Kosmetiikka

Muumit ja Lumene

Lumenella on kivoja uutuuksia ja varmasti jo monia on ihastuttanut Muumien ja Lumenen yhteistyö. Haluan kuitenkin ensiksi suitsuttaa aivan loistavaa Lumenen Invisible Illumination Instant glow sävyttävää päivävoidetta.

IHONHOITOA LUMENEN TUOTTEILLA


 Minulla on kovat kriteerit ihonhoitotuotteille ja varsinkin meikkivoiteille. Kaikkia testaamiani tuotteita ei voi aina hehkuttaa, sillä ne eivät vain sovi minulle, mutta saattavat toki olla täydellisiä jollekin toiselle. Haastava iho ei aina ole se kivoin kaveri, kun haluaisi tykätä itse jostain tuotteesta, mutta iho tekeekin stopin. Nyt voin sanoa, että olemme sulassa sovussa tämän Lumene uutuuden kanssa ja noin viikon olen tätä sävyvoidetta käyttänyt.

Alle laitan aina kosteuttavamman tuotteen, normaalirituaalein, joten aluksi mietin, tuleeko tässä liikaa tätä kostetuttamista ja silloin sävy jää liian kevyeksi, eikä peitä lainkaan.  Täytyy kuitenkin muistaa olla rauhallinen ja antaa voiteen imeytyä ja tasoittua iholle jonkin aikaa. Vasta sitten voi tarkastella, miten se oikein toimii. 

Olin ihmeissäni jo siitä, että pienet punaisuudet häipyivät. Jouduin kuitenkin laittamaan nenään ja hiukan leukaankin kevyttä peitevoidetta, mutta muuten tämä tasoittaa ihoni kauniiksi ja hehkuu upeasti. Samaa sanoi tytär, joka mieltyi myös tähän tuotteeseen ja kehui sen ihanaa keveyttä ja sitä, kuinka voide ikäänkuin sulautuu ihoon ja heleyttää sitä, eikä tarvita edes puuteria. Sävyjä on kolme, Universal light, medium ja dark. Itselleni sopi tuo light ja tytärelle medium. Yhdestä asiasta voisin antaa miinusta ja se on tuo avoinainen purkki, joten spaatteli voisi tulla tässä mukana. Mutta muuten loistotuote. Hintaa sävyvoiteella on 34,90 e.


MUUMIEN ELÄMÄNASENNE INSPIRAATIONA

 
Kyllä tässä on tullut tyttöjen kanssa aikoinaan muutama Muumielokuva katsottua ja niitä laitettiin aina nauhalle, jotta ne jutut sieltä itsekin melkein osasi ulkoa, niin paljon niitä katsottiin. Muumit ovat viehättäneet jo omassa lapsuudessa ja näin niiden maailmaan oli kiva johdattaa myös omat lapset. 
 
Muumit ovat hienosti vieneet ulkomaille meidän kulttuuria, arvoja ja elämäntapaa, joten kun siihen vielä lisätään Lumene, niin mikäs sen parempaa. Tärkeintä tässä on luonnon kunnioittaminen ja sopusoinussa eläminen ja siitä myös Lumene on tunnettu. 
 
Pakkausten värien ulkoasu on tullut neljästä vuodenajastamme ja pakkausten suunnittelu on Tove Janssonin veljenpojan käsialaa.Tuoksuissa on  kukkaistuoksuja, jotka kuvastavat myös Muumimaailmaa. Mesiangervoa on käytetty ihonhoitotuotteissa, yhdessä pohjoisen, puhtaan lähdeveden kanssa. Myynnissä ovat ravitsevat ja pehmentävät huulivoiteet sekä ravitsevat tai heleyttävät käsivoiteet.

Ihania tuotteita, joita mielellään sujauttaa käsilaukkuun tai antaa lahjaksi. Joko nämä ovat tulleet sinulle tutuiksi?

pr-tuotteita

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *