Muoti

VALKOISIA NEULEITA JA KUKKAPRINTIT TEEKUPEISSA

Yhteistyössä Cellbesin kanssa
postaus sisältää mainoslinkkejä
 

Aamulla oli ihana ohut lumikerros peittämässä pihaa, kun viimein jaksoin herätä. Kyllä tämä kaamosaika pistää nukuttamaan. Olipa kiva, että sitä kovasti toivomaani lunta oli hiukan sadellut, se oikeasti piristää, mutta aika vähän sitä kyllä oli, joten lisääkin saisi tulla. Tähän teemaan sopiikin hyvin valkoisen lettineuleen esittely.

Tyttärelle tilasin Cellbesin yhteistyössä valkoisen lettineuleen , jota voi käyttää farkkujen kanssa tai vaikka verkkareiden. Neule on perusneule, jossa on reiluhkot hihat ja kauniin valkoisena tämä toimii monien alaosien kanssa. Pukisin tämän valkoisen lettineuleen kanssa vaikka tekonahkahousut tai mustat farkut, kun saan tätä joskus lainata.

Tyttären kanssa olemme sopineet, että alamme kerätä hänellekin omaa astiastoa tulevaisuutta ajatellen, jotta kotoa muuttaessa on sitten jotakin jo hankittuna. Lahjaideoina nämä tämmöiset jutut ovat loistavia. 

Cellbesiltä hän löysikin jo teekuppeja, joissa on kauniin herkät kuviot ja pakkauksen kupit ovat kaikki erilaisia kukkakuvioiltaan. Näistä onkin hyvä lähteä liikkeelle astiaston keräämisessä. Onneksi nykyisin voi kerätä useammastakin eri sarjasta oman persoonallisen astiastonsa, joten kaiken ei tarvitse sopia liian tiukasti yhteen, vaan astioillakin voi kattaa leikitellen.

Peruspoolo kuuluu varmasti jokaisen vaatevarastoon, sillä sitä voi käyttää yksikseen tai sujauttaa neuleen alle. Valkoisen ribbineulospoolon hankinnassa ei voi mennä vikaan, sillä tämä on  kyllä oikea hyötylahja, joka kestää aikaa, kunhan muistaa pestä vain valkoisten kanssa. Tytär tilasi Cellbesiltä tämän poolon ja huomasimme, että tämä poolo kannattaa tilata normaalia pienemmässä koossa, jos haluaa poolosta hiukan tiukemman. Tämä poolo on hiukan löysempi, vaikka se onkin hiukan muotoonommeltu.

Nyt onkin aika palata videoiden tekemisen pariin ja toivotan teidät kaikki lämpimästi tervetulleiksi seuraamaan joulukalenteriani youtubessa. Sinne pääsee klikkaamalla tuota kristallilaatikkoa tuossa vieressä ja muista tilata kanava, sillä joka päivä siellä on näin joulun alla jokin idea jouluksi. 

Arvonta on suoritettu ja sen voitti tällä kertaa marie1. Paljon onnea ja Marie, otahan pikaisesti yhteyttä, että paketti ennättää jouluksi perille.

8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *