Kosmetiikka

Miten saan hiusvärin kestämään pidempään

Hotelli St George on kyllä huikean kaunis, vaikka näinkin siitä vain Talvipuutarhan, eli pienen osan. Mutta kyllä oli viehättävä ja tyylikäs ja hassuinta oli, että Moroccanoil tapahtuman tuotepullot olivat kuin suunniteltu tähän tilaan, tai päinvastoin. Niin hienosti värimaailma sointui yhteen.

Olin muutama viikko sitten aamiaisella, Moroccanoilin uutuuksista kuuntelemassa ja nyt kaikki värihiuksista pitävät kuulolla. Ainahan sitä toivoisi, kun käy hiukset värjäyttämässä kampaajalla, että se hehkuva väri hiuksissa kestäisi todella kauan. Miten sitten saan hiusvärin kestämään pidempään? Punainen väri ainakin omissa hiuksissa, tahtoo nopeasti haalistua ja hiukset näyttävät haalistuneena helposti kuivilta ja huonokuntoisilta. Nyt Moroccanoil tuotesarja lupaa värin kestävyyttä uusilla Color Continue tuotteillaan. Hiukset hehkukoon loistavissa väreissä pitkään.


Kampaamohoito


Kampaamossa tehtävä Moroccanoil Color Complete hoito-ohjelma aloitetaan värin yhteydessä tehtävällä  käsittelyllä:

  1. CromaTech Prime, laitetaan ennen värjäystä, jolloin se  auttaa väriä tarttumaan paremmin ja se myös tasoittaa hiusten huokoisuuseroja, jotta värjäystuloksesta tulee mahdollisimman tasainen. Tuote on hyvin hellävarainen.
  2. ChromaTech Post, joka laitetaan värjäyksen jälkeen, sulkee värin sisään, korjaten hiuksia pitkäkestoisesti. Tuote sisältää uuden Colorlink tm teknologian, joka auttaa muodostamaan erityisiä ristikkäissidoksia hiuksen keratiinirakenteeseen. Se sulkee värin hiuksen sisään ja samalla muodostaa suojaavan kalvon ja estäen väriä haalistumasta.


Kotihoito


Moroccanoil  Color Complete shampoota ja hoitoainetta suositellaan käyttämään kotihoidossa, sillä tuotteet ylläpitävät ja suojaavat väriä ja kampaamokäyntien väliä voi pidentää. Nämä tuotteet sopivat kaikille värjätyille hiuksille, vaikka tuota kampaamossa tehtyä hoitoa ennen ja jälkeen värjäyksen ei olisikaan tehty. 

Myös shampoo ja hoitoaine sisältävät tuon Colorlink teknologian, joka suojaa ja jälleenrakentaa hiuksia värikäsittelyn jälkeen, parantaen niiden kuntoa ja mahdollistaa värin kestävyyden. Hinta 27.00 e

Värin haalistumista voi estää myös Protect & Prevent Spray:llä. Tuotetta voi suihkia päivittäin ja se suojaa hiuksia haitallisten auringonsäteiden ja saasteiden haittavaikutuksilta. Tässä on kyllä upea tuoksu ja se saa hiuksiin myös kiiltoa ja saa värin hehkumaan. Hinta 29,00 e.Kävin äskettäin kampaajalla ja Youtube kanavallani näet uudet hiukseni.pr tuotteet

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *