Yhteistyö

Syksyn takkivalinta on Cellbes


Yhteistyössä Cellbesin kanssa,

    postaus sisältää  mainoslinkkejä 

  

Ihastuttava lokakuu antaa meidän vielä nauttia lämpöisistä säistä ja kauniin hehkuvista lehdistä. Nyt on vaihtuneet värit kyllä enemmän keltaisen ja ruskean sävyihin, joten lopuillaan on tämä ruska. Viime viikolla punoitti pensasaita ja nyt lehdet ovat sieltä tippuneet, joten kiirettä pitää, jos aikoo vielä kuvailla ruskaa. Parasta tässä syksyssä on, kun ei sada, vaikka olisi kylmäkin, niin ei haittaa. 

Tässä vaiheessa syksyä on kyllä jo kiva pukea päälle kunnon syystakki, pipo ja huivi. Saan tehdä yhteistyötä Cellbesin kanssa, joten tilasin takin tyttärelle, sillä vaikka niitä turkkeja löytyisikin kotoa, niin kunnon, siisti syystakki puuttui. Tytär oli tästä mielissään ja nyt kun on syysloma, hän suunnitteli ottavansa tämän asun mukaan Tukhoman matkalle. Siellä usein tuulee, vaikka muuten olisikin lämmin sää.

Musta takki on varma valinta ja sopii tyttären väreihin hyvin. Takki on tyylikäs ja  malliltaan yksinkertainen, eikä siinä ole mitään turhaa. Takana oleva halkio, antaa tilaa liikkua ja edessä oleviin taskuihin saa sopivasti bussikortin, avaimet ja kännykän pankkikortteineen ja muuta nuoret tuskin mukanaan kuljettavat. 

Mutta takki ei toki ole ikään sidottu, vaan se sopii mainiosti myös aikuiselle naiselle ja uskon tätä kyllä joskus tyttäreltä lainaavani. Jos vaatteiden koko mietityttää, kun tilaa netistä, niin tässä Cellbesin koot kyllä menivät ihan nappiin. Yllätyin, sillä pienenä ihmisenä on hankalaa saada vaikka sitä vyötärön korkeutta oikealle kohdalle, mutta tämä sopi täydellisesti.

Tyttäreltä puuttui myös pipo, kaikki ne tahtoo ain akevään jälkeen hävitä ihmeellisesti, joten sellainen tupsumalli löytyi sopivasti Cellbesin verkkosivulta. Tämä harmaa pipo oli miellyttävää neulosta, joten ei kutita tai pistele ja se on tärkeää. 

Pörhöinen huivi tilattiin vielä pipon kaveriksi ja voi kuinka ihanan pehmoinen se onkaan. Huivi on valmistettu turkistyylisestä materiaalista ja sitä voi myös pitää vaikka hartiahuivina,  koska se on suhteellisen leveä.  Koulussa on kuulemma aina kylmä, joten silloin tälle on varmasti tarvetta talvisina koulupäivinä.  

Meillä oli ensimmäinen kerta, kun tilasimme Cellbesin verkkokaupasta, joten hiukan jännitti, että miten toimii, lähinnä vastaako tuotteet kuvia ja onko koot reiluja vai pienempiä kuin tavallisesti. Hienosti kaikki meni ja kokoasiat varsinkin olivat paikkansa pitäviä. Meitä miellytti, että koko on 34/36. Kaikki tilaamani tuotteet myös vastasivat kuvia, joten kyllä uskaltaa tilata. Tilaus tuli paljon aiemmin, kuin mitä olivat luvanneet, joten siinäkään ei tarvinnut miettiä, että missähän tilaus viipyy.

*saatan saada näistä mainoslinkeistä pientä komissiota

No Comments

 • Tiia Koivusalo

  Täydellinen kokonaisuus ja hei sopii niin äidille, kuin tyttärelle. Voi, että teidän tytär ja tyttäret ovat kyllä niin tulleet kauniiseen äitiinsä. <3 Cellbesiltä tulee muuten tilaukset kiitolaukkaa. Parasta on, että vaatteet ovat juuri miltä kuvissa näyttääkin ja koot, eipä ole tarvinut palautella yhtäkään tuotetta.

  Ihanat kuvat. <3

 • Mysterious M

  Kiitos Tiia kauniista sanoistasi <3. Äidille omat tyttäret ovat aina kauniita:)
  Älyttömän nopeasti tuotteet tuli ja olivat sopivia mikä helpotti, kun ei tarvitse niitä vaihdella koon takia:) Juuri sitä olivat,mitä luvattiin.

 • Mysterious M

  Eikö olekin! Menee niin rentoon tyyiin ja sitten myös hameen ja mekon kanssa juhlatyyliin:)
  Pipot on kohta tosiaan puoleksi vuodeksi päähän laitettava!Mutta js on kiva pipo, niin ei se sitten haittaa:)
  Mukavaa iltaa! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *