Muoti

Raju rock kohtaa romanttisen roosan

Yhteistyössä Cellbesin kanssa, 
   postaus sisältää mainoslinkkejä

Nyt on syksyssä alkanut se harmaa kausi ja viimeiset keltaiset lehdet vielä roikkuvat puissa, odottaen sitä tuulenpuuskaa, jotta voisi päästää irti. Kaikki väriloisto on poissa, joten yritä tässä sitten innostua ja jaksa jatkaa ikuisuudelta tuntuvassa pimeydessä. 

Naapurin kanssa eilen illalla pihalla törmätessä, taivasteltiin pimeyttä ja sitä, ettei ole edes heijastinta muistanut ottaa esille, kun on ollut niin lämmintä vielä ja ei lainkaan perussyksyä. Se heijastin muuten nyt kannattaakin ripustaa esille takkiin.

Tämä aika saattaa usein alkaa myös masentamaan ja silloin tulee tarve hiukan etsiä piristystä ja yleensä nappaan uuden projektin neuletyön parissa. Aina ei neulominen innosta ja silloin tulee vietettyä aikaa vaikkapa netissä muotia ja vaatteita selaillen. Muotia seuraan aina ja on kiva poimia itselleen sopivia ideoita  pukeutumiseen.

NAHKAJÄLJITELMÄ LEGGINGSIT


 Innostuin Cellbesiltä yhteistyössä saamistani vaatteista, sillä valitsin yhdistelmän rempseä, raju, musta rock kohtaa hempeän, pehmeän ja romanttisen roosan. Olin jo jonkin aikaa haaveillut uusista leggingseistä, jotka olisivat tiukat,  mustat ja kiiltävät nahkajäljitelmät, eli hiukan rock henkiset ja ilokseni sellaiset löysin. Näissä on mukava olla, koska vyötärö ei purista. Ohuet ne kyllä ovat, joten vilukissana minun täytyy pukea alle sukkahousut, mutta alle mahtuu, sillä ne venyvät sopivasti. Tykkään kovasti pitää näitä juuri tunikoiden kanssa ja näiden pariksi sopii vaikka rennommat mekot. Näyttävät muuten olevan nyt tarjouksessa Cellbesillä, joten tämmöiset voisin toisetkin tilata.

HEMPEÄ NEULETAKKI


Hempeä roosa neuletakki kuvaa siis tuota romanttista puolta ja suloisella rusetilla varustettuna tämä neuletakki on kyllä mielettömän kaunis ja lämminkin päällä.  Viehättävä valkoinen tapettimainen kuviointi lisää neuleen herkkyyttä ja juuri sitä romanttisuutta, mihin ihastuin.

Tämän voi  pukea monen eri alaosan kanssa, hameen tai farkkujen kaveriksi ja tässä minulla onkin vanhat nahkahousujäljitelmät jalassa, joten sopii myös rock-tyyliin. 

 Valitettavasti juuri tämä takki on ollut niin suosittu, että sitä en enää löytänyt Cellbesin sivuilta, mutta löysin melkein samanlaisen neuletakin, joka on yhtä ihana ja tätäkin harkitsin tilaavani jo aikaisemmin. Mutta parasta on se, että lokakuu on kohta taputeltu ja olemme kuitenkin saaneet nauttia loistosyksystä. Marraskuun kestää, kun sytyttelee kynttilöitä ja tunnelmoi joulun odotukseen hiljalleen siirtyen. Kynttiläpidike luo tunnelmaa tyttären omaan yksiöön ja sopii hyvin ruokapöytää koristamaan. Kyllä tässä pimeydessä on omat hyvät puolensa. Eikö vain?


*saatan saada näistä pientä komissiota

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *