Kosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa, rypynpoistajia ja joululahjaideoita

Rakastan luontoa ja haluan sitä parhaani mukaan säästää ja suojella. Haluaisin kyllä olla eturintamassa toitottamassa luonnonkosmetiikan puolesta, mutta allergioiden takia, se on usein mahdotonta. Hamittaa, mutta minkäs teet.

Olin siis hieman varuillani, kun sain kutsun Bo-ho Green Make-up luonnonkosmetiikkasarjan pr-tapahtumaan. Kuinkas sitten kävikään?


BO-HO GREEN MAKE-UP LUONNONKOSMETIIKKASARJA

 

Sain kuulla, miten luontoa ja elämää kunnioittaen Bo-ho- Green Make-up käyttää raaka-aineina helposti uusiutuvia luonnonvaroja. Jopa kosmetiikkapurkit on valmistettu niin, että ne eivät saastuttaisi luontoa. Rasiat ovat hajoavia ja kierrätettäviä.  Pelkästään pieni metallipala, joka löytyy, vaikkapa uudelleen täytettävän luomiväripaletin pohjalta, jää jäljelle ja pääsee metallikierrätykseen, kun rasia joskus heitetään pois. Tuo rasia on valmistettu kaatuneiden saarnien kaarnaosista. Mielenkiintoista ideointia ja miten kaunis tuo rasia olikaan. 

Samaa saarnia löytyy esimerkiksi kynsilakkapullojen korkeista. Miten sormeni jo syyhyääkään päästä kierrätttämään vaikka nuo kynsilakkapullojen korkit uuteen tehtävään, kun lakkapullot ovat tyhjiä. Lakkapullot taisivat ollakin ainoita lasipulloja tässä sarjassa.

Minulle teki meikin näillä tuotteilla meikkitaiteilija Miia Ezen ja yllätys oli suuri, kun hän kehui ihoani kauniiksi. Siis, minunko ihoni kaunis? Tässä ollaan vuosia kärvistelty juuri ongelmaihon kanssa ja couperosan takia on pitänyt olla tosi varovainen, ettei se räjähdä pahemmaksi ja muutu rosaceaksi. Ilmeisesti tuo kortisonihoito onkin parantanut ihoni kuntoa, se etten ole pahemmin meikannut ja ollut ulkona, on auttanut myös. Olin tietysti ilahtunut tästä kommentista, vaikka vaikeaa olikin heti sitä purematta niellä. 

Tuotteet saatu testiin

Tässä Bo-ho Green Make-up sarjan tuotteissa, löytyi minunkin iholle helposti sopivan sävyinen meikkivoide ja kakkumainen tuote, levitettiin heidän omalla siveltimellään.  Kuinka hyvältä ja luonnolliselta iho näyttikään tuon meikkipohjan ja puuteroinnin jälkeen. Tämä meikkivoide on siitä hyvä, ettei sitä edes aina tarvitse levittää koko kasvoille, vaan Miia kehotti sipaisemaan arkisin sitä vain alueille, jotka tarvitsevat peittämistä. Minulle siis keskiosaan kasvoja, T-alueelle.

Tuotteet saatu testiin

Silmämeikiksi minulle laitettiin ihanaa oranssia ja rajauksiin mustaa kynää. Sain myös kotiin mukaani nuo tuotteet, joilla minulle meikki laitettiin ja olen ilokseni huomannut, ettei mitään allergiaa näistä ole tullut ja joka päivä olen niitä joissain muodoissa kokeillut. Helpotus on suuri tässä asiassa ja ihanaa, kun tämän sarjan tuotteet sopivat jopa minulle. 

Tuotteet saatu testiin

Ripsivärikin on pysynyt silmissäni, tosin en ole pahemmin ulkona ollut ja siellä silmäni usein vuotavat. Rajauskynä on ainoa, joka kyllä tahtoo muutaman tunnin päästä hiukan levitä luomelle, joten syynä tähän on varmasti omat ongelmalliset silmäni.

Kynsilakka ilman myrkkyjä kuulostaa kyllä hyvältä ja punaiset  Bo-ho kynnet laitoinkin heti kynsiäni koristamaan ja lakkahan pysyy ihan loistavasti kynsillä. Kerran laitoin kynnenpäät uusiksi ja toki laitoin päällyslakkaa toiselta merkiltä, mutta yllätyin tästä kestosta. Kuva löytyykin kynsistä tuota instan puolelta.

Luonnokosmetiikkasarja on myös edullinen ja tuotteet ovat suurin piirtein 10-38 euroa ja kallein on siis tuo kaunis luomiväripaletti.


UUTTA REMESCARILTA

Vuosi sitten kirjoittelin Remescar ihmetuotteesta, jolla taiotaan silmäpussit pois ja sehän oikeasti toimii. Nyt rinnalle on tullut samalta sarjalta tuote, joka auttaa häivyttämään harakanvarpaat silmien ympäriltä ja minulta se häivytti hienosti myös sibeliusrypyn ja otsarypyt. Tämä Remescar Crow`s Feet laitetaan iholle samalla lailla, kuin tuo silmäpussien poistajakin. Puhdas iho ja kosteusvoide alle ja se ei saa sisältää öljyjä, sillä öljy sulattaa Remescarin vaikutuksen pois. Meikkivoidetta ei kannata laittaa päälle, jos ei ole varma, onko siinä öljyjä. Toisaalta tuotteessa on aavistus siloittavaa sävyä, joten meikkivoide on tarpeeton. 

Minulta kyseltiin vuosi sitten paljon tästä tuotteen käytöstä silmäpussien alle ja samaa pätee tähän harakanvarpaisiin suositeltuun tuotteeseenkin. Sain haastatella Belgiasta tullutta tuote-esittelijää, joten tässä vielä tarkennus käyttöön:

 • saa käyttää joka päivä, mutta pidä neljän viikon päästä viikon tauko, sillä ihon on tapana tottua tuotteeseen ja vaikutus silloin vähenee
 • käytä vain kerran päivässä, mutta joskus voi laittaa myös vaikka aamulla ja illalla uudestaan, mikäli on tarvetta, mutta jatkuvasti sitä ei kannata laitella, kuin vain kerran päivässä

Tuotteet saatu testiin

 

THE BODY SHOPISSA ON JO JOULU

 

Joulun tuloa ei tarvitse innokkaiden enää kovin odotella, sillä se on jo tullut The Body Shop liikkeisiin. Kauniit ja suloisen värikkäät tuotteet ja kalenterit odottavat innokkaita joulun odottajia. Käteviä  lahjapakkauksia löytyy monen kokoista ja hintakaan ei ole näissä paketeissa mitenkään kohtuuton.

Puut ovat elämää varten ei vain joulua – iskulause pistää miettimään asiaa myös toiselta kannalta. Tässä kampanjoidaan metsien puolesta, Englannissa ja Armeniassa ja tuotteista myynnistä käytetään osa metsien suojeluun.

The Body Shopin tuotteet on meidän perheessä ollut suosittuja joululahjoja meidän naisten kesken ja varsinkin tyttäret ovat ostelleet näitä vartalotuotteita kavereille joululahjoiksi. Minua nyt innosti kyllä eniten nämä joulukalenterit, siellä on meille aikuisille vaihtoehtoja ja sitten löytyy omansa myös hiukan nuoremmille. Kun näitä tuotteita katselee, niin on pakko alkaa uskoa taas joulun satumaiseen aikaan. Pelkästään jo kalentereiden katsominen saa hyvälle mielelle.


Kotiin lähtiessä saimme mukaamme myös pari kivaa joululahjaa testattavaksi blogissa.


Suihku- ja varalovoiteita oli tarjolla useammastakin tuoksusta, mutta uskaltauduin ottamaan sähäkän piparmintun, sillä meillä oli mahdollisuus valita mieluisin pari. Tämä on tosi raikas tuoksu ja uskon, että aamulla suihkussa ollessa varmasti virkistää.


Suloinen bambi-panta odotti laatikossa kera muutamien naamoiden. Näistä paketeista voi vaikka itse tehdä pikkujoululahjoja yhdistellen ja antaa ystäville. The Body Bhop on kyllä ihana joulukauppa. 

No Comments

 • Aikku

  Merkki on ihan outo itselle.Harmi,jos olet allerginen.Itse pyrin käyttämään luonnon kosmetiikkaa,mutta esim.täällä Nyc:ssä sain lahjaksi Cliniquen setin,jossa oli mm.ripsiväri erinomainen.Paras mitä koskaan olen käyttänyt.Siinä on primeri ja päälle tuleva ripsari.

 • Tuula / Oman katon alla

  Tuo Remescar Crow Feet alkoi kiinnostaa todella! Mulla on silmäkulmissa jo (ainakin omasta mielestäni) ihan hirmuiset harakanvarpaat, jotka tulevat esiin varsinkin nauraessa. Taidankin pistää harkintaan tuon ostamisen. Samoin on kyllä tummaakin tummemmat silmänaluset, ihan nuoresta lähtien.
  Kiitos siis vinkeistä 🙂

 • Minna Mäkinen

  Minulle tämä Bo-ho oli myös uutuus ja mukavaa, kun tästä en saanut reaktiota:)
  Cliniquella on hyviä ripsareita ja kiva jos mukana on myös tuo primeri:)
  Ripsivärit ovat mielenkiintoisia, kun jollekin joku toimii ja toiselle ei. Kokeilemalla sen vaan tietää:)

 • Minna Mäkinen

  Ehdottomasti tuo Remescar kannattaa kokeilla, se poisti kaikilta ne rypyt kuule hetkessä ja me seistiin vieressä toteamassa, että toimii:) Minultakin lähti pois sibeliusryppy ja se on minulla aika vahva, tosin ei kokonaan, mutta aika hyvin se häivyttyi. Myös huulien ympärille voi laittaa. Se Remescar silmäpussien tuote myös vaalentaa niitä tummia silmänalusia, että silloin se pehmentää ilmettä:) Apteekissa myydään ja hinta oli noin 32,50 e, joten ei paha!

 • Mimmu / 666places

  Mulle täysin tuntematon meikkisarja, mutta sait mut kiinnostumaan otsikon ryppyvoiteella.
  Harakanvarpaita löytyy ja tuo ärsyttävä Sibis myös.. oon koittanut etsiä jotaiin sopivaa ja oikeasti toimivaa mömmöä siihen!
  Mua kiinnostakin että mistä sä ostit sen ja paljon tuotteella on hintaa?!

  Nuo meikit kuulostaa myös mahtaville, olisin halunnut nähdä kuvan sun silmämeikistä ja kynsistä 😉

 • Minna Mäkinen

  Hei vaan Mimmu:) Niin kuule oli mullekin aivan uusi, vaikka onkin ollut markkinoilla jo 3 vuotta. Mutta ei sitä aina kaikista uusista jutuista voikaan olla heti tietoinen, mutta kiva kun nyt tähän tutustuin 🙂
  Remescar tuotteet ovat apteekista ja maksavat noin 32-34 e, joten ihan jees hinnaltaan, kun okeesti toimivat:)
  Voi mua harmitti itseänikin, kun en älynnyt ottaa kuvia meikistä ja ei ollut ketään joka olis kuvannut täällä kotonakaan, mutta ensi kerralla pitää tämäkin muistaa. Otin kyllä sibestä (sibeliusryppy) kuvan ja kuinka se hävisi, mutta olin niin hölmön näköisenä niissä selfie-kuvissa, etten kehdannut tänne laittaa:D
  Jos viitsit, niin kurkkaa mun instatilistä @kristallikimara ne kynnet. Lakka oli tosi kestävä ja ihanan punainen:)
  Kiitos vielä kommentista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *