Kosmetiikka

TIMANTTINEN VOIDE AIKUISEN IHON KAUNISTAJANA

Tuotteet saatu blogin kautta

 
Millaisia ihonhoitotuotteita on tällä hetkellä tarjolla, jotka kaunistaisivat aikuisen naisen ihoa? Testasin yhtä timanttivoidetta, joka on aikuisen ihon kaunistaja ja voin sitä lämpimästi suositella.
 
Blogin kautta saan ihania ihonhoitotuotteita testattavaksi ja vaikka niistä kuinka pitäisin, niin ihan kaikki eivät päädy tänne esille. Sellaisia ihonhoitotuotteita, jotka sopivat herkistyneelle iholleni, pystyn siis hyvillä mielin suosittelemaan muillekin.

 IHON KUNTO SAIRAUDEN JÄLKEEN

Olen syksyn aikana syönyt kortisonia yhdeksän viikkoa ja se yllätti, että ihoni voi todella hyvin tuon kuurin aikana. Toki tunsin kuivuutta, mutta muuten tuntui, että couperosa katosi ja meikkiä ei edes tarvinnut pahemmin laitella.
 
No kuinkas ollakaan, kuurin loppumisen jälkeen pari päivää iho oli aivan järkyttävän punainen. Sitä kihelmöi ja kuumotti ja ilman paksua meikkiä en kehdannut missään kulkea.
Onneksi se siitä kuitenkin rauhoittui ja nyt ollaan taas tutuissa kuvioissa, eli punoittaa, mutta kohtuudella. Ulkoilun jälkeen kihelmöi ja kuumottaa. Eli kortisoni sai ihoni rauhoittumaan ja sen loppuminen järkytti sitä. Hiukan kyllä pelotti, että mitä uskallan iholleni laittaa, alkaako tästä kunnon ihosairaus, joten olin helpottunut, kun aloitin testaamaan uutta ihonhoitotuotetta ja ihoni kesti sen hyvin.


Crème Eternelle Jeunesse

 
Olen nyt testannut muutamia viikkoja ylellistä Crème Eternelle Jeunesse timanttivoidetta.  Alkuperäinen voide kehiteltiin ihoa kaunistamaan jo 1929 ja sen resepti oli aikoinaan suuri salaisuus. Nyt siitä on tehty päivitetty versio ja yhteistyössä Swarovskin kanssa, se on saanut ulkoasuunsa hieman säihkettä. Swarovskin kristallit esittäytyvät purkin kannessa, tuoden tuotteeseen lisää glamouria ja ylellisyyttä.
Timanttivoide vastustaa näkyviä ikääntymisen merkkejä ja palauttaa iholle hehkua ja kirkkautta. Voiteen tuoksussa on mandariinin, iiriksen, mimosan, vaniljan ja santelipuun aromeja ja tämä tuoksu on juuri sellainen tuoksu, joka tekee voiteesta luksusta. Voin hyvin kuvitella filmitähtien aikoinaan 30- 40-luvulla tätä voidetta taputelleen iholleen, silkkisissä aamutakeissaan.
 
 Itse nautin tämÄn voiteen tuoksusta ja koostumuksesta ja siitä, että vaikka se on hiukan paksuhkoa, niin se silti imeytyy hyvin ja toimii myös meikin alla. Nämä nuoruusvoiteet eivät tietenkään nuoreksi ihoa saa, mutta minä olin tyytyväinen siihen, että iho rauhoittui ja kiristävä ja kutiava tunne häipyi.
 
 Uskon myös siihen, että voidetta tulisi käyttää useamman kuukauden, jotta napakoitumisen huomaisi. Olin niin innoissani tästä voiteesta kuitenkin, joten halusin kiirehtiä tästä teille kertomaan. Nyt joulunaikaan tämä voide on kyllä aika ylellinen lahjaksi ja nuo kannen Swarovski-kristallit saa varmasti hymyn lahjansaajan huulille.
 
Hinta on 137, 65 e /50 ml ja lisätietoa saa Rohdos-ala verkkokaupasta

Tässä vielä esitteestä poimitut tiedot:

Aktiiviainepitoisuudet:

-timanttipeptidit stimuloivat nuorekkuutta
-timanttipuuteri tuo iholle hehkua, häivyttää ryppyjä,   pigmenttiläiskiä ja ihon epätasaisuuksia hajottamalla valon kaikkia aallonpituuksia
-Biomimeettiset tetra- ja tripeptidit auttavat aktivoimaan kollageenin, fibronektiinin ja   hyaluronihapon muodostumista. Ne silottavat ryppyjä ja lisäävät ihon napakkuutta ja kiinteyttä
-mattapuuteri tekee ihosta kiillottoman
E-vitamiini tukee solujen suojautumista vastustaen vapaiden radikaalien haittavaikutuksia ja ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä antioksidanttisten ominaisuuksien ansiosta
-macademiaöljy vahvistaa ihoa ja estää sitä kuivumasta

 VINKKI TUOTTEESTA EPÄPUHTAUKSIEN HOITOON

Tässä muuten vielä vinkki nuoren epäpuhtaalle iholle ja miksei myös aikuisen iholle, kun se ajoittain temppuilee ja tulee näppyjä. Acadèmiè Creme Normalisante on voide, joka vähentää ihon rasvaisuutta, hillitsee kiiltoa ja siloittaa ihon pintaa, kirkastaen sen väriä. 
 
Kun ihossa on epäpuhtauksia, jotka tukkeutuivat, kuten tyttärellä yhtäkkiä ilmeni, niin tämä voide täsmätuotteena auttoi ihoa puhdistumaan. Tosin tyttäreni iho on kuiva, joten tämän kanssa piti olla tarkkana ja käyttää vain niihin kohtiin, jossa tukkeumia oli. Käyttö iltaisin ja tarpeen mukaan myös päivisin.
 

Creme Normalisante :

-hypoallergeeninen aktiiviaine, joka vahvistaa ihoa ja suojaa sitä ulkoisilta rasitteilta
-salisyylihappo, siloittaa ihon pintaa ja ehkäisee ihon sarveistumista
-mattajauhe, imee itseensä talia ja tekee ihosta matan
-aminohappoyhdiste tukee ihon pinnan uusiutumista
-riisiuute suojaa vapaiden radikaalien haittavaikutuksilta
Hinta 47,62 e/ 50 ml

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *