Kosmetiikka

Syksyn suosikkini

 

Syksyn suosikkini

 


Syksyllä, kaikenlaisia kosmetiikan uutuuksia tulvii ovista ja ikkuinoista ja aina ei tiedä, mikä olisi juuri minulle se sopivin juttu. Kosmetiikka maksaa, joten ei ole järkevää ostella kaikkia uutuuksia, varsinkaan silloin, jos ei ole varma, että toimiiko tuote itsellä, niin kuin luvataan. 

Minulla on ollut mahdollista viime aikojen hiljaiselon vuoksi, sairastamisen lomassa ja toipilaana ollessa, tutustua kunnolla tämän syksyn tarjontaan ja ajattelin teillekin vinkata upeista ja toimivista uutuuksista. Näistä tuotteista on tullut syksyn suosikkejani.

Tuoksut

 

Good Girl Carolina Herrera, Velvet Fatale


Eau de parfym, joka lumosi minut ja varmasti monen muunkin upealla tuoksupullon muotoilullaan. Näitä kenkäpulloja on aiemmin ilmestynyt eri väreissä.  Huikea korkokenkä, tumma, punainen sametti, yhdistettynä kultaiseen korkoon, ei voi muuta kuin pysäyttää. It`so good to be bad. Velvet Fatale on itsenäisen, sensuellin ja hienostuneen naisen tuoksu.

Ensituoksuna: manteli
Sydäntuoksuna : arabianjasmiini ja tuberoosa
Pohjatuoksuna: tonkapavut, kaakao ja kahvi
 
Tämä kolahti minulla heti, kun pelkästään näin pullon. Olin iloinen saadessani tämän tuoksun rajoitetun keräilypainoksen, sillä se sopii niin hyvin omaan kauneus/vaatehuoneeseeni jo pelkästään pullona. Tämä tulee olemaan esillä, vaikka kenkähyllyllä, yhdessä muiden korkokenkien kanssa, vielä kauan sen jälkeen, kun pullo on tyhjentynyt ja veikkaan, että se jonkin verran kestää, kun kokoa on 80 ml.
 
Mausteiset ja kahvin siivittämät tuoksut sopivat syksyyn ja enemmän tämä toimii juhlavana iltatuoksuna, sitä viestii jo pullon muoto.  Päivällä se saattaa olla liian raskas, mutta ei se ole minua estänyt sitä käyttämästä. Olen ollut tähän vähän turhankin hullaantunut, joten pitää muistaa suihkutella, varsinkin päivällä, tuoksua vähän maltilla.
 

 

Dolce & Cabbana, The only one 

 
Toinen viehättävä ja myös kahvin täytteinen eau de parfym, The Only One, vangitsee hienostuneen ja hypnotisoivan naiseuden. Tuoksu nostaa esille mainoskasvoksi brittinäyttelijä Emilia Clarken, juhlistaen hänen säteilevää vetovoimaansa ja sisäistä elämäniloaan.
 
Ensituoksuna: orvokki ja sitrushedelmän tuoksunuotit
Sydäntuoksuna: kahvia ja jasmiinia
Pohjatuoksuna: itämaisuutta antaa vanilja ja patsuli
Yllättävä yhdistelmä orvokkia ja kahvia antaa tuoksulle kontrastia ja on samaan aikaan odottamattoman addiktoiva.
 
Kahvin ystäville, äideille ja tyttärille sopiva syksyn mausterikas elämys. Tytär varsinkin, käy suihkauttamassa tätä tuoksua aina ulos lähtiessään ja nuorilla aikuisilla on vaativa tuoksunenä, joten silloinhan tämä on todellakin The only one. 
 
Itse olen myös usein tarttunut kenkäpullon sijaan tähän tuoksuun, vaihtelua saadakseni ja tämä kyllä vie mukanaan ja huomaan nuuhkivani tuoksua tämän tästä ranteestani. Vaikka kukkaistuoksut sinänsä ovat ihania, niin mausteiset ja itämaiset ovat ne, joka aina kolahtavat minuun.
 

Seerumit

 

Sensai Cellular Performance Wrinkle Repair Essence

 
Wrinkle Repair Essence hoitoseerumin kehittämiseen on haettu inspiraatiota kimmoisasta ja sileän ihon rakenteesta. Seerumi kiinteyttää näkyvästi ihoa ja häivyttää ryppyjä ja palauttaa nuorekasta täyteläisyyttä. Hoitoseerumi vahvistaa ihon luonnollista suojamuuria, kolmoisvaikuttaen ihon tukirakenteen kuntoon.  Seerumi myös imeytyy tehokkaasti ihoon. Hinnaltaan suhteellisen arvokas 176,70 e.
 
Sain tämän seerumin jo keväällä ja säästelin sitä, sillä ajattelin perehetyä siihen kesän lopussa, kun työelämä loman jälkeen alkaa, tuoden mukanaan omat kiireensä ja stressin, lämpötilojen muutokset ja kaiken sen, mikä minulla kasvojen ihossa näkyy. En arvannut, että saankin seurakseni sairauden ja pitemmän lääkityksen, joka varmasti aiheuttaa ihossani muutosta. Toivottavasti ei, mutta olen siihen varautunut. 
 
Suojellakseni ihoani, otin tämän pullon käyttöön ja aina aamuisin minua ilahduttaa Sensain tyypillinen tuoksumaailman puhdas, hiukan saippuamainen ja raikas tuulahdus, kun tätä kevyttä seerumia levitän kasvoilleni. Imeytyvyys on todella huippua ja koska kuivuus vaivaa ihoani, niin tämä kyllä katoaa sinne heti. 
 
Kosteutettu ja rauhallinen iho riittää minulle nyt, sillä en ihan usko noiden juonteiden katoavan seerumin taiasta, vaikka niin haluaisinkin uskoa. Kimmoisuutta kaipailen vielä, sillä laihduin muutamia kiloja, sairaana ollessa ja sehän aikuisen naisen kasvoilla näkyy ensin.
 
Sen verran kalpeana olen ollut, että huvittuneena pistin merkille, että couperosa on punaisuudessaan lähtenyt käpälämäkeen ja jäljellä on vain muutamia pieniä suonia poskipielessä. Lienee syynä myös meikittömyys ja vähäinen ulkoilu, joka yleensä ihoani rasittaa. 
 
 

Clarins Pore Control

 
Seerumi, joka supistaa ihohuokosia, tasoittaa pinnan rakennetta ja antaa kauniin hehkun iholle.
 
Kun ihminen ikääntyy, iho veltostuu ja menettää kimmoisuuuttaan. Se vaikuttaa myös huokosten kokoon, sillä huokosia ympäröivä iho sisältää muuta vähemmän kollageenia ja elastiinia. 
 
Viiniköynöksen kukasta on saatu bioteknologialla tuotettu kasvisolu-uute, joka aktivoi kollageenin ja elastisuuden syntymistä, ihohuokosia ympäröivässä ihossa ja auttaa siten pienentämään ihohuokosten kokoa.
 
Tähän Clarinsin Pore seerumiin olen ihastunut, juurikin sen ihoa kaunistavaan ja hehkua antavaan ominaisuuteen. Tämän levitän aina Sensain seerumin päälle päivisin ja se on loistava meikin alla, silloin, kun olen jaksanut meikata. Sopii kaikenikäisille, joten tämäkin käy äideille ja tyttärille. Hinta 55 e ja tämähän on suhteellisen kestävä tuote.
 
 

Naamiot silmänympärysiholle

 

Clarins Hydra-Essentiel Moisturizing Reviving Eye Mask 

 
Silmänympärysiholle suunnatut naamiot ovat nyt hyvinkin trendikkäitä ja koska silmien alueen iho ja myös huulten ympärysiho kuivuvat herkästi, on janoiselle iholle hyvä tarjota kosteutusta.
 
Clarinsin Hydra-Essentiel naamiossa tuote sulautuu helposti ihoon, iho näyttää naamion jälkeen pehmeältä ja levänneeltä. Clarinsin innovaation avulla, hyödynnetään ihon omaa kykyä sitoa kosteutta itseensä. Luomulehtiuute ja kvinoauute auttavat ihoa täydentämään kosteusvarastojaan. Naamiota voi käyttää 10 minuutin ajan virkistäjänä tai yön yli käytettävänä tehokkaana kosteuttajana. Hinta 45 e.
 
Naamio on toiminut minulla yön yli jätettävänä kosteuttajana ja mikä parasta, tämä ei ole herkkiä silmiäni lainkaan turvottanut. Jos lähtisin nyt reissuun, ottaisin mukaan tämän ehdottomasti, sillä tämä kävisi hyvin sekä aamuisin virkistämään ja tietysti öisin naamiona.
 

Sensai Cellular Performance Extra Internsive 10 minute Revitalising Pads

 
Toinen hittijuttu on nämä silmienympärysihon laput, joilla annetaan tehohoito ja virkistys näppärästi lappujen muodossa. Jo kymmenen minuutin hoito saa aikaan virkistäytymistä, raikkautta, kosteutta ja ihon pehmentymistä ja värin parantumista silmienympärysiholla.
 
 Laput asetetaan alaluomelle tai nenän ja suupielten nasaalipoimun päälle, ihonhoidon viimeisenä vaiheena. Kuitulaput on valmistettu käyttäen korkeapaineistettua vesisuihkutekniikkaa, jolloin kuitulaput tuntuvat pehmeältä ja ne luovuttavat iholle mahdollisimman paljon vaikuttavia aineita.
 
Lapuissa Acerola-uute, jossa on 34 kertaa enemmän C-vitamiinia kuin yhdessä sitruunassa, toimii antioksidanttina ja suojaa iho tehokkaasti vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. 
 
Nämä laput lätkäisin heti silmien alle, kun pääsin pois sairaalasta ja todellakin ero oli havaittavissa. Hinta näillä on 124 e, joten kovin usein näitä ei raski arjessa käyttää, mutta erityistarpeisiin näitä kannattaa säilytellä.
 

 

Naamio

 

Lumene Ultra sensitive Calming Mask

 
Rauhoittavalle naamiolle on aina kysyntää ja varsinkin saunahulluille. Minä olen pitkään etsinyt naamiota, jolla suojata ihoani. Sellaista, joka ei valu ja tunnu hankalalta löylyssä istuessa. Tämä naamio on jo tovi sitten tullut markkinoille, mutta vasta nyt sain siihen mahdollisuuden tutustua. 
 
Lumenen naamiossa on puhdasta pohjoisen lähdevettä ja variksenmarjaa. Rauhoittavat ulkoisilta ärsykkeiltä ja sellainenhan se sauna taitaa olla. Kun iho punoittaa, niin tämä rauhoittaa myös saunan jälkeen, mutta minä tosiaan haluan suojata ihoa jo etukäteen ja siihen tämä on loistava. Naamiossa ei ole tuoksua juuri lainkaan, joten herkälle iholle, sekin on plussaa. Hinta 21,50 e.
 
Näillä tuotteilla pusketaan nyt läpi syksyn kohti talvea, sitten joskus, kun sen aika koittaa. Löytyikö sinulle tästä postauksesta uusia mielenkiintoisia tai mahdollisesti harkintaan meneviä tuoteuutuuksia?
 

tuotteet pr-näytteitä

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *