Kosmetiikka

Juhlakauden meikissä on metallinhohdetta ja kimallusta

 

Juhla-aika on koittanut ja monilla on varmasti jo pikkujoulujuhlia ollutkin. Nyt on viimeistään se aika tarkistaa, mitä uutta ja ihanaa on juhlijoille tarjolla. 

Juhlameikkikokoelma Galactic IsaDoralta, on varmasti aika monen mieleen.  Ulkoavaruudesta, tähtisumusta ja futurisista tunnelmista ideansa saanut meikkikokoelma kurkottelee tähtiin, tuoden metallihohteen ja kimalteen silmiin, huulille sekä kynsille.

Aloitan ensin kynsistä, sillä kädet ja kynnet on syytä hoitaa kuntoon, ennen juhlia. Tee perusmanikyyri, eli hoida kädet vaikka kotikonstein, mikäli et ennätä kosmetologin luokse. Olenkin kirjoitellut käsien hoidosta, joten kannattaa katsoa vaikka täältä vinkit. 

Kaunis ruusukulta on minun suosikkini tällä hetkellä, näistä Isadoran lakoista. Uskon kuitenkin, että nuo kaikki kimalteiset sekä mustat, kyllä päätyvät kynsilleni, sillä aikaahan on, koska juhlakausi on vasta alkamassa.

Rohkeat huulipunat metallinhohtoisena, eivät jää kyllä huomaamatta. Onneksi on kolme sävyä, joista voi valita sen oman suosikkinsa; Moonwalker, Space Jewel ja Pink Planet. Huulikiillemäiset punat kestävät todella pitkään ja voit huoletta syödä ja juoda ja punat pysyvät paikallaan.

Silmissä kimaltelevat glitteri-rajaukset hopeana tai kultaisena. Tämä sopii itsekseen tai mikäli haluaa voimakkaamman lopputuloksen, kannattaa rajata eyelinerilla ensin silmät ja laittaa glitterirajaus sen päälle.

Hohde kuuluu olennaisena juhlameikkiin ja maltillisemman hohteen saa Isadoran Champagne Clow Highlighter Weel, kiekosta. Mikäli kuitenkin haluaa enemmän kimallusta, niin ihastuttava kasvoille ja vartalolle suunnatu tuote, Glow drops, antaa upean kimalteen. Sopii ihanasti tähän kimaltavaan juhlakauteen, mutta myös kesällä, hieman päivettyneellä iholla näyttää todella kauniilta.


Silmissä saa kimaltaa upeat, metallihohteiset sävyt valkoisena, hopeisena, ruusukultaisena aina todella intensiiviseen mustaan. 

Ennen juhlia kannattaa tehdä aina harjoitusmeikki, jotta tietää, kuinka tuotteet toimivat ja mitä kannattaa ottaa huomioon. Minä testasin hieman näitä saamiani tuotteita ja tein siitä videon. Tervetuloa katsomaan.

Tuotteet saatu

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *