Sisustaminen

Valoa marraskuun pimeyteen valokranssin muodossa

       
Yhteistyössä Cellbesin kanssa, 
postaus sisältää mainoslinkin


Varmasti jokainen tuskittelee tätä marraskuun pimeää aika. Autolla ajaminen on hankalaa, kun sataa vettä ja hämäryys on vallalla koko pitkän päivän, kunnes se muuttuu täysin pimeäksi. Valokuvia on haastellista tai suoraan sanoen välillä mahdotonta saada kuvatuksi ja puhumattakaan videoiden tekemisestä. 

 No, kyllä sen kestää, sillä tämähän on juuri se oikea aika viritellä ne jouluvalot, valokranssit ja nautiskella kynttilöiden tunnelmallisesta valosta. Minulla on tullut tavaksi, viimeistään näin isänpäivän tienoilla, eli nyt viikonloppuna, virittää jokunen joulu/kausivalo, joko pihalle tai oven eteen. Heti tulee tunnelmallinen olo ja tietoisuus siitä, että jouluun ei ole enää pitkä aika.


Ulko-oveen kiinnitetyt kranssit ovat kauniita ja kun meillä on tuo pyöreä ikkunakin, niin se aivan huutaa jotakin koristetta ympärilleen. Vuosi sitten minulla olikin siinä mustikanvarvuista tehty kranssi, jonka ostin työpaikalla käyneeltä harrastajalta. Nyt ei ole ollut siihen mahdollisuutta, mutta jotakin siihen halusin.


Kransseja on tullut tehtyä  joskus itsekin, mutta nyt ajattelin helpottaa asioita ja päädyin tilaamaan valmiin valoilla koristellun kranssin Cellbesin verkkokaupasta, yhteistyönä. Tämä tuntui nyt sopivalta vaihtoehdolta ja kranssissa on vielä valoratkaisu, jossa on ledvalolamput, jotka toimivat paristolla.  Havukranssia mukaileva valokranssi ei tietysti ole aito, mutta eipä ole vaaraa, että se varisee. Tämä menee nyt useamman vuoden koristaen meidän ulko-ovea, näin joulunaikaan. 


Oletko sinä jo laitellut jouluvaloja pihalle tai sisälle?


*saatan saada tästä pientä komissiota

6 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *