Lifestyle

AUTOILUA DS-TYYLIIN

Olen aina ollut kiinnostunut autoista ja ajamisesta, joten olinkin hiukan odotellut autoiluun ja autoihin liittyvää kutsua. Sellainen sattuikin sopivasti viime viikolle ja olen todella mielissäni, että lähdin mukaan. Tulipa tutummaksi minullekin nämä DS Crossback autot.

Söpö James Bond-tyylinen kaunotar DS19 oli meitä vastaanottamassa autoliikkeessä. Confort Administration Export 1965 on ensimmäinen Citroën DS-malli. Kyllä siinä tätä autovanhusta kovasti kuvattiin. Tämä oli jo sellainen vetonaula, että kuinkas kävisikään sille uutuudelle, joka luvattiin illan aikana paljastaa.

Tämä tilaisuus järjestettiin Vantaan Petikossa, jonne avattiin tyylikäs, pariisilaisuutta huokuva autoliike. No, en ole Pariisissa koskaan käynyt, mutta kyllä tämä liike vaikutti minuun positiivisesti.

Tummanpuhuvat seinät, rauhallinen musiikki taustalla ja oma DS- tuoksu leijaili hennosti ympärillä sekä kauniisti esille asetellut kallat, saivat ihmettelemään. Tämä liike olisi hyvinkin voinut esitellä vaikka parfyymiä, joten naisena olin otettu ja en usko, että miehetkään tätä pahakseen panivat.

DS Crossback autot sopivat tähän ympäristöön täydellisesti. Ei ole ihme, että tämä liike on Suomessa (ainoa liike tällä hetkellä) ja Euroopassa yksi upeimmista ja suurista DS Store-automyymälöistä. Palvelusta halutaan tehdä loistavaa, luksusluokan tyyliin, joten työntekijät ovat olleet DS-akatemian koulutuksessa Pariisissa viikon. Palvelun asiakasta kohtaaan luvataan olevan kaikkialla maailmassa yhtä huomioivaa ja henkilökohtaista.

Tämä DS3 Crosspack oli ollut vain päiviä aikaisemmin Pariisin autonäyttelyssä ja nyt se esiteltiin heti sen jälkeen suomessa. Näitä autoja on tällä hetkellä vain neljä maailmassa. Mielenkiintoa se herätti ja kyllä kuhinaa riitti senkin ympärillä, joten autovanhus sai jäädä.

DS 3 Crossbackin viimeisen päälle suunniteltu kojelauta on digitaalinen ja siinä on kosketusnäyttö. Tyylikäs auto ja tämä pitäisi kyllä päästä ensin kokeilemaan ajossa, jotta sitten tietäisi ja ymmärtäisi kaikki sen hienoudet.

Meille kyllä maistui silmiä hivelevän kauniit ja herkulliset suolapalat sekä sopivasti pariisilaisten tyyliin macarons-leivokset, shamppanjan kera. Autoihin en ole ennen näin tyylillä päässyt tutustumaan, joten tällaiseen kuten tämä DS Crossback auto-esittely oli, saattaisi helposti tottua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *