Käsityöt

ASKARTELE, OMPELE TAI VIRKKAA NOPEAT JOULULAHJAT

Jouluna on kiva tehdä omin pikku kätösin lahjoja ja sellaisia on myös kiva antaa. Joulukalenterissani tein monia erilaisia juttuja  nahkapaperista, joten vilkaise myös nuo videot youtuben puolella, jotta saat myös ohjeet näiden töiden tekemiseen. Videoiden linkit löytyy tästä tekstin lomasta.

Askartele ja ompele nahkapaperista

 

Joulukalenterissani tein monia erilaisia juttuja nahkapaperista. Vitsit miten hauska materiaali tuo nahkapaperi on ja kiva siitä, että se toimii niin moneen juttuun. Siitä voi ommella korttikoteloita, laukkuja, pusseja ja kuten eilen esittelin kalenterissa, niin ompelin pussin myös läppärille, johon yhdistin toista materiaalia mukaan. Siitä voi askarrella koruja ja tehdä joulukoristeita ja hei, mielikuvitus on vain rajana. Suosittelen tutustumaan ja askartelukaupasta sitä löytyy ja on useita eri värejäkin tarjolla. 

 

Virkkaa jämälangoista

 

Pienen pussukan virkkaamiseen ei mene kovin paljon aikaa ja saa samalla myös lankoja kierrätettyä, jos niitä pieniä keriä siellä turha panttina pyörii. Vetoketjulla saa hyvin pussit suljettua, mutta toimii myös tarranauhoilla.

 

 

Askartele kierrättäen

 

Askartelua voi harrastaa myös kierrättäen ja niihin käy hyvin lahjapakkausten mukana tulleet pahvit ja minä vain leikkasin nämä kortit kosmetiikkapaketin mukana tulleesta pahvista ja sain kivoja nimikortteja lahjoihin. 

Tässä siis muutamia ideoita ja toivon, että niistä on ollut iloa ja ideoista hyötyä.
Minulla alkoi nyt loma ja kaksi viikkoa aikaa tehdä mitä huvittaa, jee! No, pitänee aluksi siivota ja tehdä ne perinteiset joulujutut ja kääks, ei olla vielä edes kuusta ostettu! Joten ei ihan vielä jouda lepäämään. 
Alkoiko sinulla jo joululoma?

6 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *