Kosmetiikka

Syksyn sävyjä silmiin

 

Syksyn sävyjä silmiinTänään oli ensimmäistä kertaa syksyinen fiilis, vaikka lämpötilat olivatkin vielä suhteellisen mukavat. Olen vielä toipilas ja kun kävin hiukan kävelyllä, kiinnitin huomiota siihen, että lehdet ovat jo pikkuhiljaa pukeutuneet syksyn sävyihin. Kaunis kuparinen oranssi ja hieman viiniin taittuva punainen sävy lehdissä, hehkui auringon välillä niihin osuessa. Muistin, että olin saanut Chanelilta syksyn silmämeikkiin sopivia sävyjä ja kaivelin niitä esille. Miten hyvin ne sointuivatkaan nyt noiden lehtien kanssa yhteen.

Mielenkiintoisia uutuuksia, ovat nämä Chanelin Stylo Ombre Et Contour 02 bleu nuit ja 04 electric brown meikkikynät. Tässä kynässä on kaikki yhdessä, rajaus, kajal ja luomiväri. Voidemainen kynä on helppo levittää ja se kestää luomilla pitkään, ollen vedenkestävä, luvataan. 

Minä kokeilin kyllä tuota kynää rajaukseen, mutta en laittanut alle pohjustusta, puuterista puhumattakaan, joten se hieman päivän aikana levisi. Tässä on se hyvä puoli, että kynää voi käyttää myös luomivärinä, joten se ei haitannut. Tiedän, että tämä tarvitsee itselläni hiukan erityistä puuterointia, mutta ne, joilla meikki ei niin helposti leviä, ei ole huolta.  

Pehmeä ruskea toimi hyvin värisävynä minulla ja tuota sinistä kannattaa laittaa vaikka vain alaluomelle, jolloin se tuo sähäkkyyttä ja tehostaa sinisten silmien sävyä.

Hurmaannuin tuosta neljän värin paletista, Les Ombers 306 Splendeur Et Audace, jonka kuparioranssi vetää minua puoleensa. Se on oikea syksyn väri ja ihanan helmiäisenä sopii hyvin juhlaan, mutta on kuitenkin tarpeeksi hillitty päiväkäyttöönkin. Tästä tulee varmasti minun syksyn suosikki. Mustalla saa meikkiin kivasti nuo rajaukset ja toinen vaihtoehto voisi olla tuo sininen tai vihreä, jälleen alaluomella korostamaan, hillitysti. 

Muistona on vielä nuoruudessa suditut rajut siniset luomivärit ja niiden yliannostus, joten näihin pitää vielä totutella. Luomiväri leviää minusta helpoiten sormella levitettynä.

Sipaisin hiukan mielisävyjäni tyttären luomille, jotta näette miten kaunis tuo kupari on. En ole syksyn ihminen lainkaan, mutta syksyn värejä rakastan ja ne sopivat minulle parhaiten ja varsinkin nuo lämpimät sävyt. Uskon, että tulen käyttämään tuon kuparin kanssa murrettua vaaleanpunaista, sillä ne sointuvat kauniisti yhteen.

Mitä sinä tykkäät Chanelin syksyn sävyistä silmämeikissä?

pr-tuotteet

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *