Muoti

TALVIPÄIVÄN ASU

Yhteistyössä Cellbesin kanssa

sisältää mainoslinkkejä

Talvipäivän asu oli mukava kuvata sunnuntaina pirteässä pakkassäässä ja sopivan talvisessa ympäristössä. Useammat kuvat tulee liiankin usein kuvattua kotinurkilta, joten olen yrittänyt löytää uusia paikkoja, missä kuvata.

Löysimme kävelyretkeltä kuvauspaikaksi Oulunkylän vanhan aseman, joka on rakennettu vuonna 1922. Yllättävää, että se on saanut seistä vielä paikoillaan, eikä sitä ole myyty asunnoksi tai siirretty minnekkään. Tässä rakennuksessa ei ole enää aikoihin ollut lipunmyyntiä, vaan sitä on vuokrattu muihin tarkoituksiin. Talvipäivän asu sai siis taustalle tällä kertaa asemavanhuksen.

MUSTAT FARKUT

Asu talvipäivälle on koottu farkuista ja kengistä, jotka tilasin yhteistyössä Cellbesiltä. Mustat farkut ovat itseasiassa tyttärelle tilattu. Hän ihastui viime kerralla Cellbesiltä tilattuihin farkkuihini, mutta ei halunnut ihan leggings-mallisia housuja. Onneksi löysimme Cellbesiltä hiukan löysemmät farkut, joten tilasin ne hänelle. Musta toimii värinä hyvin opiskelijalle niin päiväkäyttöön kuin iltamenoihinkin. Kunhan vain muistaa, ettei istahda valkoiselle sohvalle uusine farkkuineen, sillä ne päästävät aluksi väriä. Näissä on kätevästi mahdollisuus tilata lahket eri pituuksilla, eli tässä koossa nämä farkut ovat hiukan liian pitkät minulle, mutta tyttärelle sopivammat. Toki farkkujen lyhentäminen ei ole mitenkään vaikeaa, jos omaa pituutta ei sattuisi löytymäänkään.

TALVIKENGÄT

Tamaris talvikenkiä olen odottanut innoissani, heti kun tilauksen tein Cellbesille. Minun vanhat goretex kenkäni vuotavat ja aina tuntuu, että sukat ovat kosteat ja jalat jäässä, joten liekö joku liimaus pettänyt. Nyt ei tarvitse enää palella ja toivon, ettei kosteuskaan mene heti läpi näissä uusissa kengissä.

Kengät ovat nahkaa ja ne ovat säänkestävät. Duotex-kalvo tekee kengät hengittäviksi ja kosteutta hylkiviksi. Kenkien pohjissa on myös uritus, joten pito on hyvä. Tämä on minulle tärkeä juttu, sillä kuljen töihin kävellen ja välillä tulee tehtyä tahtomattaan aikamoisia temppuja, jotta pysyy pystyssä liukkailla keleillä. Uusien kenkien pito on aina paras, mutta nuo minun edelliset kengät ovatkin jo muutaman vuoden vanhat, joten siksi ne eivät enää toimi, niin kuin pitäisi.

Lämmin villavuori kengän sisällä pitää varpaat varmasti lämpiminä ja tuon pohjan saa irti, mikäli haluaa laittaa sinne vaikka oman pohjallisen, kuten minun täytyy tehdä.

Oletko sinä käynyt alennusmyynneissä? Itse olen tietoiseti niitä vältellyt, mutta istunutkin sitten tilailemassa tuotteita netin kautta.

4 Comments

  • Minna

   Kiitos 🙂 Kyllä nuo kengät tuntui tänään hyviltä, kun niitä eka kertaa kunnolla käytin. Harmi, kun omissa tukipohjallisissa ei ole tuota lämpöistä villaa! Mutta tykkään kovasti kengistä:)

 • Outi

  Minä olen löytänyt vaikka mitä alesta, takkikin tuli hankittua. Tätä postausta lukiessa tajusin, että minulla ei ole ollut vuosiin mustia farkkuja!
  Näytät hyvältä <3

  • Minna

   Voi kuinka kiva kuulla, että olet tehnyt hyviä löytöjä! Ainoa, mikä itseä harmittaa, että jokunen tuote, joka ostettiin joululahjaksi, on nyt puoleen hintaan!!! Olisi pitänyt malttaa odottaa:)
   Hei, mustia farkkuja tarvitsee aina:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *