Kosmetiikka

Essien syksyn sävyt kynsilakoissa New Yorkin tyyliin

 

Essien syksyn sävyt  kynsilakoissa New Yorkin tyyliinEssien uudet syksyn sävyt ovat täällä ja inspiraationa on toiminut New York City. Kokoelma on oodi kaupungille. Sävyt ovat upeat ja sähäkät, mausteena hieman metallinhohtoa. Tykästyin kyllä melkein kaikkiin uusiin sävyihin, mutta luulen, että tuo sininen ei ehkä ole se minun juttu kuitenkaan. Oranssi ja varsinkin tuo sähäkämpi punainen tulee varmasti usein käyttöön. Hopeanharmaa on syksyn juhlaan sopiva elegantti metallinhohtoisena ja nuo marjaisat värit käyvät upeasti juuri tähän hetkeen.

 Essien lakoilla on persoonalliset New Yorkia kuvaavat nimet. Vasemmalta alkaen:

  • it takes a west village
  • shop, drop & shop
  • fall for NYC
  • say it ain`t soho
  • booties on broadway
  • empire shade of mind

:

Ihastuin tähän mustikkamaitoon tai marjapuuroon näin suomalaisen silmin kun katselee ja ainahan sen kauniin luonnon sävyn sieltä haluaa nähdä. Essiellä on kuitenkin NYC mielessä, joten mennään kaupunkiteemalla ja It takes a west village sujahti kynsilleni ihanan peittävänä ja kermaisena. Kaksi kerrosta lakkaa ja päällyslakka, joten voin hetken olla huoletta. Kynnet on nyt hyvässä kunnossa, joten iloitsen tästä niin kauan kuin sitä kestää. 

Mikä näistä on sinun suosikkisi?

tuotteet saatu essieltä

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *