Muoti

Puuttuuko sinultakin talvitakki?

              Kaupallinen Yhteistyö: ShopAlikeOlen innokas seuraamaan muotia, ostamaan vaatteita tai välillä sisustusjuttuja kotiin. Joskus harmittaa, kun sitä tietynlaista vaatetta ei löydy ja kiva ostosreissu muuttuu puurtamiseksi  ja liikkeissä ravaamiseksi. Nytkin olen hakenut juuri tietynlaista talvitakkia ja mistään en ole sellaista löytänyt. Ensi viikosta lähtien on luvattu pakkasta, joten nyt on aika se takki löytää. 


 Nykyisin olen niin kiireinen tai väsynyt töiden jälkeen, että olen siirtynyt ostamaan tavaroita, vaatteita ja kenkiä netistä. Mutta on niissäkin oma selaamisensa, löytää se oikea verkkokauppa, joka myy juuri sitä sinun etsimääsi tuotetta. Löysin onneksi tähänkin ongelmaan ratkaisun, ShopAlike.fi jossa yhdellä sivustolla on satoja tuhansia, suosittujen verkkokauppojen tuotteita. Naisille, miehille ja lapsille löytyy vaatteista kodin sisustamiseen sekä urheiluvarusteita ja erätuotteita. Tarjolla on myös koruja ja kelloja, eikä lemmikkejäkään ole unohdettu. 

Tavallaan tämä ostossivusto on siis melkein kuin tavaratalo, jossa yhden katon alta löydät kaiken haluamasi, mutta verkossa. Mikäli haluaa pysyä ajan tasalla kaikista uutuuksista, voi ladata ShopAlike-sovelluksen älypuhelimeen.

Helpottaa kummasti, kun ei tarvitse ranne kipeänä klikkailla verkkosivustolta toiselle. Käyttämällä sivustolla hakusanoja, löydät nopeammin haluamasi. Kokeile vaikka hakua ”naisten nahkahousut ” ja hetkessä saat useamman vaihtoehdon housuista, joista voit valita sen mieluisimman.

Onko sinulla vielä talvitakki ostamatta?


Toppatakki on minulle se oikea talvitakki. Sellainen, minkä tarvitsee melkein jokainen täällä talven viimoissa. Vaihdoin nimittäin tyttäreni kanssa vanhan toppatakkini hänen kevyempään parkaansa ja nyt huomaan, että siinä on hassusti hihat ilman karvasisusta, jota muuten on takin vuorena. No, silloinhan se takki on kylmä ja pakko minun oli alkaa katsomaan uutta toppista itselleni.      

Vilukissana tarvitsen todella lämpimän toppatakin, joten täällähän niitä vaihtoehtoja on ollut ihan mukavasti. Kummasti aina haksahdan tuohon valkoiseen väriin ja Didriksons parka alkoi kovasti kiinnostamaan, mutta pakko on taas miettiä käytännöllisyyttä. Valkoinen toppatakki saattaa olla turhan arka.


Parajumpers naisten parka, vaikuttaa ylelliseltä, mutta vielä pitää miettiä tuota takin pituutta. Toisaalta pitkä untuvatakki on varmasti ihanan lämmin ja väri juuri minulle sopiva.


 Canada Goose parka mallinen takki, on ollut himoituksen kohde jo pitkään, sillä sitä on kehuttu niin lämpimäksi. Uskon, että jopa minä sitten tarkenisin tällä.

Nyt voi tehdä myös hyviä löytöjä superalepäivänä eli Black Friday kannattaa myös tarkastaa. Sieltä löytyy kyllä muutakin, kuin pelkästään toppatakkeja. Vaikkapa jouluksi jotakin kivaa lahjojen muodossa.


No Comments

  • Maarit / Sopusointuja

    En ole kuullutkaan tuosta sivustosta, pitää käydä katsomassa. Itselläni on ollut jo monta monta vuotta samat talvitakit ja nyt ajattelin hankkia ns. pitkän takin täältä reissusta, sillä täällä on kivoja keinoturkistakkeja vaikka missä väreissä. Ja meinaan olla niin räväkkä, että ostan jotain ihan muuta kuin mustaa tällä kertaa.
    Toivottavasti löydät itsellesi mieluisen! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *