Arvonta

Ideoita joululahjaksi ja arvonta

Tuotteet saatu pr -näytteinä


Joulu lähestyy vinhaa vauhtia ja jos kaikki lahjat eivät ole vielä ostettu, niin tässä on muutama idea pukinkonttiin. Kicks ilahduttaa tänä jouluna täydellisillä lahjakokonaisuuksilla, josta nirsompikaan lahjansaaja ei voi olla ilahtumatta. 

Kasvojen muotoilemiseen


Kaunis meikki ei synny itsestään ja siihen tarvitaan kunnon välineitä. Silloin on syytä katsastaaa tämä täydellinen Oval Brush Kit, josta löytyy kahdeksan upeaa ovaalinmuotoista sivellintä kasvoille ja silmille. Harjat ovat valmistettu synteettisestä karvasta ja ne takaavat tasaisen ja tarkan tuloksen.

Nämä ovat niin kauniita ja värisävyltään niin suloisia, etteihän näitä edes raskisi käyttää. Mutta kun saat nuo superpehmoiset harjat käteesi, et enää muuta kaipaa. Tästä kokoelmasta tulen varmasti myöhemmin kertomaan youtubessa lisää.
Hinta on nyt 34,95 e ja normaalisti 69,90 e.

Meikkaaminen saattaa olla myös pelottavaa, kun ei tiedä miten mitäkin harjaa tai sivellintä käytetään. Tämä Kicksin Makeup Brush kit perussetti, voi olla helpompi ottaa silloin käyttöön. Se sisältää kulmille siveltimen, suuremman luomivärisiveltimen, korostussiveltimen kasvoille, kuten poskipäät, nenä, amorinkaari tai rintojenväli ja vielä löytyy silmille pehmeä, pyöreä luomivärisivellin. Hinta 26,90 e

Naamiot


Detox


Mustapäiden ja ihon epäpuhtauksiin löytyy Kicksiltä täsmätuote, eli musta naamio, Peel off Mask with Black Charcoal Power. Pakkauksen mukana tulevalla ammattilaisella siveltimellä levitetään naamio ongelma-alueille ja naamion kuivuttua, se repäistään pois leuasta ylöspäin. Kannattaa varoa silmänympärysihoa. Tytär jo testasi tätä ja oli tästä innoissaan. Naamio sopii kaikille ihontyypeille. Hinta 16,90 e.

Kangasnaamiot


 Kicksin toinen naamiopakkaus sisältää neljä erilaista kangasnaamiota. Serum Infused Bio-Cellulose Sheet Mask:

  • anti stress, helpottaa ja rauhoittaa stressaantunutta ihoa
  • vitamin c, hellävaraisesti kuoriva, saa ihon hehkumaan
  • age defence, kiinteyttää ja vahvistaa ihoa, saa ihon näyttämään sileämmältä ja nuorekkaalta
  • moisture, kosteuttaa välittömästi
Hinta 16,90 e.

Loppuun vielä paras juttu, eli sain arvottavaksi tuon kangasnaamiosetin Serum Infused Bio-cellulose sheet mask ja Makeup brush kitin. Onko sinulla joku, jolle haluaisit nämä lahjoittaa? Laita kommenttikenttään kenelle ne antaisit ja myös nimimerkki ja s-postiosoite. Arvonta alkaa nyt ja loppuu huomenna sunnuntaina 9.12. klo 23.00
Onnea kaikille arvontaan!

Vilkaisehan vielä, mitä tänään tehdään joulukalenterissani youtube kanavalla.


No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *