Kosmetiikka

Luonnon inspiroiva hiustenhoitosarja

 Luonnon inspiroiva hiustenhoitosarjaMiltä kuulostaisi luonnon inspiroiva hiustenhoitosarja, jolla voi räätälöidä hiustenhoitorutiinit kaikkien tarpeisiin sopivaksi? No, kyllä se minulle sopisi. Omien hiusten kanssa haluaisi saada aamut tai illat jouhevasti kulkemaan, riippuen siitä mihin aikaan päivästä niitä hiuksiaan pesee.  Koska hiusten laittamiseen kuluu jo oma aikansa,  olisi mukavaa, jos hoitorutiinit sujuisivat sutjakkaasti ja hiukset, saatuaan omat ravinteensa, suostuisivat tottelemaan minua ja pysymään kuosissa, ainakin  seuraavaan pesukertaan.

Omat kiharat ovat pikkuhiljaa kasvamassa ulos ja niiden kanssa tulee ajoittain epätoivoin hetkiä, sillä jos pesuaine ja hoitoaine eivät ravitse riittävästi, niin hiuksilla on aivan oma tahtonsa, ne joko sähköistyvät tai sitten ovat täysin lätsähtäneet. Hoitorutiini täytyy siis olla valmiiksi mietitty, sisältäen kaikki pesuainet, hoitoaineet, naamiot ja öljyt. Lopputuloksesta sitä luonnollisesti toivoo tunnetta,  jonka saa, kun ammattilainen on laittanut hiuksesi. 

Vaikka minun allergisena on oltava tarkkana luonnonkosmetiikan suhteen, ei minua lainkaan huolettanut testata näitä L`orealin Source Essentielle hiustenhoitosarjan tuotteita. Vegaaninen sarja, on saanut inspiraationsa luonnosta ja hyödyntänyt luonnollista alkuperää olevia ainesosia hiustenhoitotuotteissaan. Tuotteiden tunnusmerkkinä ovat koostumuksessa olevien kasvien ja kukkien osat. Vegaanisen hiusenhoitosarjan 80-100% ainesosista, on luonnollinen alkuperä.

Shampoopullot ovat uudelleen täytettävissä kampaamoissa ja näin tuotekehittelyssä on pyritty huomioimaan mahdollisimman pienet vaikutukset ympäristöön ja jätteiden määrään.  Pullot ovat kuution muotoisia, jotta shampoota saa pakattua mahdollisimman paljon, minimimäärään muovia ja ne vievät vähemmän tilaa kampaamoissa, kun niitä voidaan pinota kätevästi päällekkäin. 

L`oreal Professionel haluaa olla läpinäkyvä siinä, mitä ainesosia tuotteissa on käytetty ja mistä ne ovat lähtöisin. Nämä ovatkin tarkasti esillä tuotteiden ainesosaluottelossa.

Shampoot:

 •  Daily shampoo, päivittäiseen pesuun, puhdistaa hiukset ilmavaksi ja joustavaksi, sisältää akaasianlehtiä ja aloe veraa. 
 • Delicate shampoo, herkälle hiuspohjalle, sisältäen kehäkukkaa ja kamomillan uutetta. Estää hiuksia takkuuntumasta. Tästä tyttären pitkät hiukset tykkäsivät, sillä latvat tahtovat vaalentamisen vuoksi takkuuntua helposti, joten hiusten kampaaminen helpottui kummasti.
 • Nourisihing shampoo, kuiville hiuksille, palauttaen niiden joustavuuden ja pehmeyden, sisältäen jasmiinin kukkia ja seesamiöljyä. Minulle tämä shampoo toimi parhaiten, sillä latvat ovat kärsineet ja kuivat, joten hiusteni pehmeämpi lopputulos kyllä miellytti.

Hinta 24 e/pullo

Rakastan käyttää hiusnaamioita, varsinkin saunan jälkeen, kun istun usein vilvoittelemassa parvekkeella. Värjätyt hiukset tarvitsevat syväkosteutusta ja usein kiireessä ei ennätä niitä naamioita laitella. Itse olen kuitenkin pyhittänyt tuon lauantain saunaillan näille erikoisrituaaleille ja annan hiuksille näin spesiaalihuomiota.

Source Essentielle sarjasta löytyy hiusnaamio Radiance Balm, joka on tarkoitettu värjätyille hiuksille. Naamio antaa lisäkiiltoa ja auttaa ylläpitämään värin hehkua. Levitetään pestyihin kosteisiin hiuksiin viiden minuutin ajaksi ja huuhdellaan pois. 

Hinta 28 e

Hoitoaine Detangling cream, on selvittävä ja kosteuttava hoitoaine hennolle ja normaalille hiukselle, sisältäen aloe veraa. Tätä käytän myös naamion jälkeen hiuksiini.

Hinta 26,50 e

Välillä kosteuttavakaan tuote ei riitä todella kuiviin hiuksiin, vaan tarvitaan jotakin tehokkaampaa ja siihen sopii hyvin tämä Nourishing Balm, kuivalle hiukselle tarkoitettu naamio. Naamio ravitsee hiusta, sisältäen seesamiöljyä ja jättää hiukset pehmeäksi ja helposti hallittaviksi.

Hinta 28 e

Jotta hoitorituaali olisi täydellinen, kosteisiin hiuksiin lisätään vielä muutama tippa öljyä ja tämä Radiance oil, sisältäen laventelia ja ikikukkaa, on suunniteltu käytettäväksi juuri värjätyille hiuksille tarkoitetun naamion jälkeen.

Hinta 32 e

Vastaavasti Nourishing oil, sisältäen laventelia ja jasmiinin kukkia, on tarkoitettu käytettäväksi kuiville hiuksille olevan naamion jälkeen. 

Hinta 32 e

Mikä minusta tämän sarjan tuotteissa on parasta ja nousee ensin mainittavaksi asiaksi, on tuoksujen maailma. Näitä tuotteita käyttäessä, saa hurmioituneena nautiskella kukkaistuoksuista ja miellyttävistä yrteistä. Miehelle meinasin tarjota testattavaksi tätä hiussarjaa myös, mutta totesin sen olevan hieman liian kukkainen tuoksumaailmaltaan hänelle, mutta me naiset käytämme kyllä nämä ilomielin.

 Hiukset ovat nyt hallinnassa ja niiden pehmeyttä tulee kosketeltua tämän tästä. Tyttären hiukset kiiltävät ja kun leikkasin häneltä latvasta yli kymmenen senttiä pituutta, kaiken lisäksi, näyttävät ne nyt hyvin elinvoimaisilta ja ravituilta.

Tuotteet saatu blogitestiin

No Comments

 • Mia / Beauty Highlights

  Jotenkin nuo pullot ihastuttaa mua, vaikka yksinkertaisia ovatkin! 🙂 Mulle luonnonkosmetiikasta on toiminut hiustenhoitotuotteista erinomaisesti Lavera. Mutta se on tosiaan 100% luonnonkosmetiikkaa ja sertifioitua. Huomaa silti, että luonnollisuutta korostetaan nyt joka puolella ja moni ihan tavallinen kosmetiikkasarjakin on kääntymässä luonnollisempaan suuntaan, koska se myy ja sitä halutaan ostaa 🙂

 • Mysterious M

  Tässä onkin juuri se pullojen yksinkertainen muotoilu, joka minuakin viehätti:) Minä joudun aina olemaan tarkka, että mitä voin iholleni laittaa ja varsinkin luonnonkosmetiikka tekee niitä reaktioita:) Mutta hiustuotteet sopivat ja se oli kiva. Kyllä se luonnollinen valinta olisi tietysti paras vaihtoehto, mutta onhan niissäkin huimia eroja! Mutta kohti luonnollista on hyvä suunta:)

 • Mysterious M

  No justiinsa tuolla ulkonäöllä on kyllä merkitystä ja nämä ovat yksinkertaisia ja kauniita:) Mä katsoinkin, että sun hiukset oli kivasti ja piti siitä sanoakin! Tukikäsittely voi tosiaan aluksi kuivattaa ja silloin juuri naamiot ja nuo öljyt voisi olla hyviä siihen. Mullakin tuoltä päältä aina kuivahtaa ja varsinkin öljy auttaa siihen. Mutta ei kannata laittaa liikaa, jottei vallan lätsähdä:)

 • Tiia Koivusalo

  Pakkaukset on puoli ruokaa ns. ja nuo Source Essentiellen pakkaukset kolahtaa kyllä minun silmään. Mielenkiintoinen sarja, joka houkuttaa testaamaan. Täällä ei muita kuin kampaamohiustuotteita käytetäkään, käsitellyt hiukset vaatii sen.

  Ihanaa päivää M <3

 • Mysterious M

  Kyllä se niin taitaa olla, että niillä on suuri merkitys noilla pakkauksilla, kuin edes itse tajuaa:) Käsitellyt hiukset todella vaatii vähän enemmän tuotteelta, kuin käsittelemätön luonnollinen hius, joten hyvä, että on tuotteita, joilla saa kampauksen toimimaan:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *