Lifestyle

Joulukuu kassikalenterissa

Ihanaa joulukuuta kaikille! Nyt se on vihdoin saapunut, joulukuu kassikalenterissa ja kiire sen kun vain lisääntyy. Kolme viikkoa enää jouluaattoon, joten nyt on hyvä viimeistään alkaa touhuta joululahjojen parissa. 

Kiirettä on tosiaan ollut ja toki tuo pimeyskin vaivaa, joten ei saa kuvattua, silloin kuin haluaisi ja niin tämän kassikalenterin kuvaaminenkin jäi sitten joulukuun ensimmäiselle aamulle. Aamu on onneksi ollut kirkas ja sopiva kuvauksiin.

 Joulukuu kassikalenterissa innosti minua  askartelemaan pienet joulukuuset, jotka voi halutessaan siirtää vaikka oikeaan joulukuuseen, myöhemmin koristeeksi. Kuuset olen leikannut  puolentoista sentin nahakpaperin suikaleesta ja kiinnittänyt helmiä väliin. Nahkapaperin ylijääneet palaset, eli roskat siis tavallaan kierrätin tässä askartelussa ja helmet ovat vanhasta kaulanauhasta, joka on hajonnut. Tämä on helppo askartelu ja sama malli on varmasti tuttu jo monelle, mutta eri materiaalilla tästä saa omanlaisensa.

Tämä materiaali, josta kuuset olen tehnyt, on nahkapaperia, toiselta nimeltään vegaaninahka ja sepä onkin mielenkiintoinen materiaali. Tämä taipuu moneen ja sitä voi kastellakin, jotta sitä on hempompi käsitellä. Tosin, se kyllä sitten kuivaa taas kovahkoksi. 

 Olen ollut todella innostunut tästä nahkapaperista ja monia juttuja on tullut tehtyä. Tässä kannattaa säästää myös roskat, sillä niistä saa kivasti vielä tehtyä vaikka mitä. Olenkin tehnyt youtube-kanavalleni joulukalenterin, jossa olen tehnyt kaikenlaisia juttuja, myös muista materiaaleista, joten tervetuloa seuraamaan Kristallikimaran joulukalenteria.

 

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *