Kosmetiikka

Mitä sinä vaadit meikkivoiteeltasi?

Riittäkö sinulle se, että meikkivoide tekee ihosi kauniiksi? Katoaako meikkivoide sinulta päivän aikana? Kerääntyykö se ikävästi juonteisiin?

Minulla on aina ollut vaikeuksia saada meikkivoide pysymään t-alueella ja usein se siitä päivän aikana mystisesti katoaakin. Vaikka teen pohjustukset ja laitan puuterit, niin ärsyttää huomata, että nenän alueella meikkivoidetta ei pahemmin ole enää työpäivän loppuessa.

Isadora on kehittänyt uuden Active All Day make-up 24 hours meikkivoiteen, jonka pitäisi kestää koko päivän. Kenellä nyt on tarvetta ihan 24 tunnin kestoon, niin niitä on varmasti harvemmassa, minulle riittäsi se 12 tunnin kestokin. 

Nykyisin ihmiset käyvät harrastamassa liikuntaa vaikka työpäivän välissä ja meikin poistamiseen ei silloin ole aikaa, joten tämän meikkivoiteen kanssa ei tarvitse pelätä, että se hikoillessa häipyy omille teilleen. Toisaalta meikin kanssa ei ole hyvä hikoilla, koska meikki imeytyy huokosiin ja se aiheuttaa myöhemmin iho-ongelmia. Mutta tämä meikkivoide siis mahdollistaa myös kauniina jumppailemisen ja muun aktiivisemman toiminnan.  

ÄRSYTTÄÄKÖ SINUA KUN MEIKKIVOIDE SOTKEE VAATTEET?

 

Tällä Active meikkivoiteella saa puolipeittävän, pehmeän ja joustavan meikkipohjan, joka ei sotke vaatteita. Aamen, tätä on odotettu. Valkoisten vaatteiden kanssa on noloa, kun meikkivoidetahroja tulee helposti paitojen pääntien aluelle ja varsinkin talvella toppatakkien kauluksiin. Nyt sitä ongelmaa ei ole, sillä testausta on tehty puuvilla ja akryylikankailla.

Active meikkivoiteessa on soft focus-vaikutus, joka häivyttää optisesti ihon pinnan virheellisyyksiä. Meikkivoide kosteuttaa ihoa ja on öljytön. Tähän väliin on pakko heittää, että tämä on silloin hyvä valinta, jos käytät Remescarin rypyille tarkoitettuja tuotteita. Remescarista kirjoittelinkin täällä.


Voiteessa on E-vitamiinia,glyseriinia sekä Actigym; merestä saatu plankton-uutetta, joka kiinteyttää ihoa ja kohottaa kasvonpiirteitä. Tämä hipoo täydellisyyttä ja ei muuten katoa iholta, kun vielä illalla meikit ovat paikallaan, kuten pitääkin.

 

Värisävyistä löytyy todella vaalea fair, light honey ja warm beige. Vaalein oli jopa minulle liian vaalea ja tuo warm beige taas liian tumma. Mutta light honey sopi loistavasti. Toki tuo tumman ja vaalean voi hyvin sekoittaa ja saada itselleen näin sopivimman sävyn. Aina näistä sävyistä ei välttämättä omaansa heti löydä, joskus voi löytyä se paras sävy itse kokeilemalla vaikka tuota kahden eri värin sekoittamista.

Kannattaa muistaa myös se, että liian tumma väri vanhentaa ja liian vaaleakaan ei näytä hyvältä. Väriä toki voi vähän olla, mutta sellaista ruskettunutta lookkia ei kannata meikkivoiteella yrittää tavoitella, jos alla ei ole lainkaan pohjaväriä. Lopputulos saattaa näyttää hyvinkin tunkkaiselta.

 
Light up Brightening Cushion Concealer antaa kasvojen iholle valoa ja samalla se peittää ihon virheitä, harmautta ja väsynyttä ihoa. Tuote sulautuu ihoon ja sitä voi käyttää myös silmänalusiholla. Mukana olevalla sienimäisellä kärkisiveltimellä peitevoidetta on helppoa levittää ja korjata meikkiä päivän mittaan. 
 
Tämäkin tuote on öljytön ja siinä on anti-aging ja lifting-vaikutus. Tässä on ihanasti mukana myös helmiäistä. Koostumukseltaan peitevoide on joustava, joten se ei keräännyt juonteisiin ja ryppyihin. Suosittelen taas tuota Remescaria alle. Värisävyjä on kolme: vaalein numero 01 Porcelain, 02 Nude ja 03 Beige.

Hinnat näille tuotteille on meikkivoide 21,90 e ja peitevoide 23,60 e

Tuotteet saatu blogitestiin

2 Comments

  • Tiia Koivusalo

    Nämä uutuudet onkin mennyt itseltäni ihan ohi eli kiva lukea niistä. 🙂 Käytän aina kahta meikkivoidetta, peittävää couperosaposkiin ja kevyempää muualle kasvoihin. Nämä voisivat kenties toimia sinne muualle.

    Ihanaa päivää M <3

  • Minna Mäkinen

    Näillä kyllä peittyy ihan kivasti nuo ihon virheet, mutta pitää kerrostaa vähän, joten suosittelen kokeilemaan:) Tuo peitevoide on kauniin helmiäinen ja toimi hyvin tummien silmien alla virkistäjänä ja tuo valoisuutta katseeseen:)
    Mukavaa iltaa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *