Lifestyle

Syysarvonta


Syysarvonta


Syysmyrskyä tässä seuraaan ja mietin, että onpa helpotus, kun ei missään laivaristeilyllä tällä hetkellä tarvitse olla. Kun on sisällä turvassa ja kuivassa, niin mikäs tässä on ollessa. Kynttilöitä vain palamaan ja voi kuunnella myskyn huminaa. On tässä myrsyksäässä myös jotain ihanaa, kunhan se nyt pysyy vain aisoissa.

Syksystä moni masentuu ja tulee alakuloiseksi ja onhan tässä itselläkin hiukan ollut alamäkeä terveyden suhteen, joten tiedän miltä se tuntuu. Päätin kerätä noista syksyn uutuusmeikeistä muutaman upean tuotteen teille syysarvontaan, hiukan piristykseksi. 

  • Essien tumma sininen kynislakka Booties On Broadway
  • Joli Rouge Gradation 803 Plum Gradation huulipuna
  • Chanel Stylo Ombre Et Contour 02 Blue Nuit silmämeikkikynä
Arvontaan osallistuessasi mainitse kommenttilaatikkoon, kuka sinun mielestä on tämän paketin ansainnut ja miksi? Laita myös nimimerkki ja s-postiosoite mukaan kommenttiin, jotta saan paketin sinulle toimitettua. Arvonta alkaa nyt heti ja päättyy pe 28.9 klo 23.00.  
Onnea kaikille arvontaan.

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *