Muoti

PEHMOINEN NEULE JA FARKUT KAUPUNKIASUNA

Yhteistyössä Cellbesin kanssa
postaus sisältää mainoslinkkejä

  

Nyt alkaa jo olla hiukan kiire noiden joululahjojen kanssa, sillä minulla ei ole ensimmäistäkään lahjaa vielä ostettuna. Minähän kyllä miellelläni neuloisin pehmeitä neuleita ja muita, mutta nyt en ennätä, ainakaan mitään isompaa saada valmiiksi, joten pakko oli tänään rientää kaupungille miehen kanssa ja yrittää löytää sitä joulumieltä sekä niitä puuttuvia lahjoja. Ei meillä kyllä isompia juttuja ostella, mutta sitä, mitä kukakin tarvitsee.

Kyllä sitä pakostakin käy miettimään, että onko tässä järkeä, että niitä lahjoja annetaan ilman mitään tolkkua ristiin rastiin, vaikkapa suvun kesken. Meillä kyllä päätettiin jo vuosia sitten lopettaa turha ostaminen ja lahjojen vaihtaminen sukulaisten kesken, jotta niitä lahjoja ei ole ihan tolkuttomasti ja se mitä saadaan, niin sille ostataan antaa arvoa.

 Kaupunkiasuksi tänään valikoitu ihanan pehmeä Cellbesin kanssa yhteistyössä saatu neule. Olinkin tämmöistä kirjavaa ja himpun verran kimaltavaa etsinyt perusneuleeksi, jota voisi vaikka töissä tai näin kaupunkiasuna käyttää. Pehmoisuuden lisäksi, neule oli tosi lämmin. Vaikka otimme miehen kanssa nämä kuvat siinä aamun viiden asteen pakkasessa, niin ainoastaan sormia alkoi paleltamaan.

Pikainen pyrähdys joulutorilla ja saimme ripauksen joulumieltä mukaamme. Ihana tuo taustalla oleva karuselli ja varmasti lapsukaiset viihtyivät, kunhan ei tullut liian kylmä pyöriessä.

Ilma oli kirpeä, mutta minä tykkään mieluimmin pakkasesta kuin sateesta. Lumisadetta hiukan jo kaipailen, jotta saataisiin valkoinen joulu ja niin varmasti moni muukin.

Farkut löysin myös Cellbesiltä. Mustat farkut ovat aina tarpeen ja toimivat kaikkien neuleiden tai tunikoiden kanssa parina. Jopa mekkoa voisin pitää näiden tiukkojen farkkujen kanssa, sillä niitä voisi luulla leggareiksi. 

Tiukkoja farkkuja olen ostanut ennen aina sovittamalla, joten hiukan olin odottavalla kannalla, että kuinka käy, sillä pelkäsin, että ne voivat olla liian pienet. Mutta koko, vaikka oli se 34, sopi kuin valettu. Vetoketjua vetäessä mietin, että nyt taisin kuvitella itseni pienemmäksi kuin olenkaan, mutta kiinni meni ja hetken olin kahden vailla, että onko siltikään oikea koko. Nopeasti housut muotoutuvat vartalon mukaan ja en hetken päästä muistanut housuja lainkaan. Eli napakat kannattaa ottaa, koska ne käytettäessä antavat joustoa ja venyvät hieman. 


Kaupungilla oli tungosta, mutta onneksi sain ne muutamat ostokset tehtyä suhteellisen helpolla ja ei tarvinnut velloa massan mukana. Meno varmasti kiihtyy vielä, joten tämä lauantai oli kai vielä rauhallinen päivä shoppailla. Onneksi mukana oli kirittäjä, vaikkei hän sanonut mitään, niin aistin kuitenkin, että hän toivoi minun olevan riittävän päättäväinen ostoksissani.  

Nettishoppailu kyllä on hiukan helpompaa, joten tässä muutama vinkki pehmoisiin paketteihin. Ei tule hiki eikä tungos ahdista, kun seikkailee nettikaupoissa ja varmasti minäkin vielä muutaman ostoksen näin tulen tekemään. 

Onko tiellä joululahjat jo hankittuna?

6 Comments

 • Maarit / Sopusointuja

  Kiva kuosi neuleessa, kun on elävä pinta mutta silti tavallaan yksivärinen. Mustat kapeat farkkuleggingsit ovat itsellänikin yksi käytetyimpiä alaosia, ja ostan aina uudet kun entiset alkavat olemaan harmahtavat. Ne käyvät oikeastaan tilanteessa kuin tilanteessa.
  Meillä ei juuri osteta lahjoja, vain jotain pientä ihan lähipiirille. Lastenlapsille en ole koskaan ostanut leluja koska he saavat ja ovat aina saaneet muilta ihan riittämiin, itse olen hankkinut vain reissusta vähän vaatteita. Eli tavallaan on hommat jo ihan hanskassa, ainoastaan miehelle pitäisi keksi jokin teatteri tai muu huvitus…
  Leppoisaa lauantai-iltaa sinulle!

 • Mysterious M

  Neuleesta tykkäsin juuri sen takia, että sen pinta on elävä ja mustat tiukat farkut on must.
  Kuulostaa hyvälle tuo sinun tapa lahjojen suhteen. Tuntuu hassulta, että kaikki aina vähän höpsähtää tähän jouluun. Itse myös, mutta on tämä paremmin hallussa kuin silloin, kun tytöt oli pieniä.
  Ihanan rentouttavaa iltaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *