Kosmetiikka

MON-SUN IHONHOITOTUOTTEISTA VINKIT JA ARVONTA

Tuotteet saatu pr-näytteinä

Hieman taas ihonhoitoon liittyviä lahjaideoita. Muista hoitaa vartalon ihoasi  ja helliä sitä. Mikäs sen parempi lahjaidea, kuin ihanalle tuoksuva laatikko, täynnä upeita tuotteita. Mon-Sun tarjoaa jokaiselle viikonpäivälle jotakin, joten voit pistää kotonasi pystyyn kunnon spa-meiningin ja hoitaa vartalon ihoasi rentoutuen ja nauttien.

Mon-Sun eli jokaiselle viikonpäivälle jotakin ja kun hellit vartalon ihoasi, se kiittää.
 Daily Detox, Charcoal soap; kuoriva päivittäiseen käyttöön tarkoitettu suihkusaippua, joka pehmentää vartalon ihoasi ja kerran viikossa käytettävä kuoriva pyyhe; Weekly Scrupdown. Time Out Scrub, Body Exfoliator; kermainen kuorintavoide, jossa vitamiineja ja pehmentäviä öljyjä, jotka tekevät ihon silkkiseksi. Body Lotion 24/7 Silky Smooth; höyhenenkevyt voide, joka imeytyy hetkessä ja kosteuttaa tehokkaasti. Bedtime Therapy, overnight foot mask; pehmentävä jaloille tarkoitettu naamio, joka jätetään yön yli vaikuttamaan. Velvety weekdays, hand balm, ravitseva käsivoide. Sunday ease, Scented candle; aromaattinen, rauhoittavia öljyjä sisältävä tuoksukynttilä.


Mon-Sun tuoksukynttilät Relaxing Moments, Trio Mini  Scented Candles löytyvät myös kolmen setissä, jossa hauskasti on viikon eri ajankohdat, kuten vaikkapa viikonloppu huomioitu omalla kynttilällä. Tämän tuoksukynttiläpaketin laitan arvottavaksi ja voit voittaa sen kommentoimalla kommenttiosioon oman rentoutumisvinkkisi. Arvonta alkaa nyt ja päättyy lauantaina 15.12. klo 23.00. Onnea arvontaan.

No Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *