Matkustaminen

Silja Serenade uudistuneena

Yhteistyössä Silja Line Suomi  ja Press PR d`Oro
 


Viikko sítten seilasimme aalloilla ja Silja Serenade sai esitellä meille uudistunutta olemustaan. Edellisen vuorokauden olimme viettäneet Yasuragi kylpylässä, josta olen aikaisemmin jo kirjoittanutkin ja luontevasti siirryimme siitä edelleen kylpyläfiiliksillä, laivalle, kohti kotimatkaa.

Mikäli kokee laivalla matkustamisen uuvuttavana,  niin kannattaa kokeilla tasokkaampaa hyttiä. Kun yöpyy tyylikäässä Commodore hytissä, kuten me,  Minäkö keski-ikäisen Tiian kanssa matkasimme, kokee matkan aivan eri tavalla. Viihtyisät tilavat huoneet ja meillä oli jopa parveke, sekä hintaan kuuluva tasokas Bon Vivant-ravintolan aamiainen, saa kyllä nirsoimmankin matkaajan suun messingille. Vilauksen näittekin tuosta hytistä videossani ja uudistuksia sinne oli tehty kylpyhuoneiden osalta. Kylpyammeet saivat väistyä, kun suihkutilat saivat seesteisen sävymaailman tyylikkäillä laatoilla.

GIORGIO ARMANI MYYNNISSÄ SILJALLA


Pääsimme myös juhlistamaan Giorgio Armanin tuoksujen ja kosmetiikan ihanuuksia, sillä ainoana maailman merillä, Silja Linen Serenadella ja Symphonylla, on myynnissä  heidän tuotteitaan. Me saimme hiukan tutustua uutuuksiin ja pääsin myös silmämeikkiin, kun  Giorgio Armani tuotteilla meikattiin luomilleni uutta ilmettä. Pakkohan se luomiväri oli tietysti hankkia ja tuli siinä ohessa muitakin juttuja ostettua.

KYLPYLÄSSÄ MERELLÄ


Rakastan saunomista ja olemme perheen kanssa joskus Siljan laivoilla saunoneetkin ja polskutellet myös altailla. Muistan tyttöjen  aikoinaan laskeneen minimäkeä altaaseen, mutta nyt minimäki ja tekokalliot ovat muuttuneet tyylikkääksi poreallasalueeksi. Saunoja löytyy muutama ja höyrysaunakin tuli testattua. 

Meille oli varattu oma tilaussauna ja ennen saunomista herkuttelimme hiukan sormisyötävillä ja saunan jälkeen testasimme kangasnaamioiden tehoa. Kyllä se kaiken kylpemisen jälkeen tekikin hyvää kasvojen iholle.

Emmi Liia Sjöholm nappasi kuvan meidän huippujengistä.

UUDISTUKSIA RAVINTOLOISSA

Bon Vivant ja Starlight yökerho on saanut mittavat uudistukset ja yökerhosta löytyy myös viihtyisä keulabaari, Sea View Lounge.  Laivan toisessa päässä sijaitseva pub meni myös kokonaan uusiksi  ja se on nykyään nimeltään Sea Pub.

El Capitain, meidän perheen suosikki, on vaihtanut nimensä Grill House-nimiseksi. Tätä en ole vielä päässyt kokeilemaan, mutta toivon, että pihvit ovat yhtä hyviä kuin aiemminkin.

Bon Vivant kokosi meidän porukan loppuillasta nauttimaan  Menu Nordicin herkkuja, kera viinien. Omat annokseni poikkesivat hieman toisista, allergioiden vuoksi.

Aamiainen kuuluu siis Commodore hintaan ja täällä kyllä kelpaa sitten herkutella, ennen satamaan saapumista. Me otimme Tiian kanssa munakkaat ja amerikkalaiset pannarit ja kyllä maistui hyvälle. 

Uudistusta oli tapahtunut vähän kaikkialla laivalla, kuten uudet matot on vaihdettu hissiauloihin sekä käytäville. Hyteissä on uudet tekstiilit ja seinäpintoja, kalusteita ja valaisimia on uudistettu.


Kyllä Silja laivoilla aina kelpaa reissata ja nytkin on jo uusi reissu varattu.

6 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *