huolehtia.

Malmin sairaalan henkilökunta oli aivan uskomaton ja en voi sanoin kuvailla, miten kiitollinen olin heidän hyvästä ja rauhoittavasta sekä iloisesta otteestaan hoitaessaan minua ja muita potilaita. Nostan hattua ja harmittaa, että niin liukkaasti kotiin lähtiessäni, en edes muistanut jättää palautetta, mutta voihan sen näinkin kertoa. 

Aina minua kuunneltiin, rauhoiteltiin, kerrottiin tosiasiat ja ei peloteltu turhaan. Minä kun mietin jo leukemiat ja kaikki sairaudet mielessäni läpi, mutta he eivät antaneet minun masentua mahdollisesta sairaudesta, jota ei oltu edes todettu.

 Ei sairaalassa olo niin kamalaa ole, vaikka monet sitä pelkäävät. Välillä, kun kuume laski, fiilikset oli kuin hotellissa, jossa tiedusteltiin, että mitä haluat iltapalalla juoda ja millaista leipää syödä. Toki pitkään siellä kukaan ei halua aikaa viettää, mutta oma asenne, jos vain voi sellaiseen vaikuttaa, auttaa kyllä. Kiitollinen olen, kun sain olla niin hyvässä hoidossa. 

Kun tyttäret riensivät minua ensimmäisenä iltana sairaalaan katsomaan, miehen ollessa silloin työmatkalla, niin he olivat kauniisti ajatelleet äidin tarpeita ja toivat minulle Lumenen voiteita, jotta saan ihoani hoidettua. Olihan se suloista heiltä, vaikka kuumeessa ja kipeänä se kauneudenhoito ei ihan ensimmäisenä ole mielessä. 

Mutta kuten peseytyminen, hoituu ne ihonhoidonrutiinitkin nopeasti, kun vaan toimii, joten levittelin iltaisin tuota Lumenen Ajaton sarjan Pressed Serumia kasvoilleni paksuhkon kerroksen, jotta saisin hieman ihoani kosteutettua. Tämä geelimäinen tuote muuttuu iholla silkkiseksi seerumiksi. 

 Iho alkoi kärsiä varmasti kuumeilusta ja  kaikesta särkylääkeiden ja antibioottien syömisestä ja huonosta ravinnonsaannista. Veriarvot olivat niin alhaalla, joten ei sekään varmasti hyvää tee iholle. Kun kotiuduin sairaalasta eilen, niin peilistä katseli joku valkonaamainen vanha otus, mutta iho näytti itse asiassa ihmeen rauhalliselta. 

Meillä aikuisilla naisilla oli ilo osallistua Lumenen Ajaton- tapahtumaan muutama viikko sitten ravintola Ragussa. Jo silloin olin kipeänä, mutta särkylääkkeiden voimalla sitä kummasti jaksoi ja ilta oli niin kivasti järjestetty ja Ragussa kelpasi maistella upeita ruoka-annoksia ja keskustella tästä Lumenen uudesta sarjasta.

Seerumi on kyllä aika metka tuote. Se on todistetusti kimmoisa, sillä kun seerumia ottaa rasiasta, niin paikalle jää kuoppa. Ajan mittaan se kuoppa palautuu takaisin ja pinta silenee. Mieti, mitä se tekee sitten kasvoille.

 Ihastuttavan koostumuksen takia, tätä on ilo levittää iholle ja minä en tarvitse tämän päälle enää yövoidetta. Imeytyminen kyllä kestää jonkin aikaa, jos tätä paksummalti levittelee, joten siihen pitää antaa aikaa, vaikka ajattomasta onkin kyse. Eihän tämä nuoruutta lupaa palauttaa ja siitä Lumenen illassa meille kerrottiinkin.  Hyvin hoidettu iho, näyttää nuoremmalta ja kauniimmalta, vaikka ei se nuoreksi muutuisikaan.

Lumenen Ajaton sarja on kehitetty tukemaan ihon luonnollista uudistumiskykyä. Selviytymään ajan ja ympäristön tuomista haasteista ja palauttamaan ihon luonnollisen hyvinvoinnin. Sarjan tuotteiden salaisuus on puolukan kantasolu-uute, fermenoitu lakka, kanervan kukkauute ja puhdas pohjoisen lähdevesi. Juuri niin sopiva minulle, varsinkin tämän hetken tilanteeseen. 

Ikääntyessä iho ohenee, punoittaa ja kuivaa. Nyt minulla rankan lääkekuurin aikaansaannokset jo pelottavat, kaikesta huolimatta, joten on hyvä, että minulla on toimivat tuotteet takataskussa ja voin turvautua lääkekuurin aikana tähän puhtaasti tuotettuun kotimaiseen ihonhoitopakettiin. Sarja on vegaaninen ja sisältää 91% luonollisia raaka-aineita.

Kun eilen palasin sairaalasta, oli minulla tarve heti päästä pesemään kaikki sairaalan hajut ja pöpöt pois. Päätin toipilasaikanani keskittyä itseni hoitamiseen myös kauneuden saralta. Hiukset kuivattuani, kuorin ihoni Lumenen Valo-sarjan Peeling Mask-kuorinnalla ja laitoin silmien ympärille Ajaton-sarjan eye creamin ja lopuksi kasvoille taas tuon seerumivoiteen. Heti tuntui paremmalta ja normaalilta, koska rakastan hoitaa ihoani, vaikka uupumus oli vienyt voimat sen suhteen.

Kun tässä on välillä huilittu, niin aion tehdä käsihoidon ja lakata kynnet. Nautin lakatuista kynsistä, kun vielä voin, sillä se kortisoni saattaa vaikuttaa ikävästi kaikkeen. Huomenna on siis blogissa vuorossa syksyn uudet Essien lakat esittelyssä.

Sarjaan kuuluu myös päivävoide, jossa on suojakerroin huikeat spf 30, se on harvinaista päivävoiteissa. Nyt ei tarvitse kerrostaa ihoa moninkertaisesti aurinkoisellakaan säällä, kun sarjassa on tämä aurinkosuoja hyvin huomioitu. Yksi tuote siis riittää.

Tänään oli ihana herätä omassa kodissa ja olla kiitollinen, että sairauteni ei ollut sitä pahimpaa sorttia kuitenkaan ja tästä selvittiin sittenkin. 

Oletteko muuten huomanneet, että Lumenen uusi Ajaton-sarja on ilmestynyt kauppoihin ja oletteko jo ennättäneet sitä kokeilemaan?

pr-tuotteet saatu

No Comments

 • Mia / Beauty Highlights

  Ihanaa, että olet päässyt kotiin ja sairastamisen kanssa jo paremmalla puolella! <3 Täällä kans flunssaa vastaan taistellaan, mutta ei ihan tuolla asteella. Toivottavasti ei tästä pahempaan suuntaan mennäkään. Terveisin yrittäjä, joka ei "ikinä" sairasta 😀

 • Mysterious M

  Kiitos Mia:) Tämä oli kuule aivan omaa luokkaansa ja on autoimmuunisairaus, joten ei tule flunssasta. Sä oot turvassa:) Mutta kaikkea sitä vaan saattaa saada, kun tämä voi tulla kelle vaan! Sain kuitenkin ihan hyvät kortit, kun vertaa, että tarjolla olisi ollut vaikka kuinka vakavaa tautia:( Joo, yrittäjä ei saa paljoa olla kipeenä, se on kyllä väärin. Pitää kuitenkin muistaa, että terveyden kun menettää, niin ei ole kohta sitä yritystäkään, joten kohtuus kaikessa. Koeta parantua! <3

 • Mysterious M

  Kiitos Outi tsempeistä ja huolestasi!<3 Olihan tää kanssa yhden sortin episodi ja olin oikeasti jo valmistautunut pahimpaan. Juuri tuollainen epäselvä jatkua kuumeilu kun ei yleensä hyvää tiedä. Onneksi kuitenkin oli hoidettavissa oleva tauti. Kunhan vain saan tuon kortisonikuurin kunnialla vedettyä ja ettei se pistä mua ihan sekaisin! Kiitos mukavaa viikonloppua sinne ja mä täällä yritän huilata:) <3

 • Mysterious M

  No sano muuta! Kyllä tämä on ollut vähän kurjaa aikaa, mutta tästä alkaa nyt parantuminen ja mä oon jo aika hyvin toipumassa, kun vertaa millaisessa kunnossa olin:)
  Lumene oli minustakin hyvältä tuntuva sarja ja tuo seerumivoide on kyllä mun lemppari:)

 • Sari Pylsy Saaranlautasella

  Hienoa että sairautesi löytyi syy ja nyt vain iisisti odottelet, että lääkkeet alkavat purra. Parempia vointeja sulle ❤️.
  Lumenen lähde sarja täällä käytössä, seerumi ja kasvovoide, tykkään kun niin ohuita ei mitään tököttejä.

 • Jonna H.

  Todella hyvä juttu että syy löytyi, tuo kuumehan vie hyvän peruskunnon omaavan ihmisenkin pitkään jatkuneena todella heikkoon kuntoon.

  Ihanaa ja parempaa viikonloppu ja pikaista palautumista. <3

 • Mysterious M

  Kiitos Sari:) Kyllä se aina helpottaa, kun syy löytyy ja nyt pitää jaksaa malttaa ottaa iisisti.
  Lumene on ollut mukava yllätys ja seerumia voi käyttää tosiaan ohuelti tai sitten naamion tapaan paksusti, kuten minä olen tehnyt:)

 • Mysterious M

  Kiitos Jonna! <3 Se todella on kuihduttanut minut ja voimani, tuo kuume. Lääkitys antaa kyllä sitten lisälyöntejä sydämeen, kun alkuannos on niin iso, se annos kyllä vähenee pikkuhiljaa. Mutta hitaasti kuin vanhus täällä touhuan ja kyllä tää tästä 🙂

 • Mysterious M

  Kyllä oli helpotus, että parantuminen alkoi heti, kun oikea lääkitys löytyi. Nyt pitää ottaa vain iisisti, eikä huhkia liikaa:) Hoidosta olen todella sairaalan henkilökunnalle kiitollinen <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *